Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyme turi dalyvauti vyras?

QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 11:15)
Dalyvavau jau dukart, ir dar kartą dalyvausiu kovo mėn. Niekas manęs nevertė ten eiti, ir net smegenų neplovė. Tikiuosi padėjau tiek morališkai, tiek ir šiaip.
Impotentu nuo to netapau, žmona šlykštėtis nepradėjau, seksualinis potraukis jos atžvilgiu nuo to nesumažėjo, o meilė - sakyčiau kad padidėjo.

liuks thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 10:55)
O tai reikia būtinybės? Niekam nėra būtinybės. Į parduotuvę gali pačios moterys važiuoti, nėra būtinybės vežti ar važiuoti kartu. Grindis gali irgi siurbti. Ir traktorius gali pačios vairuoti, įrodyta CCCP. Jei jau pradėsim apie būtinybes kalbėti, vyro tada apskritai tereikia tik apvaisinimui, nėra būtinybės jam gyventi kartu ir užimti bute plotą bei gadinti orą. O ir apvaisinimui tai nėra būtinybės natūraliu būdu, pakanka spermos banko.
Tu gal ir mėnesines nuo vyro slepi? Gal ryte keliesi kol jis dar miega kad galvą išsiplaut, susišukuot, pasidažyt, kad nepamatytų ir netaptų impotentu, kaip čia kažkur buvo rašyta?
Ačiū Dievui, kad aš savo moteriai dar reikalingas visur.

čia sutinku smile.gif
aš taip pat nesugebu išlaikyti temos tempo - neštukes kaip visada pavaro lotuliukas.gif aš tik ateinu, peržiuriu paskutinius postus ir parašau porą žodžių...
kaip anksčiau rašiau - nematau diskusijos prasmės, nes tai yra subjektyvu - jeigu kažkam nereikia vyro šalia, tai ir niekas neverčia 4u.gif
bet nesupratau temos pradžioje šito: gimdančios su vyro pagalba pagal emilką
pamirsta svarbu dalyka: morales principus, tikrasias teisingas zmoniu vertybes, savo, kaip moters garbe ir oruma)

nematau ryšio tarp vyro dalyvavimo gimdyme ir teisingų žmonių vertybių g.gif
Atsakyti
QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 10:15)
Dalyvavau jau dukart, ir dar kartą dalyvausiu kovo mėn. Niekas manęs nevertė ten eiti, ir net smegenų neplovė. Tikiuosi padėjau tiek morališkai, tiek ir šiaip.
Impotentu nuo to netapau, žmona šlykštėtis nepradėjau, seksualinis potraukis jos atžvilgiu nuo to nesumažėjo, o meilė - sakyčiau kad padidėjo.
Jei kam įdomu - gimdymai nebuvo itin lengvi, vaizdų irgi buvo. Niekaip nesuprantu, kaip galima pasišlykštėti kažkokiu vaizdu, kai žmogus dėl tavęs kankinasi ir tau vaiką gimdo. Kažkas tokiem su smegenim netvarkoj. Reikėjo galvot prieš ištekant už tokio.
O dabar jo, kas belieka - dietos, vaidyba, slėpimasis,... Kad tik nepasišlykštėtų. Kad tik jam ant manęs stovėtų :-D

drinks_cheers.gif Madingas vyras thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odry: 07 lapkričio 2008 - 10:24
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 10:45)
PASAKYKIT NORS  VIENA  SVARIA ARGUMENTUOTA  PRIEZASTI  KODEL  VYRUI  NEDALYVAUTI GIMDYME,??????? doh.gif  doh.gif
zINOMA  TIRI  ''VYRAI''NAMIE  SU  KAIMYNU LAISTO JUSU  VARGUS lotuliukas.gif o JUS  JAI  ILGAI  TRUNKA  GIMDYMAS KALBATES  SU  PONU  DIEVU fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  fear.gif  lithuania.gif jUS  GI  TIRA  lIETUVE  IR  NESIGAINIOJAT  MADU!nU  NESAMONE  CIA  TI  NEPASITIKEJIMAS VYRU schmoll.gif

Dingo kazkur zinute, o taip atkakliai rasiau. biggrin.gif Rasiau, kad i Jusu naivia zinute atrasysiu, nes Jusu ar ne Jusu leliukas labai graziai man is abrozdelio sypsosi.

