Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdyme turi dalyvauti vyras?

QUOTE(Endendu @ 2008 11 05, 20:12)
A jo....šita tema tik ir blizga "auksinėmis" mintimis....Košmaras, rinktis perpjautą pilvą dėl to, kad baisu gimdyt  blink.gif

Gimdžiau su vyru dar tada, kai tai buvo pati pradžia ir tam reikėjo gauti išankstinį leidimą, taip, kad su mada tai neturėjo nieko bendro. Stūmimo metu stovėjo prie galvos ir glostė man plaukus. Ir buvo nepaprastai laimingas, kad galėjo tik gimusią dukrytę palaikyti ant rankų. To šeimos bendrumo jausmo nupasakoti neįmanoma.

Vaiko gimimas - vienas svarbiausių ir įsimintiniausių šeimos gyvenimo momentų. Ir jei tokiu atveju bijoma, kad šalia bus artimiausias (bent toks turėtų būti!) žmogus, tai kokie tos šeimos santykiai?  Sintetinis parodomasis pasaulėlis? Kur žmona-fyfa visada pasidažiusi (neduokdie, vyras natūralią pamatys  doh.gif ), net nesisiojanti ir mmm neturinti, praktiškai šventa dvasia? Toks požiūris labai daug pasako apie šeimos santykius, pasitikėjimo (tiksliau jo nebuvimo) lygį.

Kitas dalykas, jei vyras pats nenori dalyvauti žmonai gimdant (tai, beje irgi labai daug pasako apie požiūrį į šeimą ir konkrečiai į žmoną). Tokie vyrai paprastai mano, kad vaikų auginimas yra "bobų reikalas".

drinks_cheers.gif
Emilka, o tavo vyras pats nori dalyvauti gimdyme?
Atsakyti
QUOTE(liutkate @ 2008 11 05, 20:49)
o aš asmeniškai pažįstu kelias jau vienišas mamas,kurių vyrai po dalyvavymo gimdyme irgi pajautė tokį nenusakomą šeimos bendrumo jausmą, kad pasakė -atleisk,nebegaliu į tave žiūrėti prieš akis iškyla tik vienas vaizdas ( deja ne veidas),tai va jos iki šiol palaimą jaučia.

Aš manau,kad šeimos santykiai ir meilė neturi nieko bendro su gimdymo procesu,ar  vyras tik taip gali įrodyti savo meilę žmonai ir visuomenei paskelbt -kokie mes artimi ? Tai tik dar kartą parodo,kad vyrai eina,nes žmonos prašo,nes pačios įsivaizduoja,kad tik taip jos gali visam pasauliui paskelbt va kaip vyras mane myli.Ir kuo tas dalyvavimas ir žiūrėjimas susijęs su pasitikėjimu,jeigu aš nenoriu, kad vyras spoksotų į ,visai su naturale busena nieko bendro neturinčia, mano putką pačio piko,kai galvutė lenda, metu,tai tipo čia aš juo nepasitikiu ar savim nepasitikiu,ar šeimos ateitim netikiu?

o kas jei vyras kraujo bijo? o kas jei yra tokių vyrų, kuriem fotografinė atmintis miegot paskui neduos, o ar negali vyrai būti jautrūs ir jaust pasišlykštėjimą ? ar čia tik moterų privilegija?

neteikite, kad visos prašo, nes taip nėra blink.gif vyrai ir patys nori dalyvauti gimdymuose (kaip, kad mano atveju)...Kita vertus jei moteris sako vyrui, kad nedalyvauk, nes aš nenoriu-ji ir nėra teisi schmoll.gif Kodėl negali būti bendras sutarimas? unsure.gif bet aš niekaip negaliu suprasti vieno dalyko...kad ir kaip ten bebūtų, jei vyras moterį palieka, todėl, kad kažką pamatė-na negaliu net suvokti unsure.gif ar jis toks lebeda, kad lindo į tarpukojį ir pamatė?nemanau, kad pati gimdyvė atsuko tarpukojį į vyrą, kad šis pamatytų, kaip ateina vaikas į šį pasaulį doh.gif o jei kažkas jį privertė-tai jis ne vyras, o kažkos pašlemėkas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 11 05, 20:51)
Gal moteriai, moteriškų žvilgsnių prireikė... g.gif Na,man čia nuotaika pakilo,ne tas žodis.. thumbup.gif

