Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyme turi dalyvauti vyras?

QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 10:48)
Na  emilka  tu  nezindysi  tik  del  mados,juk  kaip  po  to  vyras  glamones  tavo  pienu  pritvinkusius  ir  vaiko  nutampytus  papus,jug  negali  jam  atrodyt negrazi,juk  tu  visada  pasitempusi thumbup.gif

Naujoke esate matau, neistverete ir uzsiregistravote biggrin.gif
Dar vienas draugiskas pasidalinimas praeities isgyvenimais, kai su nutampytais papais blush2.gif , fu kaip negrazu, bet as cituoju biggrin.gif gulejote prie savo vyro.. verysad.gif Uzjauciu... man vartai su galvyte yra baisiau, negu nutampyti papai. Ir tiesa, kas pasake, kad as visai nesekiu mados? biggrin.gif Galbut kaip tik man ta su nezindymu patiks ateityje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Tonos spakliaus nepasiimsiu neturiu tik tusas ir lupu blizgis,nera man kol kas reikalo tonom jo nesiotis,ir net nepagalvojau apie tai
Atsakyti
O tai reikia būtinybės? Niekam nėra būtinybės. Į parduotuvę gali pačios moterys važiuoti, nėra būtinybės vežti ar važiuoti kartu. Grindis gali irgi siurbti. Ir traktorius gali pačios vairuoti, įrodyta CCCP. Jei jau pradėsim apie būtinybes kalbėti, vyro tada apskritai tereikia tik apvaisinimui, nėra būtinybės jam gyventi kartu ir užimti bute plotą bei gadinti orą. O ir apvaisinimui tai nėra būtinybės natūraliu būdu, pakanka spermos banko.
Tu gal ir mėnesines nuo vyro slepi? Gal ryte keliesi kol jis dar miega kad galvą išsiplaut, susišukuot, pasidažyt, kad nepamatytų ir netaptų impotentu, kaip čia kažkur buvo rašyta?
Ačiū Dievui, kad aš savo moteriai dar reikalingas visur.
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 09:50)
Aha, as zinau, kad nori, ypac kai pasiskaito literaturos su zmona, ir mato, kad visi giminaiciai, bendradarbiai ir kiti bandomis okupavo gimdyklas ir greit is viso gimdyves nebus i ligonines be vyru ileidziamos. O gal Jusu vyras dar turi kokiu netradiciniu noriu? Iskreiptu truputi  ax.gif  Ka jis ten nori pamatyti tuose vartose? Galvyte? Pamatys, bet pasikartosiu, ar jie paskui nori naktimis prie vaiko loveles budeti? Vargu, kad tas noras ir ten atsiranda. Ten ne taip idomu ziureti, kaip i stebuklingus vartus.  biggrin.gif

doh.gif kaip suprantu jums gimdymas = stumimas, lindimas pro vartus, kur vyras tiesiog išsižiojąs ir apsiseilėjąs stebi. doh.gif kažkokius jums iškypusius filmukus rodė.
mano vyras dalyvavo 2 Cezario operacijose,taip kad vartų tų nebuvo, už ausų jo niekas netempė. gimdymas nėra tokia tema, kad tarp mūsų darugų pažystamų ir giminių dalintumėmės savo įspūdžiais, tai yra kiekvienos šeimos reiklas ir jų pasirinkimas.
Ir dar jus nustebisniu mano vyras keliasi naktį prie vaikų , įsivaizduojat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 11 07, 10:46)
kai jau nebeturi ką pasakyti, pagrindinė šio skyrelio herojė pradeda rašyti nesąmones, kad net neaišku, kas apie ką kur kodėl ir pan. doh.gif  lotuliukas.gif kaip užstrigus plokštelė stūmimas, vartai, ar būtina.. ir įsivaizduoja, kad ji yra didžiulė pokštininkė biggrin.gif (nors tie pokštai nelabai juokingi...) kaip ten sako "Kas šuniui uodegą pakels, jei ne jis pats?" 4u.gif

