Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros jautriai odai

nusipirkau ka tik ivostina krema ir muila,dar visko noriu is ten ,na pakolkas super,gerai isigeria,drekina,ziuresiu kaip toliau bus
Papildyta:
QUOTE(Nude @ 2008 11 12, 08:40)
Bent jau man tai vienintelis tinkantis kremas yra Iwostin  wub.gif , kai buvo dinges is vaistiniu negalejau rasti kuo ji pakeisti, nors bandziau ir brangius, ir pigesnius kremus, kuriu etiketese buvo rasoma, kad tinka net ir itin jautriai odai. smile.gif  O kai odos bukle buna itin prasta, naudoju Awene toki maziuka kremuka tris dienas.  4u.gif

ant odos uzsitepiau ta krema nei griauze nieko,bet ant virsaus uzsitepiau pudra,tai kazkaip griaust pradejo,norejau paklaust kokia tu kremine pudra naudoji,kad oda nebutu pleiskanota,pasleptu kapiliarus?as naudojau loreali bet tos nebera apyvartoj,dabar pasiule is pupos firmos bet man nepatinka,yra brangiu bet bijau bandyt kad nereiktu i bala pinigu ismest
o kur ta awene yra pirkt ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 12, 14:58)
nusipirkau ka tik ivostina krema ir muila,dar visko noriu is ten ,na pakolkas super,gerai isigeria,drekina,ziuresiu kaip toliau bus
Papildyta:

ant odos uzsitepiau ta krema nei griauze nieko,bet ant virsaus uzsitepiau pudra,tai kazkaip griaust pradejo,norejau paklaust kokia tu kremine pudra naudoji,kad oda nebutu pleiskanota,pasleptu kapiliarus?as naudojau loreali bet tos nebera apyvartoj,dabar pasiule is pupos firmos bet man nepatinka,yra brangiu bet bijau bandyt kad nereiktu i bala pinigu ismest
o kur ta awene yra pirkt ir kiek kainuoja?

Siaip man labai patinka Loreal mineraline pudryte, nes nuo jos nebuna plemuota oda. O is kreminiu neblogai tiko Borjous. Pupa irgi is pradziu susizavejau, bet pajutau, kad per sunki ji man. Siaip neatradau dar kremines pudros, kuri labai labai patiktu mano odai. smile.gif
Avene kremuka as perku Eurokos vaistinese. Tas maziukas trim dienom apie 10 Lt kainuja.
O kas del Iwostino, tai jis tikrai super, tik gal reikia palaukt, kol susigers pries pudra tepant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 12, 14:34)
Siaip man labai patinka Loreal mineraline pudryte, nes nuo jos nebuna plemuota oda. O is kreminiu neblogai tiko Borjous. Pupa irgi is pradziu susizavejau, bet pajutau, kad per sunki ji man. Siaip neatradau dar kremines pudros, kuri labai labai patiktu mano odai.  smile.gif
Avene kremuka as perku Eurokos vaistinese. Tas maziukas trim dienom apie 10 Lt kainuja.
O kas del Iwostino, tai jis tikrai super, tik gal reikia palaukt, kol susigers pries pudra tepant?  4u.gif

o tai tas avene kremas vienas tera?kokio pavadinimo daugiau nera?taip ir sakyt avene.eurokos cia ne vaistine,gal euro vaistinej?na reiks paieskot ir man.o gal gali imest tos loreal mineralines pudros foto?man tai kremines pudros ant veido sausos neina uztept
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 12, 21:20)
o tai tas avene kremas vienas tera?kokio pavadinimo daugiau nera?taip ir sakyt avene.eurokos cia ne vaistine,gal euro vaistinej?na reiks paieskot ir man.o gal gali imest tos loreal mineralines pudros foto?man tai kremines pudros ant veido sausos neina uztept

Rimtai nusisnekejau Eurovaistinej. Pamatysi ten tokios mazos tubeles didelej dezutei ir jas parduoda po viena.
http://www.ciao.co.u...nerals__6676161
Cia ta pudra Loreal. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 12, 22:14)
Rimtai nusisnekejau Eurovaistinej. Pamatysi ten tokios mazos tubeles didelej dezutei ir jas parduoda po viena.
http://www.ciao.co.u...nerals__6676161
Cia ta pudra Loreal.  mirksiukas.gif

ai zinau as sita,bet ji biri ne skystis,man demem musa nuo tokiu,o kaip ji yra kaip sausa pudra?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 13, 00:26)
ai zinau as sita,bet ji biri ne skystis,man demem musa nuo tokiu,o kaip ji yra kaip sausa pudra?

