Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, II tema

QUOTE(AŠA @ 2009 02 03, 14:25)
Mini Siam
Address : 387 Moo 6, Sukhumvit Rd., Chonburi 20150
Tel : 038727-333 , 038727-666 Fax : 038421-555 , 038727-888
Email : webmaster@minisiam.net Website : www.minisiam.net

ką pamatytume Bankoke, jei nuvyktume į Kinų kvartalą, okeanariumą?

Na, nezinau, mes tiesiog perejom Kinu kvartala ir tiek. Daug kinietisku parduotuviu ir uzrasu. Ten yra kakzoks turgus, bet jau nebeveike apie 18-19 h, kai mes tuo kvartalu ejom. Daugiau ten nieko kazko kitokio - daug prekeiviu gatvese, daug judejimo.
Atsakyti
O ar tikrai jau Patajoje nėra pležų ir nėra kur maudytis bei degintis?Koks oras Tailande būna balandžio gegužės mėn. a r dar sezonas?
Atsakyti
Nuotraukose kur slapi, tai Bankoke, taip vadinmas disneilendas, nusiperki bilietus visai dienai, eini kur nori , pietus, gali i ta pati atrakcijona nors ir kelis kartus eiti.
Mano nuotraukose sumaisyta data, turetu buti 2008.
as nuo 2007 metu kasmet vykstu ten.
O patarciau kita karta aplankyti Kambodza, siaurini, o puketui skirti ne daugiau savaite, nebent labai megsti degintis sauleje, tada galima keleta dienu praleisti papludimiose
Papildyta:
QUOTE(ausytė @ 2009 02 03, 17:54)
O ar tikrai jau Patajoje nėra pležų ir nėra kur maudytis bei degintis?Koks oras Tailande būna balandžio gegužės mėn. a r dar sezonas?

Yra, jomtien pliazas, o jei lis tai nedaug
Atsakyti
QUOTE(Symphony @ 2009 02 02, 15:20)
  zinau ka djau raset del aprangos ir avalynes, bet gal dar kokiu spec yra patarimu ta tema, pvz kaip su galvos apdangalais, butina ar patartina? 
Tai cia ziurint koks tamstos jautrumas saulei. Vistiek sakyciau - labai patartina. Kitas vertus - nebutina juk visko is anksto numatyt. Atsipalaiduok. Zvelk i viska paprasciau. Daugiau malonumo is keliones apturesi.

O jei ko nepasiimsi- tai tik turek viena kita desimtine doleriuku kisenej nuolat pasiruosusi, Tai bet kur bet ka prireikus nusipirksi. Ir pigiai!

KOH SAMUI saloje turbut pasiekiau savo visu laiku derejimosi rekorda- dailia kepuryte nupirkau sumokejes 9 !!! kartus mazesne kaina, nei kad buvo is manes paprasyta pacioj pradzioj.

Del batu....irgi atsipalaiduok. Svarbu kad kojai butu patogu. O i visas sventyklas , pas budas , kai eisi - vistiek lieps viska nusiauti, ir eisi kaip ir visi - basa. smile.gif
Atsakyti
O vizas skrisdami i Tailanda darotes Vilniuje ar tenai oro uoste?

Svetaineje raso, kad ambasadoje praso bilietu, viesbuciu rezervaciju ir t.t. O is kur man tas rezervacijas gauti, jeigu vaziuoju tikedamasis vietoje tai susisaudyti priklausomai kur papulsiu konkrecia diena... nenoriu prisiristi prie konkreciu datu ir viesbuciu.

Kaip jums buvo sioje srityje?
Atsakyti
Tai kai kas jau lagaminus kraunasi smile.gif , smagu.

Vizas darausi Vilniuje, praita penktadienį pridavėm dokumentus, šį penktadienį jau pasiimsim vizas. Pasiliko tik bilietų rezervaciją mūsų, vešbučių rezervacijos nepasiliko .
Atsakyti
del vizu, visiems vykstantiems i Tailanda turistams, ne daugiau nei 2 men vizu nebereikia.
toks nutarimas Tailande susietas su krize, maziau turistu, jei kas neturit galit ir nesidaryti
Atsakyti
Na visai faina informacija thumbup.gif
Papildyta:
apie Tailanda geros info galima rasti siame bloge:

http://rktrip.blogsp...;max-results=24

Cia draugai iki siandien keliavo po tailanda (siaip tai isvyko i azija pusei metu) nuo sausio 12 visai savarankiskai ir aprasinejo savo nuoykius. Yra idomiu dalyku, verta pasisemti patirties kai kur.

