Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyme turi dalyvauti vyras?

QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 19:57)
Aha, dar viena "ragana" nemadinga  biggrin.gif  Tai kas apie madas papasakos? Teks ma. Na kaip viskas vyksta.. Jau praeitoje temoje sakiau..
Scenarijus... viskas vyksta su "gimdymo planuotojais".. Gimdyve atvaziuoja su limuzinu, limuzinas papuostas palstikinemis ivairiaspalvemis girliandomis i VGN. Pasamdyti vaikai su angelu sparnais barsto roziu ziedlapius po kojomis. Hole cicino koncertas, skirtas gimdyvei, gimdykloje fotografas, filmuotojas, grimuotojas ir zinoma vyras su fraku ir auksine cepočke... Saremius praleisime, paminesime masaza  biggrin.gif , jis vertas demesio, nes i kursus vaiksciota, pinigus moketa ne be reikalo. Tai stai masazas su variacijomis, nes jis butinas  biggrin.gif Paskui stumimas, butinai uzfiksuoti vaiko galvute.. Kitaip nelygis pries draugus. Buvau gimdyme, galvutes nenufotkinau  bigsmile.gif paskui buciavimas pagal scenariju, tai butinai turi padaryti pirmas vyras, paskui motina.. Nu ir neidomi dalis, vaika ten prausia ir t.t...  A na dar vyras kai moteri slaugo tai lygis, kai basonas ne plastikinis..
Papildyta:
daktarams tai ne naujiena. O siaip, jeigu normalia klizma uzvanoja, tai ten daugiau vandenelis su likuciais iseina, bet vis tiek nesmagu  schmoll.gif

o ką blogas scenarijus? lotuliukas.gif na cicino nekenčiu, bet visa kita visai neblogai skamba bigsmile.gif gaila, kad mes visos žinom, kad mūsų laukia toli gražu ne toks scenarijus...man regis daugumai bus taip: aaaaa, kas čia?vandenys?brangusis rink šmutkes-gimdau!!!vyras apsimiegojusiu balsu-a jau?tada abu panikuodami puolam rinkti daiktus, sėdam į mašiną ir dideliu greičiu lekiam į gimdymo namus...Ten laukia šalta gimdyklą, nesvetingas daktarų kolektyvas ir baisi pogimdyvinė palata blink.gif
Papildyta:
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 20:02)
Manau, kad dazniausiai siunciau ant 3 raidziu irgi ne visos. Siuncia tos, kieno vyras suizulejes lenda kur nereikia arba drebanciom rankom bando traukti per daktarus kudiki, arba is baimes masazuoja taip, kad stuburo slanksteliai i dantis atsiremia.. arba tos, kur prisiklausiusios kitu mano, kad tai yra irgi kieta ir madinga  biggrin.gif
Papildyta:
Sakiau, kad is manes iseitu nebloga "gimdymo planuotoja". Gimdymo planus sudarineciau. O ka, verslo nisa Lietuvos platybese.

Bet žinai, tas vyrelis streso ištiktas irgi nebežino, kur jam besidėti-tai tikriausiai ir daro nesąmones lotuliukas.gif nors akivaizdu, kad nori pačio geriausio savo žmonai drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=emilka,2008 11 05, 17:15]
[quote=Heart,2008 11 05, 17:12]
Kalbant konkrečiai apie stūmimo stadiją - laikė už pažastų ir kartu su gydytoju padėjo surasti tinkamiausią padėtį stūmimui.

Labai gerai, apie stumima pagaliau kazkas prabilo. Nekalbekime apie saremius, ten viskas aisku, ir sokolado reikalui esant vyras man nupirks biggrin.gif
Jus norite pasakyti, kad jeigu vyras Jusu nelaikytu uz pazastu, Jus nepagimdytumete, arba to nepadarytu kompetetingas personalas?
Arba stumiant dar galvojote apie masaza?
[/quote]
labai jau skambiai pasakyta KOMPETETINGAS PERSONALAS.kiek su gydytojais tenka susidurt,ar girder pasakojimus apie juos ne visa jie jau tokie -TETINGI buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 05, 19:46)
nevalgysiu savaite iki gimdymo termino  blink.gif  lotuliukas.gif kaip daktarui jaustis, kai jį dergia blink.gif

