Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, II tema

del uodu, tai nenoreciau sutikti, kad ju nera ...
Buvo ir Patajoj, ir kai plaukem Kwai upe... na nera daug, bet po ikandimu lieka raudonos demes ir kelioms dienoms ... (Lietuvoj tokios bedos nebuna). Kolegei - tai is vis visa kelione nepraejo ...
Del apavo i karaliaus rumus - su tomis paciomis ecco basutemis vaziavau, jokiu komentaru del to nebuvo. Apranga - kaip ir Edzcka minejo, kita vertus, mano pastebejimas, kad kai kurie bevaiksiojantys ten, man pasirode apsirede pakankamai atvirai, bet jie tikrai neturetu buti rodiklis wink.gif

Geros keliones greit beisvykstantiems !
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 02 02, 23:31)
aš dėl skalbimo ir klausiu blush2.gif nesu "madistė", bet patogūs tik šviesūs doh.gif kiba lėkt ryt pardėn ieškot, nes skalbt irgi tinginė esu blush2.gif

Nereikia labai pergyventi, ten skalbimo paslaugos labai pigios - 1 kg. kainuoja 30 batų (2,10 Lt), užsakymą atlieka per vieną dieną - ryte atiduodi, po 17 val pasiimi švarius.
Dėl uodų : Tiek Bangkoke, tiek pietų salose uodų pilna - jei vakare ilgiau pavakarosite gryname ore, kitą dieną kojos bus raudonos. Dauguma restoranų ir kavinių degina kažkokius skysčius ar smilkalus siekdami nubaidyti uodus, parduotuvėse visur yra purškalų. Patajoje pirmą naktį kambaryje sukandžiojo uodai, bet pasiskundėme viešbučio darbuotojams, jie atėjo, išpurškė ir problema buvo išspręsta.
Atsakyti
Gali ir neskalbti, vietoje nusipirksi biggrin.gif
O del uodu, tik viena karta teko patirti ju ikandimus, dziunglese , vakare, kol leidosi saule, saule nusileido ir uodai dingo.
O gal as neskanus kad manes jie nekandzioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edzcka @ 2009 02 02, 12:12)
5 val skirtumas, Kinijoje 6 val skirtumas.
Malomu girdeti kad grizusieji vel nori ten smile.gif
Beje Puketas viena is brangiausiu ir lababiausia turistu apsestas kurortas.
Kita karta aplankykit kanors kkita, pasikeis poziuris dar labiau i geresne puse.

bunant phukete nereiskia,kad ir sedet jame-jei imi ekskursijas,nuomojies masina pamatai tikrai daug,o kadangi daug taip ir lakstem,tai phuketas neerzino ir visai normalu ispudi paliko,tikejausi zymiai blogiau,remiantis kai kuriu ispudziais rolleyes.gif

beje KATEGORISKAI nesutinku su tais kurie sakot-pirkit lauktuves bankoke-NESUTINKU,phukete ir deretis geriau iseina ir nusiperki pigiau,truputi pasigailejom,kad bankoke lauktuves susipirkom (aisku bankoke pasirinkimas didesnis,tai ziurint ko ieskai rolleyes.gif )
Papildyta:
QUOTE(Rolix @ 2009 02 02, 13:03)
Uzjauciu sugrizus i lietuviska ziema  smile.gif

Papasakok placiau kur buvai, ka matei, kas patiko.

Su kuo ir i kokias dziungles 2 dienas leket?

gal susikaupsiu ir kelioniu reportaza parasysiu rolleyes.gif
o trumpai tai dziunglese buvom 2dienas,su vietiniu agentura,aplankem death railway,kapines,muzieju,tada praleidom nakti dziunglese tokiam "kempinge" hintok river camp,anksti ryte aplankem budistu sventykla (dziungles ryte nuostabios wub.gif ),po to plaukem i mon village,ten drambliais jodinejom.Tik ryte ir vakare dziunglese salta,o mes net megztiniu normaliu neturejom,tai kiek pasigailejom.

DEL UODU-dziunglese nei vienas neikando!!ikando phukete kurorte kai buvom,bet irgi vienas kitas (nors siaip mane uodai labai megsta),taip kad tame problemos visai nemaciau schmoll.gif be to bent man musiskiai uodai skaudziau kanda,o nuo situ net neniezti mirksiukas.gif
Atsakyti
O man Puketas paliko dideli nesvaru ispudi.
Kad ir ekskursijos, visame Tailande keliaujant nebuvo tokio atvejo kad pietums idetu normuotai iskyrus Pukete, zinoma ne visose ekskursijose bet...
Ekskursijos beveik visos susietos su jura.
PVZ zvejyba Patajoje 1300 batu, Pukete 2300 batu
Atsakyti
QUOTE(marrgo @ 2009 02 02, 13:06)
bet istikruju visi kas pabuve sioje salyje nori sugrizti  thumbup.gif ....gal ir man taip nutiks ax.gif
o kokios salos paliko koki ispudi g.gif ?