Paaiskinkite man pirmiausiai, kaip vyras spes, kol stumsiu vaika, nusuoliuoti is VGN iki kito miesto galo, kad su kaimynu is laimes isgert, o paskui vel per trumpa laika atsuolius paimti vaika ant ranku. Rasiau aiskiai, kad vyras bus uz duru, ne kabake, ne griovyje, o uz duru.
Kas del lietuviu tyrumo.
Biografes, Emilkos asmenybes tragedijos tyrinetojos pasiruoskite bloknotus.
Matau, kad neesate lietuve, arba esate sulietuvinta, na trsi dirbtinai apvaisinta lietuve ax.gif , naujai iskepta is kitos tautos atstoves. Kur vyr, Kamane, kodel praleido tokia klaida zodyje "tyrumas"? ten turi buti yyyy. Stai ir issidavete.
Turiu Jums prasyma, daugiau neskriauskite lietuviu ironizuodama ju tyruma. Tai tikrai labai tyra, draugiska ir miela tauta. Paklausite kodel bandau girtis? Nesigiriu, nesu lietuve, bet jie mane prieme i savo bendruomene, as su jais labai draugauju ir tyrumo jiems nekaisioju. Tuoj prasides sirselynas, mamos oponentes rasys, matosi, emilka, visai nepazista kalbos, raso byle kaip. Mamos, su ranka ant sirdies, atsiprasau, as ne tik rasau, as ir kalbu klaikiai, mano akcentas toks slykstus, pavydziu rusams, jie kalbedami lietuviskai dainuoja. O as snypsiu kaip gyvate doh.gif , pabandykite ir jus per 0.5 metu ismokti kalbeti pav. ax.gif italiskai. Kabesite, tik rankos pavargs biggrin.gif Na, bet kalbu aciu Dievui jau kokius 4-5 metus, vyras buvo geras mokytojas biggrin.gif
Na bet cia buvo lyrinis nukrypimas ne i tem, kad pabrezti, jog nekalbame apie niekus, kalbame apie madas, ir prasymas, nekelkite valstybines vieliavos be reikalo. Siandien nei gedulo nei sventes diena, as dar gyva bigsmile.gif , cia pat Jums brangioji ir apie misioneriaus poza, kai is koleiu darote copy/paste, nepamirskite paskaityti mano komentara apie tai apacioje, kad temos negadinciau aiskindamasi simta kartu, kad kalba ne apie pozas, o apie madas, savo pozas aprasykite kitus, ir apie mano ten paskaitykite biggrin.gif
Mano pagarba Jums
Papildyta:
QUOTE(smaguris @ 2008 11 07, 10:55)
O tai reikia būtinybės? Niekam nėra būtinybės. Į parduotuvę gali pačios moterys važiuoti, nėra būtinybės vežti ar važiuoti kartu. Grindis gali irgi siurbti. Ir traktorius gali pačios vairuoti, įrodyta CCCP. Jei jau pradėsim apie būtinybes kalbėti, vyro tada apskritai tereikia tik apvaisinimui, nėra būtinybės jam gyventi kartu ir užimti bute plotą bei gadinti orą. O ir apvaisinimui tai nėra būtinybės natūraliu būdu, pakanka spermos banko.
Tu gal ir mėnesines nuo vyro slepi? Gal ryte keliesi kol jis dar miega kad galvą išsiplaut, susišukuot, pasidažyt, kad nepamatytų ir netaptų impotentu, kaip čia kažkur buvo rašyta?
Ačiū Dievui, kad aš savo moteriai dar reikalingas visur.

