Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, II tema

QUOTE(Noja @ 2009 01 09, 15:32)
Laurynaa, gal pasimatysim? smile.gif

O kada jus būsite Koh Samui? Mes planuojame vasario 2 arba 3 diena atvykti i Koh samui, dar tiksliai nežinome kiek dienu praleisime Krabi. smile.gif
Papildyta:
Matau, kad daugelis iš jūsų renkatės Bangkoke apsigyventi Suk 11, o kaip jį rezervuojate, ar per kokia rezervavimo sistemą, ar jiems tiesiogiai elektroninių paštu rašyti reikia ir rezervuoti ? g.gif Planuojame ir mes ten smile.gif
Atsakyti
Laurynaa, o kodel SUK11? Jauciu ten letuvaiciu pilnas hostelis bus thumbup.gif Mes tai buve ten, tai labai susizavejom ir man atrodo, jei Bankokas - tai tik SUK11 lotuliukas.gif Rezervuoti cia SUK 11

Mes i Koh Samui atvyksim vasario 2, is ten i Koh Phangan (salia mazesne sala, ten keltas kiek supratau yra), pajamsim koki viesbutuka ir issinuomosim namuka, pradziai menesiui, paskui ziuresim. Jei ilysi keliones metu i interneta, parasyk i www.rutele.lt mirksiukas.gif Smagu butu susitikt, o ir vaikai galetu kartu pazaisti mirksiukas.gif Turim 4,5 ir 6,5 berniukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noja: 10 sausio 2009 - 14:45
Ar Tailande ir Kambodzoj reikalingi adapteriai?
Kokia srove rozetese - 220?
Atsakyti
Sveiki, vykstam į ten kovo 11. Planuojam apsilankyti Ayuthayjoj bei Chiang Mai. Gal kas galit pasidalinti ispudziais apie sias vietas.
Taip pat domina kokias eskursijas verta is Chiang Mai imti?

Gal dar kas nors ka nors gali papasakoti apie Ko Lanta, nes ir ten planuojam siek teik laiko praleisti.
Atsakyti
QUOTE(ausriux0 @ 2009 01 11, 01:05)
Sveiki, vykstam į ten kovo 11. Planuojam apsilankyti Ayuthayjoj bei Chiang Mai. Gal kas galit pasidalinti ispudziais apie sias vietas.
Taip pat domina kokias eskursijas verta is Chiang Mai imti?
Gal dar kas nors ka nors gali papasakoti apie Ko Lanta, nes ir ten planuojam siek teik laiko praleisti.

Galesiu po vasario 16 d. papasakot apie Ayutthaja ir Chiang Mai - ten planuojam vaziuot. Chiang Mai imsim ekskursija vienai dienai pas ilgakaliu, ilgaausiu gentis, taip pat i ja ieis kelione drambliais per dziungles, krioklys, plaukimas plaustais upe, drugeliu ir orchideju ferma, jei gerai atsimenu smile.gif

Del Ko Lantos: is pradziu planavome po Phi Phi kelias dienas praleist Ko Lantoj, bet paskui atsisakem sios minties, nes: kazkas is ten buvusiu minejo, jog papludimiai ten nera grazus, be to as ten neradau nei vieno man patikusio viesbucio - tad apsiribojom tik Phi Phi
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 01 11, 16:21)
Galesiu po vasario 16 d. papasakot apie Ayutthaja ir Chiang Mai - ten planuojam vaziuot. Chiang Mai imsim ekskursija vienai dienai pas ilgakaliu, ilgaausiu gentis, taip pat i ja ieis kelione drambliais per dziungles, krioklys, plaukimas plaustais upe, drugeliu ir orchideju ferma, jei gerai atsimenu smile.gif

Del Ko Lantos: is pradziu planavome po Phi Phi kelias dienas praleist Ko Lantoj, bet paskui atsisakem sios minties, nes: kazkas is ten buvusiu minejo, jog papludimiai ten nera grazus, be to as ten neradau nei vieno man patikusio viesbucio - tad apsiribojom tik Phi Phi

O Chiang Mai kur apsistosite, uz kiek gavote viesbutuka? Kaip pasieksite Chiang Mai? Skrisite ar autobusu/traukiniu? Kiek apytiksliai transportas jums iseis?