Nepades, gali valgyti nevalgiusi.. Be to niekada nežinosi, kada gimdymas prasidės.. Aš pvz gimdžiau 38 savaitę. Nubėgo vandenys ir oplia, atsidūriau gimdykloje ant stalo.. lotuliukas.gif Tai, kad jei bus lemta ir apdergsi tu tą daktarą.. Beje, mano ginė nuramino, kad tik atsipalaiduočiau ir stumčiau, prie tokių dalykų ji pripratusi ir tikrai neidomu jai apsi.. tu ar ne. Svarbiausia, kad tau ir vaikiukui viskas gerai būtų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 05, 20:03)
o ką blogas scenarijus? lotuliukas.gif na cicino nekenčiu, bet visa kita visai neblogai skamba bigsmile.gif gaila, kad mes visos žinom, kad mūsų laukia toli gražu ne toks scenarijus...man regis daugumai bus taip: aaaaa, kas čia?vandenys?brangusis rink šmutkes-gimdau!!!vyras apsimiegojusiu balsu-a jau?tada abu panikuodami puolam rinkti daiktus, sėdam į mašiną ir dideliu greičiu lekiam į gimdymo namus...Ten laukia šalta gimdyklą, nesvetingas daktarų kolektyvas ir baisi pogimdyvinė palata blink.gif

Na nereikia taip, saremiai buna ir 10 valandu, o tiesa, kur gyveni? Limuzinas jauciu spetu atvaziuoti, cicinas nezinau, bet Radzis galbut sutiktu. biggrin.gif Radzis patinka? As labai lanksti planuotoja.. biggrin.gif Dar toks povilaitis yra, arba Katunskyte biggrin.gif zinai, asortimentas nemenkas biggrin.gif
Na o del saltos gimdyklos .. kaip tik extreemas butu biggrin.gif Kaip fokusininkai ledo luite butumete su vyru Di Arci biggrin.gif Gimdymas lediniame VGn
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 11 05, 20:09)
Nepades, gali valgyti nevalgiusi.. Be to niekada nežinosi, kada gimdymas prasidės.. Aš pvz gimdžiau 38 savaitę. Nubėgo vandenys ir oplia, atsidūriau gimdykloje ant stalo.. lotuliukas.gif Tai, kad jei bus lemta ir apdergsi tu tą daktarą.. Beje, mano ginė nuramino, kad tik atsipalaiduočiau ir stumčiau, prie tokių dalykų ji pripratusi ir tikrai neidomu jai apsi.. tu ar ne. Svarbiausia, kad tau ir vaikiukui viskas gerai būtų. 4u.gif

va tas ir baisiausia - ta nežinomybė...bijau net pati savęs blink.gif o vdrug kokiai akušerei įspirsiu arba užpulsiu savo daktarę? doh.gif
Atsakyti
A jo....šita tema tik ir blizga "auksinėmis" mintimis....Košmaras, rinktis perpjautą pilvą dėl to, kad baisu gimdyt blink.gif

Gimdžiau su vyru dar tada, kai tai buvo pati pradžia ir tam reikėjo gauti išankstinį leidimą, taip, kad su mada tai neturėjo nieko bendro. Stūmimo metu stovėjo prie galvos ir glostė man plaukus. Ir buvo nepaprastai laimingas, kad galėjo tik gimusią dukrytę palaikyti ant rankų. To šeimos bendrumo jausmo nupasakoti neįmanoma.

Vaiko gimimas - vienas svarbiausių ir įsimintiniausių šeimos gyvenimo momentų. Ir jei tokiu atveju bijoma, kad šalia bus artimiausias (bent toks turėtų būti!) žmogus, tai kokie tos šeimos santykiai? Sintetinis parodomasis pasaulėlis? Kur žmona-fyfa visada pasidažiusi (neduokdie, vyras natūralią pamatys doh.gif ), net nesisiojanti ir mmm neturinti, praktiškai šventa dvasia? Toks požiūris labai daug pasako apie šeimos santykius, pasitikėjimo (tiksliau jo nebuvimo) lygį.

Kitas dalykas, jei vyras pats nenori dalyvauti žmonai gimdant (tai, beje irgi labai daug pasako apie požiūrį į šeimą ir konkrečiai į žmoną). Tokie vyrai paprastai mano, kad vaikų auginimas yra "bobų reikalas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 05 lapkričio 2008 - 19:16

Bet žinai, tas vyrelis streso ištiktas irgi nebežino, kur jam besidėti-tai tikriausiai ir daro nesąmones lotuliukas.gif nors akivaizdu, kad nori pačio geriausio savo žmonai drinks_cheers.gif
[/quote]

Tai tokiems ir nera ko ten makalotis. As zinau, kad maniskis tai istvertu toki isbandyma lengvai, bet man jo ten nereikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(fainulkina @ 2008 11 05, 20:09)

