QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 10:45)
Dingo kazkur zinute, o taip atkakliai rasiau.

Rasiau, kad i Jusu naivia zinute atrasysiu, nes Jusu ar ne Jusu leliukas labai graziai man is abrozdelio sypsosi.
Paaiskinkite man pirmiausiai, kaip vyras spes, kol stumsiu vaika, nusuoliuoti is VGN iki kito miesto galo, kad su kaimynu is laimes isgert, o paskui vel per trumpa laika atsuolius paimti vaika ant ranku. Rasiau aiskiai, kad vyras bus uz duru, ne kabake, ne griovyje, o uz duru.
Kas del lietuviu tyrumo.
Biografes, Emilkos asmenybes tragedijos tyrinetojos pasiruoskite bloknotus.
Matau, kad neesate lietuve, arba esate sulietuvinta, na trsi dirbtinai apvaisinta lietuve

, naujai iskepta is kitos tautos atstoves. Kur vyr, Kamane, kodel praleido tokia klaida zodyje "tyrumas"? ten turi buti yyyy. Stai ir issidavete.
Turiu Jums prasyma, daugiau neskriauskite lietuviu ironizuodama ju tyruma. Tai tikrai labai tyra, draugiska ir miela tauta. Paklausite kodel bandau girtis? Nesigiriu, nesu lietuve, bet jie mane prieme i savo bendruomene, as su jais labai draugauju ir tyrumo jiems nekaisioju. Tuoj prasides sirselynas, mamos oponentes rasys, matosi, emilka, visai nepazista kalbos, raso byle kaip. Mamos, su ranka ant sirdies, atsiprasau, as ne tik rasau, as ir kalbu klaikiai, mano akcentas toks slykstus, pavydziu rusams, jie kalbedami lietuviskai dainuoja. O as snypsiu kaip gyvate

, pabandykite ir jus per 0.5 metu ismokti kalbeti pav.

italiskai. Kabesite, tik rankos pavargs

Na, bet kalbu aciu Dievui jau kokius 4-5 metus, vyras buvo geras mokytojas
Na bet cia buvo lyrinis nukrypimas ne i tem, kad pabrezti, jog nekalbame apie niekus, kalbame apie madas, ir prasymas, nekelkite valstybines vieliavos be reikalo. Siandien nei gedulo nei sventes diena, as dar gyva

, cia pat Jums brangioji ir apie misioneriaus poza, kai is koleiu darote copy/paste, nepamirskite paskaityti mano komentara apie tai apacioje, kad temos negadinciau aiskindamasi simta kartu, kad kalba ne apie pozas, o apie madas, savo pozas aprasykite kitus, ir apie mano ten paskaitykite
Mano pagarba Jums
Papildyta:
QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 10:55)
O tai reikia
būtinybės? Niekam nėra būtinybės. Į parduotuvę gali pačios moterys važiuoti, nėra būtinybės vežti ar važiuoti kartu. Grindis gali irgi siurbti. Ir traktorius gali pačios vairuoti, įrodyta CCCP. Jei jau pradėsim apie būtinybes kalbėti, vyro tada apskritai tereikia tik apvaisinimui, nėra būtinybės jam gyventi kartu ir užimti bute plotą bei gadinti orą. O ir apvaisinimui tai nėra būtinybės natūraliu būdu, pakanka spermos banko.
Tu gal ir mėnesines nuo vyro slepi? Gal ryte keliesi kol jis dar miega kad galvą išsiplaut, susišukuot, pasidažyt, kad nepamatytų ir netaptų impotentu, kaip čia kažkur buvo rašyta?
Ačiū Dievui, kad aš savo moteriai dar reikalingas visur.
Oho, vyrukas pasirode

Super! Sakai ir siurbti moki.. Nu otec maladec! Ir vartai matosi patiko
O ka Jusu zmona Jums savo menesines rodo? Gal ir paketus jai keiciate? Nu saunuolis! Maniskis jauciu nepasirasytu...