Labai rupi tokia info, nes kaip tik pradejom planuoti ir visa info dabar gyvybiskai svarbi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriux0 @ 2009 01 11, 18:13)
O Chiang Mai kur apsistosite, uz kiek gavote viesbutuka? Kaip pasieksite Chiang Mai? Skrisite ar autobusu/traukiniu? Kiek apytiksliai transportas jums iseis?

Labai rupi tokia info, nes kaip tik pradejom planuoti ir visa info dabar gyvybiskai svarbi smile.gif

Chiang Mai apsistosime sveciu namuose, kurie yra miesto centriniame rajone, nakvyne nebrangi - mes busime tryse, tad paemem trivieti kambari uz 40 LT. Kambariu yra ir pigesniu. Sveciu namu apatiniame aukste yra restoranelis - ten galesime pusryciaut ir vakarieniaut smile.gif Sio viesbutuko puslapis: www.yourhouseguesthouse.com Jie organizuoja ir ekskursijas nebrangiai. Ta ekskursija pas ilgakaklius mes zadame is ju imti uz 1500 Batu/zmogui

I Chiang Mai skrisime is Bangkoko su airasia avialinijom. Bilietas pimyn-atgal kainuoja 248 LT. Galima ir autobusu, net ir traukiniu - bet mes labai taupom brangu laika rolleyes.gif Traukiniu kelione uztruktu 12-14 val., autobusu 13-14 val., o lektuvu tik 1 val. 10 min biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,iki keliones liko savaite rolleyes.gif BET pradejau nervuotis,kad vistik gal reikejo pasiskiepyti??? g.gif ar dar ne velu kazin?gal galit pasakyt,kur skiepija ir kiek mazdaug kainuoja vilniuje???
busim bankoke,pukete koh phi phi..

apskritai ar jus skiepijotes pries vykdami??jei taip nuo ko

aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 01 12, 00:11)
sveiki,iki keliones liko savaite  rolleyes.gif BET pradejau nervuotis,kad vistik gal reikejo pasiskiepyti???  g.gif  ar dar ne velu kazin?gal galit pasakyt,kur skiepija ir kiek mazdaug kainuoja vilniuje???
busim bankoke,pukete koh phi phi..

apskritai ar jus skiepijotes pries vykdami??jei taip nuo ko

aciu!!!

Aisku, kad dar ne per velu skiepytis. Vilniuje skiepija uzkreciamuju ligu centre (Kalvarijų g. 153). Mes skiepijomes nuo geltonojo drugio ir jau pilnai nuo hepatitu A+B. kainavo nepigiai - keli simtukai (dabar tiksliai nepamenu). Dar norim pasiskiepyt nuo viduriu siltines, difterijos, stabliges ir dar kazko - tai vakcina 3 in 1 biggrin.gif Jei jus busite tik isvardintose vietose ir nevalgysite gatvese ir pigiuose baruose - jus, manau, galite is viso nesiskiepyt. Mes tiek daug skiepu darom, kadangi vaziuosim ir i dziungles, ir i Kambodza, ir valgysim gyvatiena, krokodiliena, ir ziurke noreciau paragaut ir t.t.

Kokiom dienom busite bankoke,pukete koh phi phi? Gal susitiksim? mes turetume buti Bangkoke sausio 25-30 d., Phukete vasario 8-10 d., Phi Phi vasario 11-14 d.
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 01 12, 01:50)
Aisku, kad dar ne per velu skiepytis. Vilniuje skiepija uzkreciamuju ligu centre (Kalvarijų g. 153). Mes skiepijomes nuo geltonojo drugio ir jau pilnai nuo hepatitu A+B. kainavo nepigiai - keli simtukai (dabar tiksliai nepamenu). Dar norim pasiskiepyt nuo viduriu siltines, difterijos, stabliges ir dar kazko - tai vakcina 3 in 1 biggrin.gif Jei jus busite tik isvardintose vietose ir nevalgysite gatvese ir pigiuose baruose - jus, manau, galite is viso nesiskiepyt. Mes tiek daug skiepu darom, kadangi vaziuosim ir i dziungles, ir i Kambodza, ir valgysim gyvatiena, krokodiliena, ir ziurke noreciau paragaut ir t.t.

