Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, II tema

Del Bankoko - as tikrai neimcau ekskursijos, pasiimi viesbutyje miesto zemelapi, paprasai reception'e kad pazymetu lankytinus pbjektus, sedi i tuk-tuka ir vazineji thumbup.gif
O prie upes yra pilna tokiu vietiniu "agentu" kurie siulo paplaukiot su tokiom ala gondolom su motoriukais. Visai smagu, pigu, parodo gabaliuka Bankoko plaukiojancio turgaus, krokodilu, gyvaciu, bezdzioniu fermas. Man visai patiko biggrin.gif
Atsakyti
o istikruju kokia ten temperatuta diena ir vakare?ir gal koki viesbuti galetum rekomenduoti chiang mai?
Atsakyti
QUOTE(marrgo @ 2009 01 26, 12:21)
o istikruju kokia ten temperatuta diena ir vakare?ir gal koki viesbuti galetum rekomenduoti chiang mai?

Diena apie 25-30, vakare apie 5-10,
O viesbucio nebeprisimenu, beje gali paskambinti nuvykus i Tailanda Natalijai-jauna panele, kalba angliskai, gal duos nm gido Ciang majuje, pasakytu kutis geresnis kuris blogesnis viesbutis, labai geras Ciang rajuje buvo viesbutis kalnuose,
siap ten viesbuciai tustoki, tai praktiskai galima moketi nuvykus i ji
Jos mn. 0861420009
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2009 01 26, 11:18)
Del Bankoko - as tikrai neimcau ekskursijos, pasiimi viesbutyje miesto zemelapi, paprasai reception'e kad pazymetu lankytinus pbjektus, sedi i tuk-tuka ir vazineji thumbup.gif
O prie upes yra pilna tokiu vietiniu "agentu" kurie siulo paplaukiot su tokiom ala gondolom su motoriukais. Visai smagu, pigu, parodo gabaliuka Bankoko plaukiojancio turgaus, krokodilu, gyvaciu, bezdzioniu fermas. Man visai patiko biggrin.gif

g.gif gal ir yra tiesos jūsų žodžiuose g.gif tik kad tų objektų lankytinų... Karaliaus rūmai, naktinis pasiplaukiojimas (baigiat atkalbėt), aukščiausias bokštas (įtariu, šalia jo gyvenism), naktinis turgus (nelabai ten ko man reikia), turgus ant vandens (plaukiant Kvai irgi bus)... kaip ir viskas... na, okenariumą dar siūlėt... aš į Ajutają norėčiau, nes arčiau (ir pigiau) iš bankoko...
Atsakyti
Ten ne vien turgus(Pat pongo gatveje) nuvyksi pamatysi, beje Bankoke ne tuk tuka imk o Taxi, nors man patogiausias buvo sky train.
Neuzmirsk kad Bankoke buna dideli kamsciai.
emailas natella-18@mail.ru, rasyk angliskai, gali prisistatyti kad is Lietuvos, supras is kur. smile.gif
Papildyta:
Bankoka su Pataja sieja nuostabi 4 juostu autostrada, tai susisiekimas ar is Bankoko ar is Patajos iki Ajutos beveik tas pats tik kad laiko klausimas,bet Bankoka per 1 val pasiekia is patajos
Papildyta:
QUOTE(Edzcka @ 2009 01 26, 12:53)
Ten ne vien turgus(Pat pongo gatveje) nuvyksi pamatysi, beje Bankoke ne tuk tuka imk o Taxi, nors man patogiausias buvo sky train.
Neuzmirsk kad Bankoke buna dideli kamsciai.
emailas natella-18@mail.ru, rasyk angliskai, gali prisistatyti kad is Lietuvos, supras is kur. smile.gif
Papildyta:
Bankoka su Pataja sieja nuostabi 4 juostu autostrada, tai susisiekimas ar is Bankoko ar is Patajos iki Ajutos beveik tas pats tik kad laiko klausimas,bet Bankoka per 1 val pasiekia is patajos

