Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyme turi dalyvauti vyras?

QUOTE(Puccha @ 2008 11 05, 17:21)
Man dar tokia kvaila mintis į galvą atėjo  lotuliukas.gif
Na, tarkim seksualinis gyvenimas. Tai paprastas gamtinis reikalas ir būkim sąžiningi, kokie gražūs bebūtume kartais galima užtektinai prisižiūrėti visokių "vaizdų" blush2.gif Ir manau, kad ir čia yra pakankamai vietos pasišlykštėjimui. Bet negi mylitės tik patamsy ir užsimerkę, kad ne duok Dieve, kas nors ką nors ne taip ką pamatys?

Puccha, na, negi neaišku - mylėtis reikia TIK misionieriaus poza, TIK tamsoje, po antklode, neišleidžiant nė garso, ir nė sekundei nepamiršti, kad ladies don't move bigsmile.gif
Ir nesivaikyti jokių ten madų, nes antraip taigi bus šlykštu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 11 05, 17:37)
drinks_cheers.gif man irgi idomus tas jos supratimas.juk vaikams pasigaminti siais laikais uztenka megintuvelio.kam tie vyrai isvis reikalingi.cia man kvepia feminizmu.nezinau kaip lt,bet pas mus per gimdyma yra viena viena vienintele gydytoja,kuri priima gimdyma ir kaip kazkas cia jau rase vyras mane irgi riete ir laike,nes man buvo patogu tokioje pozoje gimdyti,kad leliukui buvo sunku islysti.zinoma buciau pagimdzius,nes atgal jo jau niekas negalli sukisti.
diskusija be galo.tikriausiai kai kurie vyrai yra daug jautresni uz jas pacias.jiem daug svarbiau pamatyti leliuka pacia pirma jo gyvenimo akimirka.jeigu vyras pareiks nora dalyvauti antrame gimdyme-zinoma kodel tureciau jam drausti.jeigu ne visiskai suprantama.

Neprasykite Dievo, kad tokia mada uzeitu ir darytusi vaikus is megintuvelio blink.gif Tik vis niekaip neisgimdote man kam tie vyrai reikalingi stumime, kai salia kruva daktaru, akuseriu ir kitokio personalo? lotuliukas.gif Is vis kam reikalingi vyrai tai mes zinome ir be jusu, ir kad tuos vaikus su jais ir smagu ir reikia daryti.. zinome mirksiukas.gif O ir Jusu argumentas visai geras, kad vyro reikejo, nes buvo viena vienintele gydytoja. As Jusu vietoje pasielgciau analogiskai. Leisciau vyrui dalyvauti, nes nebutu kitos iseities. Tad Jums cia purkastauti reikia maziausiai. Jusu situacija is esmes skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(Heart @ 2008 11 05, 17:47)
Puccha, na, negi neaišku - mylėtis reikia TIK misionieriaus poza, TIK tamsoje, po antklode, neišleidžiant nė garso, ir nė sekundei nepamiršti, kad ladies don't move  bigsmile.gif
Ir nesivaikyti jokių ten madų, nes antraip taigi bus šlykštu  bigsmile.gif

Na jau jeigu pasidalinote ir kaip mylites su vyru tai aciu 4u.gif
Labai atvira esate. O tema cia truputi kita, gimdymas. Na, bet aisku priezastinis rysys yra biggrin.gif Papasakojote kodel norejote, kad vyras visame kame Jus pamatytu per stumima, nes pasirodo visa gyvenima mylejotes misionieriaus pozoje be sviesos, vyras nespejo isiziureti i Jusu pikantiskas vieteles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 18:01)
Na jau jeigu pasidalinote ir kaip mylites su vyru tai aciu  4u.gif
Labai atvira esate. O tema cia truputi kita, gimdymas. Na, bet aisku priezastinis rysys yra  biggrin.gif  Papasakojote kodel norejote, kad vyras visame kame Jus pamatytu per stumima, nes pasirodo visa gyvenima mylejotes misionieriaus pozoje be sviesos, vyras nespejo isiziureti i Jusu pikantiskas vieteles  biggrin.gif

fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 05, 17:46)
Mano vyro argumentai buvo tokie:
* jis mano, kad aš esu gan jautri ir jo nuomone, man geriau, kai šalia yra artimas žmogus.
* jam pačiam daug ramiau, kai jis mato kokia yra situacija, o ne sėdi kur už durų nežinodamas, kas vyksta ir ar viskas einasi tikrai sklandžiai.
* be to jis dar nuolat sako, kad jau kaži ar ką baisiau pamatys po to karto, kai mudu abu buvom apsinuodiję maistu. Dabar juokinga prisimint, bet pasakot dar niekam nedrįstam apie tą antradienio rytą  blush2.gif Jo buvo toks argumentas, kai sakiau, kad gali būti šlykštu.
* stūmimo metu jis pasiliko todėl, kad jam labai rūpėjo kokia bus mažylio sveikata ir būklė, o jei jį būtų iš kart pakvietę, vistiek būtų matęs tą patį, kaip būdamas gimdykloj, nes toks gimdyklos išplanavimas, kad durys beveik priešais gimdymo stalą.
Aš pati tikrai jaučiausi visai neblogai. Mano gydytojas irgi buvo vyriškis. Atsivežiau savus naktinukus, nes nenorėjau sąrėmių metu būti pliku užpakaliu. Įlipus į vonią, apsivilkau viršutinę maudymuko dalį, nes man kažkaip nejauku būti nuogai, kai kiti apsirengę...
Kadangi mano vyro tėtis dalyvavo mano vyro mažojo broliuko gimdyme, mano vyras taip ir sužinojo, kad taip galima. Be to mano uošvis sako, kad jam šiek tiek gaila, kad nebuvo, kai gimė mano vyras ir jo vidurinysis brolis, nes visai kitas požiūris į vaiko auginimą. Manau, kad būtent uošvio įtaka ir nulėmė, kad mano vyras nedvejodamas norėjo dalyvauti.

prasom, visai normaliai, civilizuotai zmogus papasakojo, kodel ir kaip viskas vyko biggrin.gif
Atsakyti
emilka, aš nelabai suprantu, kodėl vyras turėtų matyti tik padailintą gyvenimo pusę. Gal ir nukrypsiu nuo temos, bet kaip tu manai, ar ligos ir nelaimės atveju vyrai taip pat turėtų sprukti į krūmus, kad nepamatytų silpnos, vemiančios ar į basonus darančios žmonos?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 11 05, 18:04)

Matau, kad stipriai negalaujate po mano paskutinio posto g.gif , negalite zodziu apibudinti savo savijautos, tad nusprendete parodyti vaizdziai verysad.gif . Vargsele.. Nieko, nepergyvenkite, nesciosioms buna, isgerkite melisos arbatos ir eikite miegoti, rytoj susitiksime biggrin.gif Reikejo pradzioje parasyti, nedasilo is karto, kad silpnu nervu zmonems skaityti draudziama. tfu tfu, neduok Dieve zmoguciui pakenkiau savo astriu liezuviu..
Papildyta:
QUOTE(brasta @ 2008 11 05, 18:09)
emilka, aš nelabai suprantu, kodėl vyras turėtų matyti tik padailintą gyvenimo pusę. Gal ir nukrypsiu nuo temos, bet kaip tu manai, ar ligos ir nelaimės atveju vyrai taip pat turėtų sprukti į krūmus, kad nepamatytų silpnos, vemiančios ar į basonus darančios žmonos?

O kodel ja tokia turetu matyti? biggrin.gif Jums to reikia? Kam? Kaip tai pagerins Jusu gyvenimo kokybe?
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 18:11)
Matau, kad stipriai negalaujate po mano paskutinio posto  g.gif , negalite zodziu apibudinti savo savijautos, tad nusprendete parodyti vaizdziai verysad.gif .  Vargsele.. Nieko, nepergyvenkite, nesciosioms buna, isgerkite melisos arbatos ir eikite miegoti, rytoj susitiksime  biggrin.gif  Reikejo pradzioje parasyti, nedasilo is karto, kad silpnu nervu zmonems skaityti draudziama. tfu tfu, neduok Dieve zmoguciui pakenkiau savo astriu liezuviu..
Papildyta:
O kodel ja tokia turetu matyti?  biggrin.gif  Jums to reikia? Kam? Kaip tai pagerins Jusu gyvenimo kokybe?