O ka gali zinoti. Tai cia musu pradeta madinga gimdymo plana ir papildysime.. Grazios stiprios moterys laiko fakelus. N reikia zmogui, tai reikia... lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(fainulkina @ 2008 11 05, 21:35)
Jei jums sudėtinga skaityti, tai
1. pradžiai įsigykite akinukus
2.Vistiek nepadėjo? Na kagi, gal jūs išvis nelabai sugebate skaityti ir tik pažįstamų raidžių ieškote.. tada kuo greičiau meskite tą užsiėmimą. Jei neišmokote iki tokio amžiaus, kogero nebeišmoksite  lotuliukas.gif
Dėl jūsų tarpukojo, nei su fakelu, nei be jo nepageidaučiau į jį žiūrėti.. Jei tik labai neįsižeisite, atsisakysiu. Ačiū už supratingumą. Lesbietizmo užuomazgų ir kitokių iškrypimų pas mane nėra. Ne į tą kreipiatės  bigsmile.gif

1. Akinukų nereikia, įsigyti-ne problema, jeigu kas. Vat smegenų persodinimas jau sudėtingiau console.gif
2. O Tamsta rašyti pasimokyt gal už parankės ajsi? biggrin.gif
3. Kas į Jus kreipėsi su dviprasmiškais pasiūlymais, Vaikeliūkas Tu brungus? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 11 05, 20:57)
drinks_cheers.gif 
Emilka, o tavo vyras pats nori dalyvauti gimdyme?

Manau, kad sudalyvautu, jeigu paprasyciau. Bet nematau reikalo, kad tai darytu. Todel kai kalbejome apie tai, uzsimine, kad per saremius pabus.
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 21:01)
Manau, kad sudalyvautu, jeigu paprasyciau. Bet nematau reikalo, kad tai darytu. Todel kai kalbejome apie tai, uzsimine, kad per saremius pabus.

Pabus, nes prašai, ar todėl, kad nori pats?
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 11 05, 19:54)
liutikate, jei jums reikia prašyti, tai neverta. Vyras PATS pasirenka eiti, ar ne. Tuo išreikšdamas paramą žmonai. Ir jei vyrui gimdanti jo žmona ir kūdikis sukėlė pasišlykštėjimą  doh.gif , tai eina toks vyras toli toli....Po mamytės sijonu. Tokie ir vaikui pamperso pakeist negalės, nes pas juos atmintis fotografinė  lotuliukas.gif

beje, vyrui, paliekančiui žmoną žymiai lengviau pasakyti, kad ją palieka dėl to, kad matė gimdančią, nei, kad prisipažinti, kad išeina, nes susirado naują moterį (kas dažniausiai ir būna, nes tokie neišeina į niekur, per silpni smile.gif)

aš ne apie save rašiau,o ir niekur nesakiau kad prašyti reikėtų,sakau kad moterys prašo ir tuo galima įsitikinti paiskaičius čia forume ne vienoj temoj.
o aš manau ,kad mados pagauti ten ne vienas iš smalsumo veržiasi,tik paskui bando susidoroti su tuo ką pamatė . Beje kai pamačiau mokomąją vaizdinę medžiagą su gimdymu,tai aš pati taip pasišlykštėjau,kad tiem vaizdiniam prastūmt reikėjo nemažai laiko ir manau,kad tai visai natūrali reakcija,nemanau, kad kai kurie vyrai taip pat nesureaguotų.
Kas liečia vyro atšalimą,tai yra realu ir tam nereikia kitos moters,žinoma kad po kurio laiko gali atsirasti ir ji,bet kažkodėl tie vyrai tvirtina ,kad daugiau jų ir su tanku į gimdyklą nieks nenustumtų,nors prieš tai ėjo savo noru.
Atsakyti
QUOTE(liutkate @ 2008 11 05, 20:49)
o aš asmeniškai pažįstu kelias jau vienišas mamas,kurių vyrai po dalyvavymo gimdyme irgi pajautė tokį nenusakomą šeimos bendrumo jausmą, kad pasakė -atleisk,nebegaliu į tave žiūrėti prieš akis iškyla tik vienas vaizdas ( deja ne veidas),tai va jos iki šiol palaimą jaučia.

Aš manau,kad šeimos santykiai ir meilė neturi nieko bendro su gimdymo procesu,ar  vyras tik taip gali įrodyti savo meilę žmonai ir visuomenei paskelbt -kokie mes artimi ? Tai tik dar kartą parodo,kad vyrai eina,nes žmonos prašo,nes pačios įsivaizduoja,kad tik taip jos gali visam pasauliui paskelbt va kaip vyras mane myli.Ir kuo tas dalyvavimas ir žiūrėjimas susijęs su pasitikėjimu,jeigu aš nenoriu, kad vyras spoksotų į ,visai su naturale busena nieko bendro neturinčia, mano putką pačio piko,kai galvutė lenda, metu,tai tipo čia aš juo nepasitikiu ar savim nepasitikiu,ar šeimos ateitim netikiu?

o kas jei vyras kraujo bijo? o kas jei yra tokių vyrų, kuriem fotografinė atmintis miegot paskui neduos, o ar negali vyrai būti jautrūs ir jaust pasišlykštėjimą ? ar čia tik moterų privilegija?

