Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros jautriai odai

Man Artdeco (tepant ant veido kaip sausa pudra) irgi dienos begy sausina oda, ir dar kaip, net isryskejo sausos zonos (nors siaip mano oda misri, ir tikrai niekad nebuvo sausa). Nustojau ja tepti - atsigavo. Kazkaip maisyti su kremu mastau.gif neypac ta ideja paitnka, bet gal reiktu pabandyti. Bet is esmes, kremas susigers, liks ta pati pudra ant veido.. kazin ar nesausins g.gif Idomus sprendimas. Bet nepabandzius nezinosiu wink.gif
Atsakyti
Cia jau taip yra, kad meginukai su viena raide, o parduodama pudra su kita. Skaicius svarbu, kad tas butu. smile.gif As esu baltaode, tai man 5 uztenka, bet jei tu tamsesne, tada 6 bandyk Nr. Tas 5 toks smelio spalvos, matai man nepatinka pudros, kurios rausvo atspalvio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 21, 08:15)
Cia jau taip yra, kad meginukai su viena raide, o parduodama pudra su kita. Skaicius svarbu, kad tas butu.  smile.gif As esu baltaode, tai man 5 uztenka, bet jei tu tamsesne, tada 6 bandyk Nr. Tas 5 toks smelio spalvos, matai man nepatinka pudros, kurios rausvo atspalvio  rolleyes.gif

matai as esu irgi baltaode,veidas kaip popierius,bet man visad reik tamsesne spalva rinktis,nes tos sviesios nieko nepakeicia man spalvos,o rausva,ka turi omeni raudona spalva ar ruda?nes as nenoriu vaiksciot kaip burokas,as noriu tokios,zinai,kaip lengvai idegusi,na bandysiu 6numeri,jei netiks tada 5nusipirksiu
Atsakyti
QUOTE(JaneDoe @ 2008 11 18, 10:00)
smile.gif

siaip patariama maisyti tada kai norime paslepti pvz spuogelius ar pan, ar tiesiog norime gaivesnio ispudzio mirksiukas.gif juk kreminiu mineraliniu pudru nera smile.gif)

Deja yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 11 22, 17:20)

o kodel 'deja'? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 11 22, 17:22)
o kodel 'deja'? biggrin.gif

Na čia skirta JaneDoe,nes ji yra visažinė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oliukė: 22 lapkričio 2008 - 20:32
Gal esat bandę kurią nors?

BeYu MINERAL FOUNDATION POWDER (šita labai domina rolleyes.gif )
user posted image

Clarins TRUE COMFORT FOUNDATION
user posted image

Gal žinot kuri geresnė, labiau tiktų sausai odai?
Maskavimo norėčiau nedidelio... Reiktų pagrindo, kuris išlygintų spalvą ir būtų natūralios sudėties. Gal galite dar ką nors pasiūlyti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 23 lapkričio 2008 - 16:01
Siandien nusipirkau naujaja Bourjois pudra su sepeteliu, ji be alieju tai turetu buti gera. Siaip labai patiko sepetelis. wub.gif Beje, konsultante sake nepirkti kreminiu Loreal pudru, nes jos aliejiniu pagrindu visos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 27, 14:09)
Siandien nusipirkau naujaja Bourjois pudra su sepeteliu, ji be alieju tai turetu buti gera. Siaip labai patiko sepetelis.  wub.gif  Beje, konsultante sake nepirkti kreminiu Loreal pudru, nes jos aliejiniu pagrindu visos.  unsure.gif

ta Bourjois pudra sausa ?
Atsakyti
Nea, kremine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nude @ 2008 11 27, 15:50)
Nea, kremine  smile.gif

Labai idomu, kaip ji... Jei galit parasykit, kai isbandysit. rolleyes.gif
Atsakyti
Pati nenaudoju, bet F_A gyre ISADORA Velvet touch kaip tinkancia ypac jautriai odai
user posted image
Atsakyti