O kas čia nėščia? blink.gif

Nepykite, kad paklausiu ne į temą, bet ar su psichiatru kada teko pabendraut?
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 19:11)
Matau, kad stipriai negalaujate po mano paskutinio posto  g.gif , negalite zodziu apibudinti savo savijautos, tad nusprendete parodyti vaizdziai verysad.gif .  Vargsele.. Nieko, nepergyvenkite, nesciosioms buna, isgerkite melisos arbatos ir eikite miegoti, rytoj susitiksime  biggrin.gif  Reikejo pradzioje parasyti, nedasilo is karto, kad silpnu nervu zmonems skaityti draudziama. tfu tfu, neduok Dieve zmoguciui pakenkiau savo astriu liezuviu..
Papildyta:
O kodel ja tokia turetu matyti?  biggrin.gif  Jums to reikia? Kam? Kaip tai pagerins Jusu gyvenimo kokybe?

gerb. Emilka, jus ne taip zmogu supratot. cia kalbama apie liga, kazkokia baisia, kai reikia ir basona paduoti ir palas po sikna keisti, vandeniu girdyt ir tt. jei zmona susirgt, pvz veziu, tai vyras, anot jusu, neduokdie negaletu pamatyti kudos, baisios ir plikos? nacert tada toks vyras! o del dalyvavimo gimdyme, tai as irgi manau, kad geriau nereikia... Gali pabuti per saremius, pakalbinti, paglostyti,; bet i uzpakali ziureti tai jau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , virkstele kirpti irgi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 11 05, 18:15)
O kas čia nėščia?  blink.gif

Nepykite, kad paklausiu ne į temą, bet ar su psichiatru kada teko pabendraut?

O ka Jums jau jo reikia? blink.gif Turiu pazistamu kolegu jeigu ka, parekomenduociau Jums... Zinau, kad kai kurioms moterims kartais vaidenasi, kad jos nescios, tai tada uzklysta i forumus "pakalbeti apie tai" biggrin.gif
Gerai, kad laiku atejo "prasvesejimas' kad dar neesate nescia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 05, 18:26)
gerb. Emilka, jus ne taip zmogu supratot. cia kalbama apie liga, kazkokia baisia, kai reikia ir basona paduoti ir palas po sikna keisti, vandeniu girdyt ir tt. jei zmona susirgt, pvz veziu, tai vyras, anot jusu, neduokdie negaletu pamatyti kudos, baisios ir plikos? nacert tada toks vyras! o del dalyvavimo gimdyme, tai as irgi manau, kad geriau nereikia... Gali pabuti per saremius, pakalbinti, paglostyti,; bet i uzpakali ziureti tai jau  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , virkstele kirpti irgi  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
smile.gif

Zinoma, bet apie ligas galima kalbeti kitoje temoje, tad neapibreztus pasisakymus traktuoju kaip pasisakymus apie gimdyma biggrin.gif . Nes cia kalbame apie gimdyma.O del ziurejimo i uzpakali bigsmile.gif Sveikinu, Jus irgi "netradicine".
Atsakyti
user posted image hihihi.gif pasirodo nebus ka paskaityt,nes papuoliau i box.gif o ne i foruma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2008 11 05, 19:10)
user posted image hihihi.gif pasirodo nebus ka paskaityt,nes papuoliau i  box.gif o ne i foruma lotuliukas.gif

zinojau, kad taip gali atsitikti, uz tai perspejau is karto. O siaip is tikruju, laukiu konstruktyviu nuomoniu. Maciau, kad ir cia oponentes pateikia savo argumentus visai priimtinai. biggrin.gif
Pasiskaiciau gimdymo istoriju, ir pabendravau su savo gine. Paprasiau, kad papasakotu kokia juokinga istorija gimdyme su vyru biggrin.gif Sake, kur ne diena, tai komedija. Kad viena vyra su insultu isveze is gimdyklos, nes zmona reke "Rimuli neiseik", o tas matyt netoleravo kraujo, pora kartu vos samones neprarado.. kol nuo itampos kraujagysle jam galvoje truko. Laimej medikai greitai sureagavo, butu gala gaves vyriskis blink.gif Berods antakalnio klinikoje taip nutiko..

Dar pasakojo, kad gimde su vyru, per pati pika tas i stala nepatogiai atsireme ir gimdyve kartu su vyru ir stalu nugarmejo ant zemes, bet uz tai nuo soko gimdymas paspartejo blink.gif Sako gimdyve pirma issigando, nes pradejo kristi aparatai, bet kai paskui pasirode, kad viskas ok, visi nusileido saugiai, tai pusiau pamirso skausmus ir pradejo zvengti. Stai tada ir" isspjove" vaika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 05 lapkričio 2008 - 18:28
O ar aš galėčiau pasireikšti Jūsų temoje? ax.gif Labai jau įdomiai diskutuojat bigsmile.gif Norėjau Emilka Jūsų paklausti, o jei per sąrėmius apsivem...apsikako...ir t.t?kas tuomet? ax.gif Nes gimdymo procesas - tai neprognozuojamas blink.gif
Atsakyti