Ir nuotraukos fantastiskos smile.gif

Naujausia INFO!!!!!!!!

Pries 5 min kalbejau su Tailando konsulatu Vilniuje. Ten man pasake, kad vizu panaikinimo jokio nera. Sako is kur jus tai girdejote? Sako as to negirdejau ir tvarka kokia buvo, tokia ir liko, 100lt vienas ivaziavimas zmogui ir ne kitaip.
verysad.gif

Va tep. O jau buvau apsidziauges. Liudesys, teik laiko reiks sugadinti verysad.gif
Atsakyti
Sveiki atostogaujantys, besiruosiantys ir prijauciantys.
Planuojame skristi i Tailanda nepasidare vizos Lietuvoje. Tiesiog nespesime pasidaryti. Kiek suprantu neturetu kilti kazkokiu nesklandumu atskridus ir ten darant viza? Persiskaiciau visa konsulato informacija.
Gal kas skridote sitaip?
Dar mane domina marsruto kopijos pateikimas atskridus, kaip man reiketu ta marsuta pasidaryti, ta prasme kokia forma? Gal teko darytis?
Be to, jeigu busime rezervavesi tik pirmas kelias dienas Bankoko viesbutyje, o veliau vaziuosime patys ir vietoje ieskosime viesbutuku, ar nebus problemu isduodant viza?
Laukiu jusu pamastymu, patarimu arba pasidalinkite savo patirtimi, jeigu sitaip keliavote.
Atsakyti
QUOTE(Mirora @ 2009 02 05, 13:58)
Sveiki atostogaujantys, besiruosiantys ir prijauciantys.
Planuojame skristi i Tailanda nepasidare vizos Lietuvoje. Tiesiog nespesime pasidaryti. Kiek suprantu neturetu kilti kazkokiu nesklandumu atskridus ir ten darant viza? Persiskaiciau visa konsulato informacija.
Gal kas skridote sitaip?
Dar mane domina marsruto kopijos pateikimas atskridus, kaip man reiketu ta marsuta pasidaryti, ta prasme kokia forma? Gal teko darytis?
Be to,  jeigu busime rezervavesi tik pirmas kelias dienas Bankoko viesbutyje, o veliau vaziuosime patys ir vietoje ieskosime viesbutuku, ar nebus problemu isduodant viza?
Laukiu jusu pamastymu, patarimu arba pasidalinkite savo patirtimi, jeigu sitaip keliavote.

Atkreipkite dėmesį, kad "Visa on arrival" galioja tik 15 dienų, jei ketinate būti šiek tiek ilgiau, tas variantas nelabai tiks arba reikės primokėti, jei neklystu, už kiekvieną dieną po 500 batų nuo žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2009 02 05, 13:11)
Atkreipkite dėmesį, kad "Visa on arrival" galioja tik 15 dienų, jei ketinate būti šiek tiek ilgiau, tas variantas nelabai tiks arba reikės primokėti, jei neklystu, už kiekvieną dieną po 500 batų nuo žmogaus.

gal kažką painioju, bet lyg Noja darėsi vietoj vizą ir džiaugėsi, kad galiojimas 2 mėn. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rolix @ 2009 02 04, 16:25)
O vizas skrisdami i Tailanda darotes Vilniuje ar tenai oro uoste?

Svetaineje raso, kad ambasadoje praso bilietu, viesbuciu rezervaciju ir t.t. O is kur man tas rezervacijas gauti, jeigu vaziuoju tikedamasis vietoje tai susisaudyti priklausomai kur papulsiu konkrecia diena... nenoriu prisiristi prie konkreciu datu ir viesbuciu.

Kaip jums buvo sioje srityje?

Mes vizas darem Vilniuj, nes dar buvo like daugiau nei 5 d.d. Kiti, kas dare oro uoste, tai sake, kad kainavo pigiau nei Lietuvoj. Be to, kazkas prikuzdejo, kad neva ten uztrunka zmones po kelias valandas oro uoste darydami tas vizas, bet kas dare, sake, uztruko kokia 40 min.
Aha, tiesa, kai atvyksti, reikia uzpildyti tokia maza formele apie atvykima ir isvykima. Ir atvykimo informacijoje reikia parasyti, kur zmogus apsistos. Salia manes pasu kontroleje lauke seima, kuri savarankiskai planavo marsruta ir sako: ka mum daryt, ka rasyt?.. Sakau: rasykit mano viesbuti, koks skirtumas. Turbut taip jie ir padare. Nes ben tjau man tai jokios rezervacijos neteko rodyt, gal cia nuo pareiguno priklauso?...
Atsakyti