Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

Panos blink.gif ,kas nors atsiliepkit!
Atsakyti
QUOTE(late @ 2008 12 18, 15:18)

Kas atsitiko?
Atsakyti
Nu nieko baisaus schmoll.gif ,ar kas beateisit ryt,ar ko laukt,o tu kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(late @ 2008 12 18, 15:25)
Nu nieko baisaus schmoll.gif ,ar kas beateisit ryt,ar ko laukt,o tu kaip mirksiukas.gif

Priklauso nuo to, kaip ryt lėktuvai leisis vakare, nes namie yra 13 metų vyriškis, kuris vienas vakare nepasilieka (ypač, kai gavo į dūdą nuo nepažįstamų ir namus apiplešė). g.gif Tu man savo nr. telefono į AŽ, aš pasuksiu apie 19 val, OK?
Atsakyti
QUOTE(late @ 2008 12 18, 15:18)

atsiliepiam ax.gif
dėl rytojaus vakaro parašiau į a.ž.
ir savo tel. nr.
susiskambinam, ok?

Nakviša, o ką jūsų namus ir vėl nusiaubė...??? unsure.gif
Reikia jum kiba kokį elektrinį piemenį įsigyt, ar ką....
kad papurtytų biskį tuos ilgapirščius...
prisijunk, jei tik galėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 18 gruodžio 2008 - 20:52
Man šita savaitė tokia, kad nieko negaliu planuoti g.gif kasdien išeinu iš darbo 9-9.30. Bet jeigu netyčia šiandien ištrūksiu padoriu laiku, būtinai atlėksiu.
late, parašyk man į až savo telefončiką... kuris namas ir aukštas lyg ir atsimenu... bet būtinai paklysčiau.
O gal dėl dalyvių stygiaus meetas neįvyks visai?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 12 18, 20:28)
<...>
Nakviša, o ką jūsų namus ir vėl nusiaubė...??? unsure.gif
Reikia jum kiba kokį elektrinį piemenį įsigyt, ar ką....
kad papurtytų biskį tuos ilgapirščius...
prisijunk, jei tik galėsi mirksiukas.gif

Ne (tfu tfu tfu ir tuk tuk tuk), bet sūnus vakarais nelieka vienas arba trumpam ir tai prisidegioja visur kur tik įmanoma šviesas. Tada, kai pirmą kartą plėšė namus, tai gi gerai gavo į dūdą, nes namuose likęs buvo vienas (mes varžybose buvom).

Pas mus draudimas nuo vagysčių, JAU atsipirko smile.gif
Atsakyti
Nelinksmi nuotykiai... vagystės dar pofig, bet susidurti su jais Tavo bachūrui trauma ilgam... schmoll.gif
Atsakyti
aš nedalyvausiu...
vakar tam sandėly rimtai sušalau verysad.gif

vakar grįžus namus, batus nusiauti buvo sunkoka. pakeli koją ir šoną diegia... tik kai pagulėjau šiltoj vonioj o po to tiesiai lovon, atleido....
tik galvoju ar gerai tos šiltos vonios? g.gif
neaiškinkit, kad turiu saugot save ir šiltai apsirengt, pati žinau...
bet darbe reikėjo eiti į visiškai nešildomą sandėly darbuotis, tai ten pabuvus gal porą valandų ir sušalau.... valdžiai pofig, juk dabar toks metas, nenori- atsiras norinčių ir neturinčių jokių sveikatos problemų....
Atsakyti
Nesusirk 4u.gif
Tau reiktų vaistukų iš vidaus... pradžiai 50 g g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 12 19, 13:58)
Nesusirk  4u.gif
Tau reiktų vaistukų iš vidaus... pradžiai 50 g  g.gif  bigsmile.gif

vynas liejasi laisvai, Ikiukas dar dirba... zakuskes uztenka, ir siaip labai linksma :-) ieisim briedziu ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sorry smile.gif Paskutinę žinutę rašiau aš, iš late kompo blush2.gif Ačiū šeimininkei už jaukius namus ir šiltą priėmimą, ciuckiui taip pat biggrin.gif
Akeditei ačiū už parvežimą ačiū ačiū 4u.gif
Taksistas buvo labai neblogas g.gif
Atsakyti