QUOTE(ausytė @ 2009 03 21, 12:51)
na jau gal yra grįžusiu iš Tailando?laukiam atsiliepimų, mane tai labiausiai dabar domina orai...
Grįžom

, bet kol kas dar sunkiai sekasi persiorentuot, ypač laike

.
Orai ten

. Buvo kelios dienos debesuotos, bet tai dar tik geriau, sulė taip nedegina. Vieną kartą teko paragaut ir tropinės liūties, bet tai irgi buvo kaip atrakcija. Pila kaip iš kibiro. Bet tas lietus toks šiltas, per kelias minutes visur iki kauliukų bėga sraunūs upeliukai, žodžiu buvo visai smagu. Aš jei abejočiau dėl važiavimo balandį, tai tik dėl karščio. Lietaus tikrai neturėtų būt daug, bet temperatūra tik didėja. Šiaip ten tas karštis su baisia drėgme, man tiko daug labiau, nei sausas karštis.
Tailande turėjom tik pora laisvų dienelių, o šiaip visur važinėjom (po ekskursijas

) , tačiau pamatėm tik mažą trupinėlį

. Dabar pradedu svajot apie Tailando šiaurę

.
Šiaip viskas patiko nerealiai, tik va, vienas dalykas, kas varė iš proto, tai eismas

, negana to, kad priešingos krypties, tai dar laksto kaip išprotėję ir į pėsčiuosius nulis dėmesio

.
Ai, dar turėjom truputuką nerimo dėl grįžimo. Kelios dienos prieš skrydį išgirdom apie neramumus Islamabade, žodžiu sprogimai, susišaudymai, yra žuvusių... Jau ir taip tas sustojimas neteikia daug pasitikėjimo, o čia

. Vilaimės, jog lietuviai pakeis sustojimą per Dubajų

, kurgi ne, juk per Pakistaną pigiau, nesvarbu, jog didėja rizika žmonių saugumui. Na, bet svarbu baigėsi viskas laimingai. Bet jausmas tai ne koks, kai nusileidžia lėktuvas, atidaro liukus ir į lėktuvą prilipa pakistaniečių ( sutvarkyt lėktuvui), kažkaip nejauku, taip ir krypsta akys, ar kur neišsitrauks kokio automato iš po skverno

. Na, čia tik baimės akys didelės

.
P.S. Noriuuu atgal...