Papildyta:
Man tai super, graiziai padengia veida. thumbup.gif Vasara vien tik ja ir naudoju, o rudeni, ziema, tai ki vakarini daraus makiaza tepu ant kremines biggrin.gif Minusa tik turi, kad besipudruodama apsibarstau visa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 13, 08:11)
Papildyta:
Man tai super, graiziai padengia veida.  thumbup.gif Vasara vien tik ja ir naudoju, o rudeni, ziema, tai ki vakarini daraus makiaza tepu ant kremines  biggrin.gif Minusa tik turi, kad besipudruodama apsibarstau visa  rolleyes.gif

o tavo veidas,nesausas,nepleiskanoja?ji tepasi kaip sausa pudra?o maskuoja kapiliarus?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 13, 11:51)
o tavo veidas,nesausas,nepleiskanoja?ji tepasi kaip sausa pudra?o maskuoja kapiliarus?

Pas mane kaip tik oda sausa ir pleiskonoja, pasidaro plemeta, bet tik tada, kai naudoju kremines pudras. Su ta Lorealio tokiu problemu nebuna. Ta pudra turi toki teptuka naturalu, su kuriuo paskirstai milteliu pudros. Kai ja uzsitepi, nebuna sausa oda, o kaip tik atrodo tokia kaip su kremine butum. Maskuoja ji visai neblogai, nes as irgi turiu kapiliaru mirksiukas.gif Gali pabandyti parduotuveje ta pudryte. Siaip kam rekomendavau, tai patiko.
o kokia tu kremine naudoji? Ar buvo, kuri tiktu odai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 13, 12:43)
Pas mane kaip tik oda sausa ir pleiskonoja, pasidaro plemeta, bet tik tada, kai naudoju kremines pudras. Su ta Lorealio tokiu problemu nebuna. Ta pudra turi toki teptuka naturalu, su kuriuo paskirstai milteliu pudros. Kai ja uzsitepi, nebuna sausa oda, o kaip tik atrodo tokia kaip su kremine butum. Maskuoja ji visai neblogai, nes as irgi turiu kapiliaru  mirksiukas.gif  Gali pabandyti parduotuveje ta pudryte. Siaip kam rekomendavau, tai patiko.
o kokia tu kremine naudoji? Ar buvo, kuri tiktu odai?  smile.gif

na reiks pabandyt,man kazkaip sausa pudra baime kelia,as naudojau lorealio neatsimenu kaip vadina,jos jau nebegamina,bet kazkaip labai blizget veidas pradedavo,man dar sunku atitaikyt spalva,noriu kazkiek kad atrodyciau idegusi,koki numeri tu naudoji?
Atsakyti
W5, kitru buna D5.
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 14, 10:04)
W5, kitru buna D5.

dekui,buvau vakar vaistinei,maciau tos avene produkcijos,bet kainos nemazos,o uz kelis litus kaip sakei neradau,tai nepirkau
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 06, 09:36)
Tai vat, as irgi visada pudra stengiuosi naturoj pamatyti, kad pasirinkti spalva.  smile.gif Siaip as pastebejau, kad neblogai birios mineralines pudros, kazkaip neapsunkina odos, nors parduotuvej ju nepatare, sake issausins  biggrin.gif
Papildyta:

Kad nesausintu reikia daryti labai paprastai: sumaisyti mineralines birios pudros su drekinamuoju-maitinamuoju kremu. Gausis skysta mase, lengvos teksturos. Padenkit ja veida ir galit drasiai eit i lauka. Veidas gaivus, grazus, nedirgina odos, nes mineralines pudros skirtos ir jautriai odai, o dar be to ir apsaugos nuo salcio, neleis issauseti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 15 lapkričio 2008 - 20:34