Na jus brangoji praleisiu, jus is kazkurios mamomos posto copy /paste padarete. Ir toki neidomu, kad bijau, jog reitingai nukris sitoje temoje. Todel atsisveikinsiu kol kas. Mano pagarba Jums biggrin.gif
Atsakyti
O Dieve, kol parašiau atsakymą tai žinutė į kurią atrašinėjau iš akių pradingo wink.gif
Sudėtinga išlaikyt tempą su mano laisvo laiko galimybėmis ;-D
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 09:54)
Tonos  spakliaus  nepasiimsiu  neturiu  tik  tusas  ir  lupu  blizgis,nera  man  kol  kas  reikalo  tonom  jo  nesiotis,ir net  nepagalvojau  apie  tai

4u.gif čia ne jums taikiau, o tik pritariau jūsų nuomonei.
Atsakyti
O tu turbut su vyru myliesi tik misionieriaus poz ir tik tada kai tamsu,ir tik po kaldra nes ne duok die. jis pamatys fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif fear.gif :
Papildyta:
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 11:59)
O  tu  turbut  su  vyru  myliesi  tik  misionieriaus  poz  ir  tik  tada  kai  tamsu,ir  tik  po  kaldra  nes  ne  duok  die.  jis  pamatys fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  :

CIA EMILKAI bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 09:56)
Na jus brangoji praleisiu, jus is kazkurios mamomos posto copy /paste padarete. Ir toki neidomu, kad bijau, jog reitingai nukris sitoje temoje. Todel atsisveikinsiu kol kas. Mano pagarba Jums  biggrin.gif

na kritikos kaip suprantu nesugebate priimti. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 09:55)
O tai reikia būtinybės? Niekam nėra būtinybės. Į parduotuvę gali pačios moterys važiuoti, nėra būtinybės vežti ar važiuoti kartu. Grindis gali irgi siurbti. Ir traktorius gali pačios vairuoti, įrodyta CCCP. Jei jau pradėsim apie būtinybes kalbėti, vyro tada apskritai tereikia tik apvaisinimui, nėra būtinybės jam gyventi kartu ir užimti bute plotą bei gadinti orą. O ir apvaisinimui tai nėra būtinybės natūraliu būdu, pakanka spermos banko.
Tu gal ir mėnesines nuo vyro slepi? Gal ryte keliesi kol jis dar miega kad galvą išsiplaut, susišukuot, pasidažyt, kad nepamatytų ir netaptų impotentu, kaip čia kažkur buvo rašyta?

Va ir vyriškis šioje temoje pasirodė, emilka, paklauskite tų argumentų, gal papasakos kaip žmona visą nėštumą smegenis plovė, kad dabar visos su vyrais tik gimdo.
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 10:55)

o tu pats nori dalyvauti gimdyme?o gal jau dalyvavai?pareišk savo nuomonę vyrišką bigsmile.gif
Atsakyti
Va cia tai tikrai suprantu,jai jau gyvenate su vyru tai ir jauskites kaip su vyru,juk ne svetimas o savas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 07, 11:09)
o tu pats nori dalyvauti gimdyme?o gal jau dalyvavai?pareišk savo nuomonę vyrišką bigsmile.gif

Dalyvavau jau dukart, ir dar kartą dalyvausiu kovo mėn. Niekas manęs nevertė ten eiti, ir net smegenų neplovė. Tikiuosi padėjau tiek morališkai, tiek ir šiaip.
Impotentu nuo to netapau, žmona šlykštėtis nepradėjau, seksualinis potraukis jos atžvilgiu nuo to nesumažėjo, o meilė - sakyčiau kad padidėjo.
Jei kam įdomu - gimdymai nebuvo itin lengvi, vaizdų irgi buvo. Niekaip nesuprantu, kaip galima pasišlykštėti kažkokiu vaizdu, kai žmogus dėl tavęs kankinasi ir tau vaiką gimdo. Kažkas tokiem su smegenim netvarkoj. Reikėjo galvot prieš ištekant už tokio.
O dabar jo, kas belieka - dietos, vaidyba, slėpimasis,... Kad tik nepasišlykštėtų. Kad tik jam ant manęs stovėtų :-D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaguris: 07 lapkričio 2008 - 10:19