QUOTE(marrgo @ 2009 02 02, 13:06)
bet istikruju visi kas pabuve sioje salyje nori sugrizti

....gal ir man taip nutiks
o kokios salos paliko koki ispudi

?
del salu,tai kuo ilgiau buni,tuo labiau prie to grozio pripranti

gal del to giliausi visad pirminiai ispudziai-siuo atveju phi phi salos,veliau plaukiojimas kanojom phanga nga (ar kazkaip pan

) ilankoje po saleles (sita ekskursija patiko del laivo igulos,tokiu perliuku buvo,kad sakes

) o paskutine emem similan island (rinkomes tarp sios ir ekskursijos po krabi),tai maziausiai ispudziu,bet tikrai grazu kaip visur
Papildyta:
QUOTE(Bjjanka @ 2009 02 02, 18:32)
Man jau visai nedaug beliko, pora savaičių ir išskrendu

.
Kaip ten su uodais? Noja rašė kad ir Bankoke jų yra, tai šiaurėj turbūt išvis jų daug. O kaip pietuse, kur Puketas, ko Lanta , Krabi, ar yra uodų? Ir jau sugrįžę, bei dar vyksiantys - ar gėrėte vaistus nuo maliarijos??
Dar man neaišku dėl aprangos Bankoke einant į karalių rūmus, žinau kad negalima su šortais ir atvirom maikutėm, bet dabar paskaičiau kad ir avalynė negali būt atvira, tai ar su basutėm ar šlepetėm ( ne pležinėm o normaliom ) neįleis manęs? Gal kas buvot, papasokit

.
abu su vyru ejom i karaliu rumus su pridengtais peciais ir keliais,abu buvom su bridzais-mane praleido,o vyrui teko vilktis kelnes

avejom sandalus,neprikibo
vaistu nuo maliarijos tikrai negerkit 1.uodu nedaug (ne dregnasis sezonas) 2.salutinis poveikis 3.ir svarbiausia-nera maliarijos tailande.As situo klausimu buvau labai uzsidegus,nes zinojau,kad vaziuoju i dziungles ir buvo neramu,bet kiek vietiniu klausem,visi vienareiksmiskai atsakinejo,kad nereikia
galiu pigiau perleist spec.purskala nuo maliariniu uodu,pirkta pries menesi vokieciu vaistinej pora kart tepapurskiau,buvau isimetus,kad ramiau butu
Papildyta:
QUOTE(Edzcka @ 2009 02 03, 11:14)
O man Puketas paliko dideli nesvaru ispudi.
Kad ir ekskursijos, visame Tailande keliaujant nebuvo tokio atvejo kad pietums idetu normuotai iskyrus Pukete, zinoma ne visose ekskursijose bet...
Ekskursijos beveik visos susietos su jura.
PVZ zvejyba Patajoje 1300 batu, Pukete 2300 batu
kad phukete brangiau paslaugos,maistas tai faktas

bankoke dvigubai pigiau dviese pavalgydavom,bet phukete irgi radom vietiniu restoraneli,kur pigiai ir skaniai prisikirsdavom,kas iesko,tas randa

del ekskursiju tai irgi derybu menas

siaip naturalu,kad kurorte brangiau,bet dziaugiuos,kad pasirinkom ne pataja o phuketa.Aisku kitas reikalas jei apsistoji daugiau nei bankoke ar phukete/patajoj,tada zinoma,islaidos visai kitos