Labai fainai, kad nereikejo galvoti apie vyra ir galejai atsipalaiduoti biggrin.gif O daktarai is tikruju visko mate.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 20:11)
Na nereikia taip, saremiai buna ir 10 valandu, o tiesa, kur gyveni? Limuzinas jauciu spetu atvaziuoti, cicinas nezinau, bet Radzis galbut sutiktu.  biggrin.gif Radzis patinka? As labai lanksti planuotoja..  biggrin.gif  Dar toks povilaitis yra, arba Katunskyte  biggrin.gif  zinai, asortimentas nemenkas  biggrin.gif
Na o del saltos gimdyklos .. kaip tik extreemas butu  biggrin.gif Kaip fokusininkai ledo luite butumete su vyru Di Arci  biggrin.gif Gimdymas lediniame VGn

lotuliukas.gif na tolokai nuo VGN, o žinai ir pinigėlių ne marios, nes kitaip gimdyčiau BAKe...o galima užsiprašyt 69 danguje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myyliuke @ 2008 11 05, 20:08)
labai jau skambiai pasakyta KOMPETETINGAS PERSONALAS.kiek su gydytojais tenka susidurt,ar girder pasakojimus apie juos ne visa jie jau tokie -TETINGI buna ax.gif

O ka Jums atrodo, kad Jusu vyras gimdymo priemime kompetetingesnis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 11 05, 21:12)
Kitas dalykas, jei vyras pats nenori dalyvauti žmonai gimdant (tai, beje irgi labai daug pasako apie požiūrį į šeimą ir konkrečiai į žmoną). Tokie vyrai paprastai mano, kad vaikų auginimas yra "bobų reikalas".

drinks_cheers.gif Wo, aukso žodžiai, kaip tik Tamsta mano mintis perskaitėte smile.gif

Kokio velnio vaikus daro diedai, jei nenori padėti bent palaikymu už rankos moteriai? dry.gif Darymo procesas mat žalčiukams patinka... mad.gif Užtektinai skystablauzdžių ant LT ir taip.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 11 05, 20:12)
va tas ir baisiausia - ta nežinomybė...bijau net pati savęs blink.gif o vdrug kokiai akušerei įspirsiu arba užpulsiu savo daktarę? doh.gif

Nepergyvenk, gi ne pirma tu jiems gimdančioji būsi 4u.gif Nei ką užsipulsi, nei spardytis per stumimą norėsi, pati pamatysi! Stumti bent jau man nebe taip ir skausminga buvo 4u.gif Na, nusiramink ir geriau pakikenk iš Emilkos verslo planų lotuliukas.gif Šiandien taip nuotaika žemiau 0 buvo, o va dabar kikenu iš širdies!
Papildyta:
QUOTE(Lara Kroft @ 2008 11 05, 20:16)
drinks_cheers.gif Wo, aukso žodžiai, kaip tik Tamsta mano mintis perskaitėte  smile.gif

Kokio velnio vaikus daro diedai, jei nenori padėti bent palaikymu už rankos moteriai?  dry.gif Darymo procesas mat žalčiukams patinka... mad.gif Užtektinai skystablauzdžių ant LT ir taip.

O jums darymo procesas turbūt taip nepatiko, taip nepatiko, kad net 3 vaikus uždarėt.. lotuliukas.gif Tik nesakykit, kad visi 3 prievartos ir brutalaus smurto pasekmės! NEPATIKĖSIM lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=emilka,2008 11 05, 16:25]
Busiu atvira. Jus teisi. biggrin.gif Jus vaikotes mados, nes nepateikete nei vieno argumento, kodel vyras reikalingas per stumima. Argumentai silpni ir neadekvatus paciam procesui irjo rimtumui biggrin.gif
Tik sumenkinti Jusu niekas nesiruosia, kaip tikiuosi ir Jus nesiruosiate sumenkinti musu pozicijos.
Papildyta:
Tada sveikinu prisijungus i "nepopuliaraus gimdymo" kluba biggrin.gif
[/quote ]

biggrin.gif Kodėl teigiate, kad esate nemadinga bigsmile.gif Sakyčiau, kad "stiprios moters" filosofija, kuria bandote vadovautis, dabar kaip tik yra mados ir populiarumo viršūneje.Visuomet graži, visuomet pasitempusi, ideali motina, žmona, karjeros moteris ir namų židinio saugotoja viename flakone, "nuphotoshopinta" išvaizda ir tokiu pat vidum.Ji niekada neverkia, niekada nepralaimi, jos neveikia fiziologija ir hormonai, o jei kartais netyčia tokios silpnybės pasitaiko,svarbu jas skubiai paslėpti, kad nesugadintų susikurto įvaizdžio. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 05 lapkričio 2008 - 19:21