QUOTE(Edzcka @ 2009 01 13, 16:58)
Sveiki, skrydzio persedimui laiko pakankamai, pas mane maziu laiko persesti, ryt skrendu i Ciang mai tai zinosiu kaip su skrydziais, galima pavalgyti uz 3.5 lt, pietus be gerimo, uz 7-12 lt prisivalgysi sociai, reikia tik zinoti kur.
Jei ka dar kluskit, beje del tez tour, labai prastas lektuvas, praktiskai visa skrydi tik sedeti, neikiek neisities, pabandysit suzinosit ka reiskia 11 val skrydis tokiame lektuve, visi kas pasieme viesbucius paskutine minute be konkretaus viesbuciu nuveza i viesbuti uz 15 km nuo centro
Nepirkit nei vienos ekskursijos is ju, o abzvalgine nemokamai duos tai verta, kita kainos pasjuos didesnes ir labai prasti gidai,
Kas grizines su teztour i Vilniu tiesiai, neuzmirskit kad gali Lietuvios muitine iskratyti, iesko gyvaciu, krokodilo odos gaaminiu,
Atleiskit uz klaidas as atostogauju
aciu uz issamia info

beje del tu ekskursiju,kiek panarsiau,sudomino 3: i koh phi phi,phang gna ir krabi. Is esmes buna by speedbout,by expressbout ir transfer.Kiek ziurejau kainas,brangiausia su speed,mazdaug 35-40proc pigiau su express ir panasiai su transfer (sudejus pirmyn-atgal),galvoju kuriuos variantus reiks rinktis,kiek skaiciau review,tai del expressbout daug ka erzino,kad iki koh phi phi plauke 2h (ir dar tiek atgal) ir ten laiko per mazai liko vietoj

bet ir kaina ryskiai skiriasi,dar kazkas rase,kad nenuplukdo i maya bay,kazkaip keista

radau jungtini krabi+phang gna tura,gal labiau apsimoka per viena diena ir ta ir ta pamatytume?ar tam deretu daugiau laiko skirt?
p.s.del tezturo kazkaip nenustebau

paciam organizuotis kelione daug kartu geriau

tik mano vyras amziais kencia,nes as kelionej visalaik ant koju,o ir dabar ne kitaip bus,juk tiek mazai laiko,o tiek pamatyt,tik jis dar vargsas to nesupranta
QUOTE(lotute @ 2009 01 13, 15:52)
ar ilgam vaziuosit i tailanda?
mes ryt vaziuosim i kelioniu agentura, bus matyt ka pasiulys
mane is darbo isleidzia ribotai,tai vaziuoju 13dienu,bet jau vaziuoju su ta intencija,kad jeigu ka butinai ten grisiu ir issamiau pakeliausiu

nes nes kitaip nervas imtu kad nespeju ir pan..
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2009 01 13, 16:33)
Mes ir galvojam del phi phi salos, maciau yra tiesiog eskursija 1-2 dienom ar tiesiog trim dienom ten pabut nulekt
mes matai jau viesbuti phukete paeme,tai nebesinori nakvynei leist pinigu

sakes jau nesitiki,kad 7dieni isskrendam