Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, II tema

Mums ta pati problema su apranga: skrisime per Londona, kur tarpas tarp skrydziu bus beveik para - tai butinai vaziuosim i Londona pasitrankyt po miesta bigsmile.gif I rankini bagaza imsim vasarines tapkes ir apranga, tad is kart bangkoko oro uoste persirengsim, zieminius rubus ir batus sudedami i lagaminus. Ka padarysi - teks tampyt su savim - kitos iseities nematau schmoll.gif

O vakarais ir naktimis Tailande reikia siltesniu mezgtiniu sausio gale-vasari? Ar uztenka plonyciu?

Gal kas atsimenat kiek kainuoja masazas ekskursijoje Kwai upe? Parasyta, kad uz ji reikia papildomai moketi, bet kiek - neparasyta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjjanka @ 2009 01 21, 22:00)
Man irgi rūpi kaip ten oras vakarais.

Archideja, tavo  turbūt jau lagaminai kraunami smile.gif , smagu.

Pagrindiniai daiktai buvo sukrauti jau pries gera savaite mirksiukas.gif Liko tik kosmetika, ir kai kurie rubai smile.gif
Kazkaip kuo arciau isvykimo tuo daugiau baimes: prisiziurejau per telika apie lektuvu katastrofas - bijau, dar bijau nieko nesuprast vietoje ir pasiklyst, ir dar daug ko pradedu bijot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 21 sausio 2009 - 20:35
kažin, į Ajutają iš Bankoko geriau ar iš Patajos (Bankokui skirta tik pora dienų, tad gal bus vertesnių objektų g.gif)
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 01 21, 22:17)
kažin, į Ajutają iš Bankoko geriau ar iš Patajos (Bankokui skirta tik pora dienų, tad gal bus vertesnių objektų g.gif)

I Ajutaja zymiai arciau is Bangkoko. Jus galite i Ajutaja is Bangkoko nuvaziuot pusei dienos - nebutina jai skirti visos dienos. Mes butent taip ir darysim smile.gif Tada spesit ir kitus objektus Bangkoke apziuret smile.gif

QUOTE(AŠA @ 2009 01 21, 22:41)
kad arčiau - matau (ir pigiau ax.gif ), bet prisiskaičiau, kad yra ką ir sostinėj apžiūrėt... o laiko, įtariu, viso labo viena normali diena bus g.gif lietuvių ekskursijų nnelabai "įkertu", o vietiniai, žiūriu, siūlo po sostinę visą dieną g.gif

Paciam Bangkoke tikrai butu ka pamatyt: taju sventyklos su budomis, Patpong gatve (cia yra baru su transvestivais ir ju show), garsusis taju boksas, parduotuves, naktinis turgus, Siam Ocean world, netoli nuo Bangkoko yra ne maziau idomus Muang Boran senovinis miestas, kiek toliau Erawan nacionalinis kriokliu parkas - siuos objektus mes numatem aplankyt smile.gif Tik mes Bangkoke turesim 5 pilnas dienas, sesta diena po pietu isskrendam i Chiang Mai smile.gif

Del traukiniu - kokios klases traukiniuose yra lovos? Mes ketiname traukiniu vaziuot nakti is Surat Tani i Bangkoka, noresime patogiai issimiegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 01 22, 04:59)
Del traukiniu - kokios klases traukiniuose yra lovos? Mes ketiname traukiniu vaziuot nakti is Surat Tani i Bangkoka, noresime patogiai issimiegot smile.gif

1 ir 2 (fen+con) klasės naktiniai traukiniai turi lovas. Pirmoje klasėje atskiros kupe, o antroje bendra erdvė - visas skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(marrgo @ 2009 01 21, 17:53)
o gal kas apsipirkinejote?mane domina is krokodilo odos rankines  blush2.gif  (ju kainos,ir kur ju galima butu isigyti) ?ir kaip ten aukso dirbini nusipirkus duoda sartifikata kazkoki?ir ar butina rodyti oro uoste ji kam nors (juk jie nezino su kokias papuosalais atvykau) g.gif ?

mes pirkom dvi krokodilo rankines, uz viena mokejom 13000 batu, uz kita tik 1500 batu. brangiaja pirkom patajoje parduotuveje tokioje kaip musu Akropoliai, ta rankine yra pagaminta is krokodilo nugaros, su tuo tokiu iskiliu rastu, tokia visa gumbuota. o pigiaja pirkom pliaze blush2.gif, is pradziu nelabai norejom tiketi kad ten tikra krokodilo oda, tai tie pardavejai mums ja degino su ziebtuveliu (jei dega tai reiskia padielka), po to dar issiaiskinom kad ji pagaminta is krokodilo papilves, kuri nera labai vertinga, nes neturi tu iskilimu, tai ir nusipirko mama sau i teatra ta rankine, nedidele tokia, su lygiu rastu, be jokiu gumbu, man tai nelabai grazi ji ax.gif siaip buvom ir tuose odos ir aukso fabrikuose kur viskas zymiai brangiau, bet ten duoda sertifikatus. uz gyvates pinigine sumokejau 800 batu, siaip nebrangiai, maniau kad irgi netikra oda, bet dave sertifikata, tai patikejau kad tikra tongue.gif oro uoste nieko mes nerodem, tik tuos sertifikatus vezemes, jei butu pradeje tikrinti tai tada ir butume parode.
Papildyta:
[quote=Archideja,2009 01 21, 22:06]
Gal kas atsimenat kiek kainuoja masazas ekskursijoje Kwai upe? Parasyta, kad uz ji reikia papildomai moketi, bet kiek - neparasyta g.gif
Papildyta:

mes kwai upeje gyvenome "jungle rafts" nameliuose ant vandens. tai masazas ten buvo pats brangiausias is visu darytu Tailande doh.gif viso kuno masazas 1 h. 400 ar 450 batu doh.gif palyginus su kitose vietose darytais masazais tai dvigubai brangiau. patajoje mokejome 200 batu, Koh Chang saloje 250 batu, koju masazas beveik visur ~150 batu.

