Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros jautriai odai

QUOTE(JaneDoe @ 2008 11 15, 21:32)
Kad nesausintu reikia daryti labai paprastai: sumaisyti mineralines birios pudros su drekinamuoju-maitinamuoju kremu. Gausis skysta mase, lengvos teksturos. Padenkit ja veida ir galit drasiai eit i lauka. Veidas gaivus, grazus, nedirgina odos, nes mineralines pudros skirtos ir jautriai odai, o dar be to ir apsaugos nuo salcio, neleis issauseti mirksiukas.gif

O šitaip sumaišyti galima? blink.gif Nepakenkia odai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 15 lapkričio 2008 - 22:20
QUOTE(JaneDoe @ 2008 11 15, 22:32)
Kad nesausintu reikia daryti labai paprastai: sumaisyti mineralines birios pudros su drekinamuoju-maitinamuoju kremu. Gausis skysta mase, lengvos teksturos. Padenkit ja veida ir galit drasiai eit i lauka. Veidas gaivus, grazus, nedirgina odos, nes mineralines pudros skirtos ir jautriai odai, o dar be to ir apsaugos nuo salcio, neleis issauseti mirksiukas.gif

Na taip daryt reikia labai atsargiai,kad nesigautu reakcijos kuri jūsų odai nepatiks...Beto mineralinės pudros dažniausiai skirtos mišriai,riebiai odai,tad jos sausina oda ir kremas gali tik trumpam padėt,bet oda visvien jaus diskomfortą.
Nevisas mineralines pudras sumaišytas su kremu paskui galima gražiai užtept,beto ji nesilaikys ilgai..arba pasidengs plėmais arba greitai subėgs į raukšleles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 15 lapkričio 2008 - 23:34
QUOTE(Elegant @ 2008 11 15, 23:20)
O šitaip sumaišyti galima?  blink.gif  Nepakenkia odai?

Taip galima, o odai nekenkia NE kiek.

QUOTE(Oliukė @ 2008 11 16, 00:31)
Na taip daryt reikia labai atsargiai,kad nesigautu reakcijos kuri jūsų odai nepatiks...Beto mineralinės pudros dažniausiai skirtos mišriai,riebiai odai,tad jos sausina oda ir kremas gali tik trumpam padėt,bet oda visvien jaus diskomfortą.
Nevisas mineralines pudras sumaišytas su kremu paskui galima gražiai užtept,beto ji nesilaikys ilgai..arba pasidengs plėmais arba greitai subėgs į raukšleles...

Pirmiausia tai ARTDECO mineraline pudra patariama maisyt, kaip del kitu nezinau.
Paprasciausiai istepkit veida paprastu drekinamu kremu, o tada i delna iberkite siek tiek mineralines pudros ir isspauskite drekinamojo kremo. Su pirstuku pamaisykite iki vientisos mases ir tepkit ant veido kaip tonini krema. Jokios neigiamos reakcijos but negali. O mineralines pudros nesausina ir negali sausint odos. mirksiukas.gif Jos tik sugeria riebala kuri isskiria oda, bet jokiu budu nesausnia. Juk mineralines pudros yra skirtos ir jautriai odai, kurios sausint negalima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 16 lapkričio 2008 - 13:06
QUOTE(JaneDoe @ 2008 11 16, 15:05)
Taip galima, o odai nekenkia NE kiek.
Pirmiausia tai ARTDECO mineraline pudra patariama maisyt, kaip del kitu nezinau.
Paprasciausiai istepkit veida paprastu drekinamu kremu, o tada i delna iberkite siek tiek mineralines pudros ir isspauskite drekinamojo kremo. Su pirstuku pamaisykite iki vientisos mases ir tepkit ant veido kaip tonini krema. Jokios neigiamos reakcijos but negali. O mineralines pudros nesausina ir negali sausint odos. mirksiukas.gif Jos tik sugeria riebala kuri isskiria oda, bet jokiu budu nesausnia. Juk mineralines pudros yra skirtos ir jautriai odai, kurios sausint negalima smile.gif

Ar galiu paklausti iš kur tokios žionios?
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 16, 14:28)
Ar galiu paklausti iš kur tokios žionios?

patirtis, praktika ir zinios is profesionalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaneDoe @ 2008 11 16, 16:16)
patirtis, praktika ir zinios is profesionalu smile.gif

Na aš taip drąsiai tokių dalykų nesakyčiau mirksiukas.gif Reikia pačiai but profesiopnale medicinoje mirksiukas.gif ,kad teigt 100%...
Aš čia nepiktybiškai,bet žinok,kad kas tinka vienam gali netikti kitam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 16 lapkričio 2008 - 14:38
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 16, 15:35)
Na aš taip drąsiai tokių dalykų nesakyčiau mirksiukas.gif Reikia pačiai but profesiopnale medicinoje mirksiukas.gif ,kad teigt 100%...
Aš čia nepiktybiškai,bet žinok,kad kas tinka vienam gali netikti kitam...

MAN ARTIMI ZMONES DIRBA SIOJE SFEROJE IR YRA PROFESIONALAI. As esu pakankamai apsviesta ju ziniomis, kad tai galeciau teigti mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JaneDoe @ 2008 11 16, 14:53)
MAN ARTIMI ZMONES DIRBA SIOJE SFEROJE IR YRA PROFESIONALAI. As esu pakankamai apsviesta ju ziniomis, kad tai galeciau teigti  mirksiukas.gif smile.gif

o lorealio mineraline pudra irgi galima maisyti?nes mano oda jautri,pleiskanoja,sausa,tai sausos pudros neimanoma istepti,gaunas plemais ir pleiskanom
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(pandutė @ 2008 11 16, 16:59)
o lorealio mineraline pudra irgi galima maisyti?nes mano oda jautri,pleiskanoja,sausa,tai sausos pudros neimanoma istepti,gaunas plemais ir pleiskanom

del lorealio nezinau g.gif bet 100% zinau, kad galima maisyti ARTDECO smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JaneDoe: 16 lapkričio 2008 - 19:35
Bet tai ar verta biria pudra maisyti? Tokiu atveju gal geriau tiesiog rinktis kremine? rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Nude @ 2008 11 17, 21:33)
Bet tai ar verta biria pudra maisyti? Tokiu atveju gal geriau tiesiog rinktis kremine?  rolleyes.gif

siaip patariama maisyti tada kai norime paslepti pvz spuogelius ar pan, ar tiesiog norime gaivesnio ispudzio mirksiukas.gif juk kreminiu mineraliniu pudru nera smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 14, 10:04)
W5, kitru buna D5.

sveika,vakar buvau akropoli,taip norejau nusipirkti sia pudra ,yra akcija,pabandziau meginu,tikrai tepas kaip kremine pudra,bet ten nesupratau tu numeriu,kuom skiriasi D5 NUO W5?NES TEN meginukai su D raide o pacios pudros su W,ir 5numeris nenesa i geltonuma?jis sviesesnis nei 6?ten labai blogi apsvietimai,uzsitepiau ir to ir to o nieko nesimato,noriu biski tamsesne oda kad butu,kad nebutu veidas koks geltonas,koki numeri 5ar 6geriau?
Atsakyti