Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros jautriai odai

Kur tokia isigyti galima? rolleyes.gif Niekada siaip nesu kompaktines pirkus, nes isivaizdavau, kad ji riebiai odai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 06, 17:31)
Kur tokia isigyti galima?  rolleyes.gif Niekada siaip nesu kompaktines pirkus, nes isivaizdavau, kad ji riebiai odai... biggrin.gif

sarmoj, Douglas
Atsakyti
Tikrai sarmoj yra Biotherm? Kažkada žiūrėjau, lyg nebuvo... unsure.gif
Atsakyti
As irgi Sarmoje nepastebejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 06, 21:50)
Tikrai sarmoj yra Biotherm? Kažkada žiūrėjau, lyg nebuvo... unsure.gif

QUOTE(Nude @ 2008 11 06, 22:43)
As irgi Sarmoje nepastebejau  unsure.gif

sarma ir douglas tik ir turi
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 06, 17:31)
Kur tokia isigyti galima?  rolleyes.gif Niekada siaip nesu kompaktines pirkus, nes isivaizdavau, kad ji riebiai odai... biggrin.gif

as pirkau PC "Europa" sarmos parduotuveje.
Ji yra skirta visu tipu odai.tai manau sausos kompaktines yra gal labiau skirtos riebiaodems, o si kremine kompaktine.tai ji yra dregna is kart.ji yra drekinanti bei skaistinanti.nes jei tiksliau tai pavadinimas Biotherm aquaradiance copmact.
Atsakyti
man ir beda su oda kokia tepu kremine vis tas pats poto issauseja net dienos begy i plemus ismeta tad taip ir neatradau sau tinkancios, va ez visai nieko tik gaila kad apsivalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 11 06, 16:41)
As ir jautrios bei sausos odos savininke ax.gif
tai dabar naudoju Bioterm firmos kompaktine kremine purda.labai gera pudryte sakuciau.gerai maskuoja o kas svarbiausia odos nesausina o kaip tik tokia jaucias dregna ir kas svarbiausia nesualergizavo.kas dar labai patogu nesiojuos ja rankinej tai dienos begyje kelis syk galiu pakoreguot savo veiduka.
user posted image

Mano oda sausa ir jautri ir šita pudra sausindavo veiduką. Ypač kaktą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 01:22)
man ir beda su oda kokia tepu kremine vis tas pats poto issauseja net dienos begy i plemus ismeta tad taip ir neatradau sau tinkancios, va ez visai nieko tik gaila kad apsivalo ax.gif

Man lygiai tokia pati problema, tai vis ieškau, ieškau... rolleyes.gif
Atsakyti
turiu ta pacia beda,jautria oda plius ji yra su kapilirais ir dar pleiskanoja,sausos pudros neimanoma uzsitept,o kremines pudros niekaip neatrandu,reik kad pasleptu kapiliarus,drekintu,ir neblizgetu,naudojau lorealio viena ,bet ziuriu jos jau nebera kaip spicialiai,o dabar nusipirkau pupos firmos,pasiule konsultante bet man nepatinka,kapiliaru neuzmaskuoja,spalva kazkokia berysio,ka patartumet?koki krema jautriai odai naudojat?as nieko nerandu tepu alieju sake tinka bet kokiai odai,bet pradejo griaust kazkaip oda,ir spuogeliu atsirado,nezinau jautriai odai mazai kremu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 11, 20:53)
turiu ta pacia beda,jautria oda plius ji yra su kapilirais ir dar pleiskanoja,sausos pudros neimanoma uzsitept,o kremines pudros niekaip neatrandu,reik kad pasleptu kapiliarus,drekintu,ir neblizgetu,naudojau lorealio viena ,bet ziuriu jos jau nebera kaip spicialiai,o dabar nusipirkau pupos firmos,pasiule konsultante bet man nepatinka,kapiliaru neuzmaskuoja,spalva kazkokia berysio,ka patartumet?koki krema jautriai odai naudojat?as nieko nerandu tepu alieju sake tinka bet kokiai odai,bet pradejo griaust kazkaip oda,ir spuogeliu atsirado,nezinau jautriai odai mazai kremu

Bent jau man tai vienintelis tinkantis kremas yra Iwostin wub.gif , kai buvo dinges is vaistiniu negalejau rasti kuo ji pakeisti, nors bandziau ir brangius, ir pigesnius kremus, kuriu etiketese buvo rasoma, kad tinka net ir itin jautriai odai. smile.gif O kai odos bukle buna itin prasta, naudoju Awene toki maziuka kremuka tris dienas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 12, 08:40)
Bent jau man tai vienintelis tinkantis kremas yra Iwostin  wub.gif , kai buvo dinges is vaistiniu negalejau rasti kuo ji pakeisti, nors bandziau ir brangius, ir pigesnius kremus, kuriu etiketese buvo rasoma, kad tinka net ir itin jautriai odai. smile.gif  O kai odos bukle buna itin prasta, naudoju Awene toki maziuka kremuka tris dienas.  4u.gif

o ka tas awene daro?man labai pleiskanoja oda
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 12, 10:07)
o ka tas awene daro?man labai pleiskanoja oda

Awene sutvarko odos bukle ir paruosia kitu kremu naudojimui, padidina toreravima ju. Tie kremukai yra labai naturalus, juos atidarius galima laikyti tik tris dienas berods. Patarciau, nusipirkti ta Awene, panaudoti, o tada isbandyti Iwostina. Man padejo. 4u.gif
Atsakyti