Deja, as tokia mama pazistu ne viena. ji sako, kad sunkiausia yra istverti vyro zvilgsni ir itampa, kai del to ivyksta skyrybos, po ju susitinkama ir moterys jaucia, kad sis, dabar jau svetimas vyriskis mate viska blink.gif mate ja visame kame.. blink.gif
Kiek seimu gydosi po tokiu nelaimiu. Vadinu nelaime, ir nemanau, kad vyrai yra kazkokie nenormalus, nes nenori dalyvauti gimdyme, arba sudalyvave tampa impotentais. Tai normalus, moksliskai pagristas reiskinys. Kaip mes esame jautrios, taip ir vyrai. O meile ir pasitikejimas tikrai nera perduodami per masazus, koju palaikymis ir galvos paglostymus... Tai vizualus ir apciopiami dalykai. Daug svarbiau gyvenime yra jausti artimo meile per atstuma, ne tik per paglostmus. Tokius santykius ir galeciau drasiai pavadinti brandziais. Cia nesvarbu, kiek metu gyvensi su vyru, nesvarbu, uz kurios vietos tave laikys ato nedarys gimdymo metu.. Svarbaiusia zinoti, kad nesvarbu, kur jis bebutu, ar gimdykloje, ar uz jos duru, jis Tave myli ir palaiko.

Papildyta:
QUOTE(Puccha @ 2008 11 05, 21:03)
Pabus, nes prašai, ar todėl, kad nori pats?

Pasakysiu kitaip, pabus jeigu reikes pabuti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 11 05, 15:21)
dazniausiai moterys juos pacios uzveda ant minties, patiems jiems sunku dasiproteti iki tokiu subtylybiu.

Na, tuo viskas ir pasakyta rolleyes.gif Nemaukite visu vyru ant vieno kurpalio.Jei Jusu vyrui sunku dasiproteti , laukti savo vaiko- nuo... iki, tai nereiskia, kad visi tokie.Kai kurie samoningai nori buti gimstant savo vaikui-is dziaugsme, ir varge, kad ir kaip tai butu sunku suvokti kitiems cool.gif
Atsakyti
Gal statatistiką galima būtu? Apie vyrus, tapusius impotentais dėl to, kad matė žmoną gimdančią? Nes be faktų, skamba nerimtai. Aš galėčiau analogiškai apreikšti, kad tūkstančiams vyrų, mačiusių gimdymą, potencija labai pagerėjo, bet ar nepagrindus statistiniais duomenimis, būtu tiesa?

Suprantu, kad emilka šitą temą užvedė todėl, kad gautu patvirtinimą, jog tai, kad jos vyras nenori būti su ja gimdymo metu, yra gerai. Bet gal nebūtina dėl to išvedinėti teorijas apie tikslinį gimdymo stebėjimo ir impotencijos ryšį? Ir gąsdinti mamytes, kurių vyrai nori pasitikti savo vaiką su jomis kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 05 lapkričio 2008 - 20:15
QUOTE(Lara Kroft @ 2008 11 05, 20:59)
1. Akinukų nereikia, įsigyti-ne problema, jeigu kas. Vat smegenų persodinimas jau sudėtingiau console.gif
2. O Tamsta rašyti pasimokyt gal už parankės ajsi?  biggrin.gif
3. Kas į Jus kreipėsi su dviprasmiškais pasiūlymais, Vaikeliūkas Tu brungus?  unsure.gif

Moterie, apiramink, niekas su tavim niekur neis.. Tau vienintėlis patarimas: mesk gerti. Sveikatai kenkia.. geriau savo vaikų darželį eik susižiūrėt.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2008 11 05, 21:14)
Moterie, apiramink, niekas su tavim niekur neis.. Tau vienintėlis patarimas: mesk gerti. Sveikatai kenkia.. geriau savo vaikų darželį eik susižiūrėt.. lotuliukas.gif

Mergaite, gal nemokyk suaugusių tetų gyventi, ir niekas nesakys tau, kur eiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 05 lapkričio 2008 - 20:17