ir dar jei kas busite Patajoje tai labai rekomenduoju nueiti i masazo salona pavadinimu Dragon Massage, jis yra Soi Pattayaland 13/3 gatveje: is karto uz Royal Garden Plaza supermarketo (jo pastebeti neimanoma vaziuojant Beach Road gatve) yra pesciuju gatvele, ja paejus koki 50 metru, po kaire puse bus tas salonas. jame kainos tokios pacios kaip ir paprastuose masazu salonuose, bet ten aplinka yra ispudinga, visur smilkalai, zvakiu sviesa, rytietiska muzika ir masazas labai geras thumbup.gif
Atsakyti
cia dar idomiai ie svieziai aprasyti nuotykiai http://www.road.lt/
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 01 22, 11:14)
ačiū 4u.gif ką dar rekomenduotumėt blush2.gif

labai rekomenduociau kelione kwai upe thumbup.gif is visos keliones man ten labiausiai patiko...ir dar verta pamatyti kambodza, ten tikra egzotika palyginus su Tailandu. patajoje siaip labai smirda gatves, tai man ten nepatiko, ten ir ziurkiu daugiausiai maciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2009 01 20, 16:39)
Sūnus porą dienų pavalgęs tailandietiškų patiekalų galutinai apsisprendė – „tai ne man“ ir toliau rinkdavosi europietišką arba lauke gaminamą maistą. 

Ei na sau, vadinasi, jeigu turi silpnesni skrandi ir neesi linkes ilgai eksperimentuoti vietines virtuves, tai visgi geriau imti viesbuti su AL, arba bent "half board", tokiu atveju, diena bandai ragauti vietiniu maista, o jau vakare, jeigu nebuvo skanu diena, uzsikemsi viesbutyje europietiskai...ar yra dar kokiu nors variantu, jeigu maistas yra siokia tokia problema kelionese...
Atsakyti
QUOTE(maple @ 2009 01 22, 20:00)
Ei na sau, vadinasi, jeigu turi silpnesni skrandi ir neesi linkes ilgai eksperimentuoti vietines virtuves, tai visgi geriau imti viesbuti su AL, arba bent "half board", tokiu atveju, diena bandai ragauti vietiniu maista, o jau vakare, jeigu nebuvo skanu diena, uzsikemsi viesbutyje europietiskai...ar yra dar kokiu nors variantu, jeigu maistas yra siokia tokia problema kelionese...

man niekada jokiose kelionese nestreikuodavo skrandis, ir siaip su juo problemu neturiu, bet Tailande kazkas pasidare, kad puse laiko pravemiau arba prasedejau ant tuliko blush2.gif nepatiko man ta citrinzole ir viskas...dar dabar beziurint i nuotraukas su maistu is Tailando darosi bloga. bet kuriuo atveju vistiek nesiulyciau imti ALL arba HB, nes europietisko maisto galima rasti visuose restoranuose, meniu visuomet yra dalis skirta europietiskam maistui, o maistas isties pigus.
nors pries kelione kiek domejausi tai visiems iki vieno tailandietiskas maistas buvo labai skanus ir as net galvojau gal as kokia nenormali, kad man jis nepatinka doh.gif taip kad gal jis Jums patiks...
Atsakyti
O as jau laukiu to maisto Tailande wub.gif Man ten buvo beprotiskai skanu. Ypac grizus is Laoso, kur valgyt isvis negalejau lotuliukas.gif Gal todel ir buvo taip skanu? biggrin.gif
Nors turiu receptu knyga ju patiekalu, vis pagaminam kazka, o dar ir cia LT neretai tailandietisko maisto restorane arba BriusLi pavalgom tongue.gif

Zodziu as is tu, kuriems keista, kad Tailandieciu amistas gali buti neskanus tongue.gif Nors zinau zmoniu, kuriems ir Indijoj buvo skanu, man tai dazniausiai buvo neimanoma valgyt, ishskyrus turistinese vietose - visur kitur baisiai nesvaru unsure.gif
Atsakyti
Skrydis Vilnius - Bankokas - Vilnius (su tarpiniu nusileidimu Dubajuje), kažkaip susimąsčiau: o kodėl per Dubajų? ar čia ne skrydis "per aplinkui"? Ir ką per tą valandą nusileidus galima "nuveikti" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 01 23, 09:47)
Skrydis Vilnius - Bankokas - Vilnius (su tarpiniu nusileidimu Dubajuje), kažkaip susimąsčiau: o kodėl per Dubajų? ar čia ne skrydis "per aplinkui"? Ir ką per tą valandą nusileidus galima "nuveikti" biggrin.gif

tai cia normalu,nes nera tiesioginio reiso is vilniaus (per prabangiai butu biggrin.gif )
tu keli klausima ka veikti valanda tarp skrydziu g.gif ?o tai ka mums bus veikti apie 9 val dubajuje g.gif smile.gif (gal po duty fre vaikstineti) nieko nebelieka kaip susitaikyti...
Atsakyti