Oho, vyrukas pasirode lotuliukas.gif Super! Sakai ir siurbti moki.. Nu otec maladec! Ir vartai matosi patiko g.gif
O ka Jusu zmona Jums savo menesines rodo? Gal ir paketus jai keiciate? Nu saunuolis! Maniskis jauciu nepasirasytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 lapkričio 2008 - 10:31
Tai va Emilyt issiskaiciau i tavo rasini,be galo idomus,o vaikeli ko gero kai daret tai vyras irgi uz duru buvo vacation4.gif nesuprantu koks jau skirtumas ar jis uz duru ar namie,juk pagimdysi parasysi sms ir jis tavaziuos kam dar ta vyra kankint g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 11:31)
Tai  va  Emilyt  issiskaiciau  i  tavo  rasini,be  galo  idomus,o  vaikeli  ko  gero  kai  daret  tai  vyras  irgi  uz  duru  buvo vacation4.gif nesuprantu  koks  jau  skirtumas  ar  jis  uz  duru  ar  namie,juk  pagimdysi  parasysi  sms  ir  jis  tavaziuos  kam  dar  ta  vyra  kankint g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Na, vel copy/paste. Ar vaika daryti ir gimdyti tas pats grozis? Vyras Jus myledamas kasdien (na gal nekasdien mylites), kas antra diena is Jusu vartu mato islendancia kruvina galvyte? O Jus jam puskuojate, stanginates ir bezdate blush2.gif
Jau rasiau savo pozicija apie seksa ir vaiku daryma ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Natuke @ 2008 11 07, 11:19)
čia sutinku smile.gif
aš taip pat nesugebu išlaikyti temos tempo - neštukes kaip visada pavaro lotuliukas.gif aš tik ateinu, peržiuriu paskutinius postus ir parašau porą žodžių...
kaip anksčiau rašiau - nematau diskusijos prasmės, nes tai yra subjektyvu - jeigu kažkam nereikia vyro šalia, tai ir niekas neverčia 4u.gif
bet nesupratau temos pradžioje šito: gimdančios su vyro pagalba pagal emilką

nematau ryšio tarp vyro dalyvavimo gimdyme ir teisingų žmonių vertybių g.gif

Nematot prasmes, bet vis tiek einate ir blaskotes cia beprasmiskai kaip Pylipas per kanapes biggrin.gif
Ar ne Jums patariau paskaityti apie karaladus bulvenojuje, zurnale "Sodo kraite"?
Atsakyti
A jo, būna tokių bobikių kaip emilka. Man tokios nepatinka. Nesakau kad nėra tokių, kuriems patinka. Kiekvienam Jurgiui sava kepurė.
Šiaip ar taip vyro dalyvavimas gimdyme yra abiejų dalyvių asmeninis reikalas. Ir jokiu būdu ne mados. Labai kvaila vienai ant kitos varyt tokia subjektyvia tema wink.gif
Viena kas buvo nesąmonė - kad senais laikais neleisdavo dalyvauti. Labai džiaugiuosi kad dabar leidžia.

...is Jusu vartu mato islendancia kruvina galvyte...
sorry, bet dūra. jeibohu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaguris: 07 lapkričio 2008 - 10:38
QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 09:56)
Na jus brangoji praleisiu, jus is kazkurios mamomos posto copy /paste padarete. Ir toki neidomu, kad bijau, jog reitingai nukris sitoje temoje. Todel atsisveikinsiu kol kas. Mano pagarba Jums  biggrin.gif

nuobodi jūs, kiek kartų tokius žodžius rašėte bent jau šioje temoje, ar skaičiuojat?

QUOTE(emilka @ 2008 11 07, 10:29)
kai is koleiu darote copy/paste, nepamirskite paskaityti mano komentara apie tai apacioje, kad temos negadinciau aiskindamasi simta kartu, kad kalba ne apie pozas, o apie madas, savo pozas aprasykite kitus, ir apie mano ten paskaitykite  biggrin.gif
Mano pagarba Jums

Oho, vyrukas pasirode  lotuliukas.gif  Super! Sakai ir siurbti moki.. Nu otec maladec! Ir vartai matosi patiko  g.gif
O ka Jusu zmona Jums savo menesines rodo? Gal ir paketus jai keiciate? Nu saunuolis! Maniskis jauciu nepasirasytu...

ir vėl doh.gif gal baikit rašinėt nesąmones, kai neturit ką parašyti mirksiukas.gif

