Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

ale dar gyvos... bigsmile.gif
neliūdna su jumis mielosios...
man patiko, noriu dar... biggrin.gif
late, labai fain pasibuvom, tavo sunius nerealus...ačiū tau už viską wub.gif
pelargonija, mieloji, tau reikia mažiau dirbt...
daryk išvadas g.gif
pribūrėm gi tau tiek gerų dalykėlių.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Ne, daugiau negersiu schmoll.gif Mažiau irgi bigsmile.gif
Sunki šiandien buvo diena, sunki... o kai kas sakė vyno bus mažai... gerai, kad aš pristabdžiau kolektyvą...
Buvo linksma kompanija, jaukūs namai ir svetinga šeimininkė 4u.gif
O jau ko man pribūrė mirksiukas.gif vajetau... jau laukiu, kada pildysis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif ,as po 24 val.atsigavau,kaip visada,eilini kart miriau,bet eilini kart nenumiriau.Pabuvom super thumbup.gif ir sunekas patenkintas,bet ir ji nusikale,nes ryte i kiema vos istempiau.Taip Pelargonija,jei ne tu,tai mes su akedite nezinia kada butume baige linksmintis blink.gif
O burtai pamatysi,kaip issipildys ir labai greitai ypac apie tuos vyr......
Vaziuosiu savo MB pasiimt ax.gif
Atsakyti
baliauninkės Jūs baliauninkės flirt.gif
tai sakot prisilakėt,prisibūrėt ania? thumbup.gif

o mano savaitgalis buvo labai labai geras ir romantiškas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 21, 16:13)
baliauninkės Jūs baliauninkės  flirt.gif
tai sakot prisilakėt,prisibūrėt ania?  thumbup.gif

o mano savaitgalis buvo labai labai geras ir romantiškas  wub.gif

Tau gerai ... mirksiukas.gif tikriausiai be pachmielo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 12 22, 17:40)
Tau gerai ...  mirksiukas.gif tikriausiai be pachmielo  g.gif  biggrin.gif

jo, be pachmielo hihihi.gif

prisiminiau, sakėt bus stebuklas. nu žinokit, akurat, stebuklas įvyko, mmm anksčiau prasidėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Late, kaip tu? gyva? tb nenukamavo? lotuliukas.gif
akedite, įtariu fondiu puodą atgausi tik kitais metais ax.gif
Meda-1, kur dingai?
Nakviša, kaip tavo pilvinukas gyvena?
Švilpa, kaip tu?
dizzy, ar kaimynai jau leidžia ramiai miegot?

na, ar jau visas pakalbinau? mastau.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 22, 19:55)
......
prisiminiau, sakėt bus stebuklas. nu žinokit,  akurat, stebuklas įvyko, mmm anksčiau prasidėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
...............

O aš maniau, buvo geras seksas smileysex.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 12 23, 10:24)
O aš maniau, buvo geras seksas  smileysex.gif  bigsmile.gif

begėde tu lotuliukas.gif

mmm atkeliavo vakar.... šiandien plaukiu, bet nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 22, 19:55)
jo, be pachmielo  hihihi.gif

prisiminiau, sakėt bus stebuklas. nu žinokit,  akurat, stebuklas įvyko, mmm anksčiau prasidėjo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Late, kaip tu? gyva? tb nenukamavo?  lotuliukas.gif
akedite, įtariu fondiu puodą atgausi tik kitais metais  ax.gif
Meda-1, kur dingai?
Nakviša, kaip tavo pilvinukas gyvena?
Švilpa, kaip tu?
dizzy, ar kaimynai jau leidžia ramiai miegot?

na, ar jau visas pakalbinau?  mastau.gif  lotuliukas.gif

Sveikutes,nea schmoll.gif nenukamavo,ale taip issiilge viens kito,kaip senais gerais laikais doh.gif
Siandien,pusdieni, namus puosiau,eglute,dekoracijas visokias ir taip suspaude sirdy del vaiku,net zliumbt pradejau,galvojau,nejau niekad su leliais egles nepuosim? unsure.gif Geriau buciau nepirkus jokiu egliu verysad.gif
Bet prisiekiau sau ,jokiu asaru ir kitais metais Sv.Kaledas,jau ne dviese sutikt. nestuke.gif nestuke.gif
Ale grizo MB ir suskydau wub.gif
Atsakyti
buvo mano gyvenime toks etapas, kai pamačius nėščiąją bandydavau gaudyt tas "bangas", kartą autobuse tik pakilus nėštukei puoliau savo šikną dėt ton pačion vieton... lotuliukas.gif
po to buvo tarpsnis " kodėl ne aš?", " kada aš?".... po to jau ir gniužulas atsirasdavo gerklėj pamačius būsimą ar jau esamą mamytę...

o dabar.. dabar tuštuma. meluočiau, jei sakyčiau,kad niekad niekad nenubraukiu ašarą. nubraukiu, bet skaitydama istorijas su laiminga pasaka.
kitokių nebeskaitau. pavargau nuo tos šlykščios būsenos, savęs gailėjimo... mano gyvenime ir taip pilna duobių duobelių, kam save kankint dar labiau, kam ėst save iš vidaus?
na nesu mama šiais metais,pasistengsiu būt kitais arba dar kitais. o gal ir niekada. vis dažniau apima noras palikt viską taip kaip yra.

aš tik vieno dalyko norėčiau, neturėt "geriausios draugės" endometriozės, nes ji man trukdo gyvent. nors geriau pagalvojus, dabar galiu nurašyt savo nepateisinamas nuotaikų kaitas šiai draugei. ir esu nepakaltinama tongue.gif
ir dar man beprotiškai gaila pinigų išleistų vėjais apsisaugant nuo nėštumo lotuliukas.gif kiek būčiau galėjus šokoladų ir knygų prisipirkt g.gif

šį savaitgalį prabudus ryte pagalvojau,kad noriu, labai labai noriu atsibust šalia TO žmogaus ir po 20 - 30 metų, tegul ir neturėsim vaikų, bet noriu atsibust ir žinoti,kad mane myli tokią kokia esu. o aš myliu jį. atrodo nesenai kartu, o va tuoj jau dešimt metų.
ne taip senai mąsčiau,kad esam netikra šeima. na, argi mes dviese šeima ? o dabar galvoju, TAIP MES ŠEIMA. Man be galo buvo svarbu tai pajust.

tuo pačiu norėčiau visoms palinkėti, turėti kad ir vieną vienintelį, bet visapusiškai artimą žmogų wub.gif
Atsakyti
Speranza,mazute,su ta "geriausia drauge"tikrai gali susidorot,tik reikia ja siek tiek pastumet,kad paliktu tave ramybej,nes ta "drauge"geru nameliu nepaliks,kol jos neisvarysi blush2.gif
O man vistiek nestuke.gif tas noras nedingsta ir tikriausiai nedings niekada,jei tiek metu ieskojau,tai dar ieskosiu........ thumbup.gif
Atsakyti
Late, aš net neabejoju, kad įveiksiu tą ligą mirksiukas.gif

Atsakyti