del salu,tai kuo ilgiau buni,tuo labiau prie to grozio pripranti blush2.gif gal del to giliausi visad pirminiai ispudziai-siuo atveju phi phi salos,veliau plaukiojimas kanojom phanga nga (ar kazkaip pan biggrin.gif ) ilankoje po saleles (sita ekskursija patiko del laivo igulos,tokiu perliuku buvo,kad sakes thumbup.gif ) o paskutine emem similan island (rinkomes tarp sios ir ekskursijos po krabi),tai maziausiai ispudziu,bet tikrai grazu kaip visur rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjjanka @ 2009 02 02, 18:32)
Man jau visai nedaug beliko, pora savaičių ir išskrendu smile.gif .
Kaip ten su uodais? Noja rašė kad ir Bankoke jų yra, tai šiaurėj turbūt išvis jų daug. O kaip pietuse, kur Puketas, ko Lanta , Krabi, ar yra uodų? Ir jau sugrįžę, bei dar vyksiantys - ar gėrėte vaistus nuo maliarijos??
Dar man neaišku dėl aprangos Bankoke einant į karalių rūmus, žinau kad negalima su šortais ir atvirom maikutėm, bet dabar paskaičiau kad ir avalynė negali būt atvira, tai ar su basutėm ar šlepetėm ( ne pležinėm o normaliom ) neįleis manęs? Gal kas buvot, papasokit smile.gif .

abu su vyru ejom i karaliu rumus su pridengtais peciais ir keliais,abu buvom su bridzais-mane praleido,o vyrui teko vilktis kelnes biggrin.gif avejom sandalus,neprikibo
vaistu nuo maliarijos tikrai negerkit 1.uodu nedaug (ne dregnasis sezonas) 2.salutinis poveikis 3.ir svarbiausia-nera maliarijos tailande.As situo klausimu buvau labai uzsidegus,nes zinojau,kad vaziuoju i dziungles ir buvo neramu,bet kiek vietiniu klausem,visi vienareiksmiskai atsakinejo,kad nereikia

galiu pigiau perleist spec.purskala nuo maliariniu uodu,pirkta pries menesi vokieciu vaistinej pora kart tepapurskiau,buvau isimetus,kad ramiau butu
Papildyta:
QUOTE(Edzcka @ 2009 02 03, 11:14)
O man Puketas paliko dideli nesvaru ispudi.
Kad ir ekskursijos, visame Tailande keliaujant nebuvo tokio atvejo kad pietums idetu normuotai iskyrus Pukete, zinoma ne visose ekskursijose bet...
Ekskursijos beveik visos susietos su jura.
PVZ zvejyba Patajoje 1300 batu, Pukete 2300 batu

kad phukete brangiau paslaugos,maistas tai faktas doh.gif bankoke dvigubai pigiau dviese pavalgydavom,bet phukete irgi radom vietiniu restoraneli,kur pigiai ir skaniai prisikirsdavom,kas iesko,tas randa mirksiukas.gif del ekskursiju tai irgi derybu menas rolleyes.gif siaip naturalu,kad kurorte brangiau,bet dziaugiuos,kad pasirinkom ne pataja o phuketa.Aisku kitas reikalas jei apsistoji daugiau nei bankoke ar phukete/patajoj,tada zinoma,islaidos visai kitos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2009 02 02, 16:32)
Man jau visai nedaug beliko, pora savaičių ir išskrendu smile.gif .
Kaip ten su uodais? Noja rašė kad ir Bankoke jų yra, tai šiaurėj turbūt išvis jų daug. O kaip pietuse, kur Puketas, ko Lanta , Krabi, ar yra uodų? Ir jau sugrįžę, bei dar vyksiantys - ar gėrėte vaistus nuo maliarijos??
Dar man neaišku dėl aprangos Bankoke einant į karalių rūmus, žinau kad negalima su šortais ir atvirom maikutėm, bet dabar paskaičiau kad ir avalynė negali būt atvira, tai ar su basutėm ar šlepetėm ( ne pležinėm o normaliom ) neįleis manęs? Gal kas buvot, papasokit smile.gif .

As ejau su plesytais dzinsais, tai irgi netiko. O pries isvaziuojant galvojau: o kaip liuks, ir ilgos kelnes, ir ventiliacija bus bigsmile.gif Tai tie plesyti dzinsai buvo kliutis visur. Neileido i labai faina bara Sky Tower, nes vel tie plesyti dzinsai uzkliuvo. Tokiu atveju i Karaliu rumus verta nestis didele skara ir apsiristi. Bent jau as taip dariau. Nes ten, kur neva duoda apdangalus, tai is tikro pavadinciau nuoma, nes duodi uzstata, o atgal pargrazina gal tik puse jo. I avalyne gal taip smarkiai neatkreips demesio, jei kelnes bus ilgos..
Papildyta:
Idesiu ir as savo nuotraukas.
Dar bus papildymas, nes buvo 2 fotoaparatai, tai ne viskas pagauta su vienu smile.gif

http://picasaweb.goo.../Tailandas2009#
Atsakyti
o kelinta valanda svinta?nes temsta tai girdejau 7 val ir labai staigiai....
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2009 02 03, 11:36)

Dar norėjau paklausti kokios vietos tose nuotraukose yra... taip grubiai.