o į vyriškio postą irgi labai išsamus komentaras lotuliukas.gif atėjo žmogus normaliai parašė, o jūs su savo lyrika, kaip pati rašėt, ar išseko genialios mintys?
Atsakyti
Juk per gimdyma niekas tam vyrui negruda galvos i mano tarpkoji nemurdo jo ir neliepia jam ziuret i ta kruvina vaiko galvyte unsure.gif dazniausiai priekoju buna gydytojas ar akusere nes kiek zinau jai nepasikeite kol kas jie priimineja gimdymus o ne vyrai.Be to jis net nemato kas ten vyksta,stovi prie galvos.Nepykit Emilka bet mano nuomone jus siaubingai nepasitikite savimi ir savo vyru,aisku jai toks yra g.gif g.gif
Papildyta:
Supraskite mieli forumo dalyviai,Emilyte dorai uzauginta,be kraujo,stenejimu,perdimu,ji nei kart nemate savo tevu vien su apatiniais,ji ir savo vyro nuogo nemate,juk tai nukrypimas jai nuo visu normos ribu.Siulyciau gyvent Turkijoj va ten moterys viska slepia doh.gif
Atsakyti
Mačiau aš tuos vartus. Ir vaiko galvytę, kaip lendantį kruviną kokoso riešutą. Ir virkštelę pats kirpau. Ir placentą mačiau kraujo klane. Ir ką? Neturėjau nei nesveiko malonumo į tai žiūrėt, nei kažkokio lygiai taip pat nesveiko šlykštėjimosi žmona dėl to vaizdo. Ir tie vaizdai atminty neišliko praktiškai. O va 'gražieji' - tai išliko. Ir džiaugiuosi tuo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaguris: 07 lapkričio 2008 - 10:48
QUOTE(Jankeliukas @ 2008 11 07, 10:42)
Be  to  jis  net  nemato  kas  ten  vyksta,stovi  prie galvos.Nepykit  Emilka  bet  mano  nuomone  jus  siaubingai  nepasitikite  savimi  ir  savo  vyru,aisku  jai  toks  yra g.gif  g.gif

mano vyras matė, na ir kas? tai mūsų gyvenimo neapvertė aukštyn kojom, nežinau, kokių ten super filmukų prisižiūrėjo šmaikščioji emilka, kad jai viskas taip šlykštu, ir kaip galima šlykštėtis savimi ir savo mylimu žmogum?
Atsakyti
Emilka drasi moteris, uzvede tema tam, kad susitiktu su savo skeletais spintose ax.gif
Gedytis nera ko, jei jausite geda kaklelis gali niekada neatsiverti ...
Baimiu turi visi, jos dingsta kai zinai kas, kaip ir kodel vyksta...
pvz. kazkas gasdino, kad be tevo gimes vaikas gali susirgti sizofrenija ... tikrai del tevo nedalyvavimo nesusirgs. Sizofrenija isvertus is graiku tai skilusi dvasia, protas... del ko ji/jis gali skilti? vikipedijoje parasyta, kad del ivairių traumu...
Kas gali traumoti dar negimusi vaikeli?
Jis skaisti dvasia, kuri stebi motina visus 9 menesius, jis labai pazeidziamas ir jautrus, jis nesupranta musu gyvenimo ir vaidybos... jis negali suprasti kodel jo mama jaucia ir galvoja - viena, o sako ir daro - kita... ji tai traumoja...tai ir yra tikroji priezastis ... bet galima jam paaiskinti, jis viska supras ir traumos nebus- gims sveikas kudikis wub.gif
Nescios neimanoma apsaugoti nuo viso pasaulio, buna visko... bet galima kalbetis su vaikeliu, galima jam viska paaiskinti, o jei nemoki, taip ir sakyti - jis ir tai supras 4u.gif
Gimdymas kartu tai tobulybe, jei tevas ir mama zino ka daryti, moka tai daryti. Nereikia pergyventi jei viskas netaip tobula kaip isivaizduoji ar nori, reikia priimti viska kaip yra ir nedaryti is to problemu...
Mano vyras dalyvavo pirmajame gimdyme ir nedalyvavo antrajame rolleyes.gif
as zinojau daugiau negu jis, as ji saugojau nes gerai ji pazistu ir maciau pirmo gimdymo metu smile.gif jis visa paskutini nestumo men. pergyveno ir rupinosi manimi, jis turejo savu prezasciu ir baimiu (jo mama akusere genikologe) nakti negalejau nueti i vonia, kad jis neatbegtu is paskos su klausimu : ar tau viskas gerai doh.gif
Cia mano atvejis, nedariau del to jokiu problemu smile.gif nebuna ir nebus gyvenime kaip pasakoje, gimdo vienisos, teveliai buna toli, negali, nenori ir t.t. bet imanoma gyvenime viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gluosnis: 07 lapkričio 2008 - 10:57