Pietuose karsciau, vakare nereikia jokiu megztuku, patajoje vakare gal net maloniau nes buna apie 20-25, o pukete tai gal net ir iki 30, beje Puketas paliko blogesni ivaizdi nei tikejausi, didesne nesvara, kainos daug didesnes, ir maziau sypsenu, lyg butu jau pavarge nuo turistu
Atsakyti
na, manau, geriau klausti čia, negu vaidint protingą, o ten žioplinėt tongue.gif taigi... ar sky train praneša stoteles suprantama kalba? tada ten prie įėjimo kažkur nusperki bilietą (pvz. vienai dienai) dėdi ir važiuoji... o taxi bedi pirštu į žemėlapį, paklausi kainos, sėdi, važiuoji, sumoki, išlipi biggrin.gif žemėlapis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 sausio 2009 - 12:23
QUOTE(AŠA @ 2009 01 26, 13:17)
na, manau, geriau klausti čia, negu vaidint protingą, o ten žioplinėt tongue.gif taigi... ar sky train praneša stoteles suprantama kalba? o taxi bedi pirštu į žemėlapį, paklausi kainos, sėdi, važiuoji, sumoki, išlipi biggrin.gif eisiu pažiūrėt, gal rasiu kokį žemėlapį tongue.gif įmesiu, jei rasiu

Taxi meter kainos klausti nereikia, reikia klausti tik kad butu pagal skaitliuka, o jei ka imesk zemelapi , pakomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Edzcka @ 2009 01 26, 12:19)
Taxi meter kainos klausti nereikia, reikia klausti tik kad butu pagal skaitliuka, o jei ka imesk zemelapi , pakomentuosiu.

valio, būsim netoli Skytrain'o, tik žemėlapyje dar nelabai randu ax.gif bet viskam savas laikas mirksiukas.gif regis, būsim netoli E4-E5
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 sausio 2009 - 12:30
Mes irgi gyvensim netoli sky train stotelės, bet tas sky train ne visur važiuoja, iki karalių rūmų su juo nenuvažiuosi. Kaip nuvažiuot iki karalių rūmų? Ar su taksu varyt, dar skaičiau kad laivu galima, ten kaip vandens transportas yra , turi stoteles , gal kam teko naudotis?
Ir man labai rūpi kaip iš Bankoko nuvykt į Ajutają, gal galit patart? Su taksi turbūt brangoka. Gal ekskursiją galima nusipirkt iš kokios agentūros Bankoke?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 01 26, 13:27)
valio, būsim netoli Skytrain'o, tik žemėlapyje dar nelabai randu ax.gif bet viskam savas laikas mirksiukas.gif regis, būsim netoli E4-E5

Zinau kur, pirma karta kai buvau gyvenau siame viesbutyje, neblogi pusryciai jame palyginus su kitais tokios klases viesbuciais, o del skai train, tai viesbutyje paklausk kur nori nuvykti ir pasakys iki kokios stoteles vykti, o info jame gan issamus, viduje ekranai pranesa kur esi , kur vaziuoji, anglu kalba, beje kur yra susikirtimai su metro galima pereiti imetro ir su juo vaziuoti
O jus gyvensit netoli sky bayok, didziausio patato Bankoke, galesit pestute nueiti iki jo ir aplankyti ji patys
Papildyta:
QUOTE(Bjjanka @ 2009 01 26, 16:51)
Mes irgi gyvensim netoli sky train stotelės, bet tas sky train ne visur važiuoja, iki karalių rūmų su juo nenuvažiuosi. Kaip nuvažiuot iki karalių rūmų? Ar su taksu varyt, dar skaičiau kad laivu galima, ten kaip vandens transportas yra , turi stoteles , gal kam teko naudotis?
Ir man labai rūpi kaip iš Bankoko nuvykt į Ajutają, gal galit patart? Su taksi turbūt brangoka. Gal ekskursiją galima nusipirkt iš kokios agentūros Bankoke?

O ar viesbucio pavadinima zinai?
Taip su sky train nenuvyksi i karaliaus rumus, bet su Taxi meter gali is viesbucio, taip pat ir Ajuta gali is viesbucio uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(Edzcka @ 2009 01 26, 18:0
[cool.gif
Papildyta:[/b]

Taip su sky train nenuvyksi i karaliaus rumus, bet su Taxi meter gali is viesbucio, taip pat ir Ajuta gali is viesbucio uzsisakyti.

Viešbutis Drop Inn Bangkok, yra prie Sukhumvit road, ir prie Asoke sky train sotelės.
Atsakyti
[quote=Bjjanka,2009 01 26, 17:42]
<!--QuoteBegin-Edzcka+2009 01 26, 18:0
[b--><div class='quotetop'>QUOTE(Edzcka @ 2009 01 26, 18:0
[cool.gif</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->Papildyta:[/b]

[/quote]

Viešbutis Drop Inn Bangkok, yra prie Sukhumvit road, ir prie Asoke sky train sotelės.
[/quote]
Tai arba kelias stotelias pavaziuoti su sky trai ir po to taxi, arba is karto imti taxi.
O kiek dienu busi Bankoke?
Atsakyti