Kur yra Eifelio bokstas ir kiti mazi pastatai?
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 02 02, 16:16)
turėtų būti Bangkok palace ir Ceasar palace

user posted image gyvensim kazkokiam Royal Bendzi Hotel, daba ieksua nete kokios info apie ji. siaip nakvosim ten dvi naktis, bet realiai bankoke gausis tik pusantros dienos, tai planuojam bent pirmaja diena i naktini turgu (girdejau kad yra keleta stu naktiniu turgu ir tik vienas is ju geras g.gif ) bankoke nulekt ir gal kanalais paplaukiot (gal kas plaukojiot?)

QUOTE(vu.vyturelis @ 2009 02 02, 23:07)
del uodu, tai nenoreciau sutikti, kad ju nera ...
Buvo ir Patajoj, ir kai plaukem Kwai upe... na nera daug, bet po ikandimu lieka raudonos demes ir kelioms dienoms ... (Lietuvoj tokios bedos nebuna). Kolegei - tai is vis visa kelione nepraejo ...

gi nelietuviski uodai mirksiukas.gif
dekui uz perspejima, rieks isimesti tepaliuko...
beje del skiepu tai as negirdjeua kad kas skiepytusi i Tailanda vykdami g.gif o kazin kaip kambodzoj?

QUOTE(AŠA @ 2009 02 03, 10:59)
p. S. o tikrai TIK 3 vaizdo kastetes žmogus gali vežt? nesvarbu, naujos ar naudotos?

blink.gif rimtai...vaje kiek as daug nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edzcka @ 2009 02 03, 11:59)
Visai nieko foto, matosi kad pirma karta buvai Tailande, Pataja, Bankokas, upe Kvai, Ajuta.
O kokie planai kitai kelionei, ka planuoji aplankyti?

Aha, pirma karta. Tradicine veikla visa. Beje, Ajutajoj nebuvau ax.gif
Edzcka, o norejau paklaust, ten vienas albumas, kaip supratau is jusu pirmos keliones 2005 metais? Beje, kur tie visi atrakcionai? Man labai patiko, kur slapi jus smile.gif O sventykla tai turbut is Kambodzos?

Kas liecia mazus statineliu tai, kaip kazkas minejo, Mini Siam'o parkas. Kur status laiptai, tai Wat Arum - Ausros sventykla. Jei imti tradicine ekskursija, kas vaziuoja su agentura, tai jos atskirai paprastai nerodo. Ji kitapus upes. Bet visada ja praplaukiat. Mes su mamka zyliojom Bankoke 3 dienas, tai lankem visokiausias sventyklas. Bet ten be sansu viska pamatyt. Man Bankoke labai patiko Barzu muziejus ir buciau linkus labiau apziuret Nacionalini muzieju, nes sikart tai apibegom per 40 min, nes buvo darbo galas. Nacionaliniam ten karaliu laidojimo atributai labai idomus. Nemoku net nupasakot, kas ten per dalykai, bet albume yra.

Kita karta noreciau i Puketa. Grazios gamtos paziuret. Nes cia ta gamta.. Atvirai pasakius, esu macius ir grazesniu vietoviu. Nekalbu jau apie tai, kai nupasakojo, koki kriokli mes pamatysim Kvai upej.. Net tie patys Reino kriokliai Vokietijoj zymiai vertesni demesio biggrin.gif

P.S. Veziaus nuo uodu pora purskalu. Bet kazkaip neteko purkstis. Nors buvo, kad kazkur kazkoks uodas ikandes buvo. Tableciu nuo maliarijos negeriau,nes mane isvis isgasdino ju kaina - 130 lt uz vos ne 10 tableciu. Skiepijaus tik nuo hepatito A, nes pamasciau, kad ir siaip pravers gyvenime (uzkreciamu ligu centre, Kalvariju g., labai maloni gydytoja, atsake i visokius durbus mano klausimus apie skiepus.)
Papildyta:
QUOTE(Rolix @ 2009 02 03, 11:52)
Dar norėjau paklausti kokios vietos tose nuotraukose yra... taip grubiai.

Kur yra Eifelio bokstas ir kiti mazi pastatai?

Edzcka mazdaug viska isvardino. Pataja, Koh Larn sala (pajurys visas, laivai), Bankoko dvi sesijos, nes Bankoke buvom 2 kartus - vienakart su agentura - neva bendrais bruozais paziuret, kaip kas, kitakart - su miesto autobusu. Keletas nuotrauku dar ura is Catuciako turgaus Bankoke. Mini Siam parkas, Kvai upe (ekskursija). Mazdaug taip. Visos statybos tai vyko salia muzu viesbucio, uztat irgi nemazai tokiu vaizdu ax.gif
Atsakyti
Mini Siam
Address : 387 Moo 6, Sukhumvit Rd., Chonburi 20150
Tel : 038727-333 , 038727-666 Fax : 038421-555 , 038727-888
Email : webmaster@minisiam.net Website : www.minisiam.net

ką pamatytume Bankoke, jei nuvyktume į Kinų kvartalą, okeanariumą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 03 vasario 2009 - 14:47