Kokiom dienom busite bankoke,pukete koh phi phi? Gal susitiksim? mes turetume buti Bangkoke sausio 25-30 d., Phukete vasario 8-10 d., Phi Phi vasario 11-14 d.

doh.gif busim ir mes dziunglese Kananchaburi regione (kai plauksim kwai upe ir nakvosim tokiuose namukuose/palapinese dziunglese ),dabar kai paziurejau tai tas regionas priedo prie Mianmario sienos doh.gif unsure.gif nuo stabliges ir pasiutliges esu sia vasara paskiepyta LT (nes ziurke ikando doh.gif ) tai cia tas pats skiepas galios ir nuo viduriu siltines bei difterijos? bigsmile.gif ar kazka ne taip supratau g.gif hepatitu a esu vaikystej persirgus,hepatitas b kiek zinau tik per krauja ar lyt.keliu
labiausiai tsai ne viduriu ligu bijau o visu tu uoduku unsure.gif aisku labai "laiku cia sunerimau" likus savaitei doh.gif

bankoke mes busim sausio 19-21 o likusias dienas phukete,o ten vietoj ekskursijas planuosimes,tai dar nezinom kuria diena i salas leksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2009 01 12, 01:10)
doh.gif  busim ir mes dziunglese Kananchaburi regione (kai plauksim kwai upe ir nakvosim tokiuose namukuose/palapinese dziunglese ),dabar kai paziurejau tai tas regionas priedo prie Mianmario sienos  doh.gif  unsure.gif nuo stabliges ir pasiutliges esu sia vasara paskiepyta LT (nes ziurke ikando  doh.gif  ) tai cia tas pats skiepas galios ir nuo viduriu siltines bei difterijos?  bigsmile.gif  ar kazka ne taip supratau  g.gif hepatitu a esu vaikystej persirgus,hepatitas b kiek zinau tik per krauja ar lyt.keliu
labiausiai tsai ne viduriu ligu bijau o visu tu uoduku  unsure.gif aisku labai "laiku cia sunerimau" likus savaitei doh.gif

bankoke mes busim sausio 19-21 o likusias dienas phukete,o ten vietoj ekskursijas planuosimes,tai dar nezinom kuria diena i salas leksim  rolleyes.gif

bigsmile.gif viduriu siltine - tai vienas skiepas (Kaune jis kainuoja apie 60 LT), o difterija, stablige ir poliomielitas- tai kitas 3 in1 skiepas (Kaune jis kainuoja apie 70 LT). Kai nueisi skiepytis ir pasakysis, kad reikia nuo difterijos, stabliges ir poliemielito - tau, man atrodo, automatiskai pasakys, kad tai vienas skiepas smile.gif

Jei vaziuosit i dziungles - siulau del savo paciu ramybes pasiskiepyt nuo geltonojo drugio - tai visai neskausmingas "ukolas" ax.gif Hepatitai skaudziau buna. Dar jums reiketu nusipirkt tableciu nuo maliarijos - cia jei vaziuosit i dziungles, nakvosite ant vandens (cia turetu buti ypac daug uodu - taip mano vyras sako smile.gif ) Tik nepirkit tableciu nuo maliarijos Malarone - jos labai brangios (150 lt uz 10 tableciu), ir mane nuo ju isbere labai ir tuo biski sugadino praeita kelione verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2009 01 12, 03:28)
bigsmile.gif viduriu siltine - tai vienas skiepas (Kaune jis kainuoja apie 60 LT), o difterija, stablige ir poliomielitas- tai kitas 3 in1 skiepas (Kaune jis kainuoja apie 70 LT). Kai nueisi skiepytis ir pasakysis, kad reikia nuo difterijos, stabliges ir poliemielito - tau, man atrodo, automatiskai pasakys, kad tai vienas skiepas smile.gif

Jei vaziuosit i dziungles - siulau del savo paciu ramybes pasiskiepyt nuo geltonojo drugio - tai visai neskausmingas "ukolas" ax.gif Hepatitai skaudziau buna. Dar jums reiketu nusipirkt tableciu nuo maliarijos - cia jei vaziuosit i dziungles, nakvosite ant vandens (cia turetu buti ypac daug uodu - taip mano vyras sako smile.gif ) Tik nepirkit tableciu nuo maliarijos Malarone - jos labai brangios (150 lt uz 10 tableciu), ir mane nuo ju isbere labai ir tuo biski sugadino praeita kelione verysad.gif

aciu uz naudinga info drinks_cheers.gif o tabletes nuo maliarijos be recepto parduoda?tikslaus to kitu tableciu pavadinimo nepamenat?skambinau i gintarine vaistine tai nieko doro neranda sakiau gal : avloclor,nivaquine ar chloroquine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 12 sausio 2009 - 09:31