QUOTE(late @ 2008 12 18, 15:25)
Priklauso nuo to, kaip ryt lėktuvai leisis vakare, nes namie yra 13 metų vyriškis, kuris vienas vakare nepasilieka (ypač, kai gavo į dūdą nuo nepažįstamų ir namus apiplešė).

QUOTE(late @ 2008 12 18, 15:18)
atsiliepiam

dėl rytojaus vakaro parašiau į a.ž.
ir savo tel. nr.
susiskambinam, ok?
Nakviša, o ką jūsų namus ir vėl nusiaubė...???

Reikia jum kiba kokį elektrinį piemenį įsigyt, ar ką....
kad papurtytų biskį tuos ilgapirščius...
prisijunk, jei tik galėsi

Man šita savaitė tokia, kad nieko negaliu planuoti
kasdien išeinu iš darbo 9-9.30. Bet jeigu netyčia šiandien ištrūksiu padoriu laiku, būtinai atlėksiu.
late, parašyk man į až savo telefončiką... kuris namas ir aukštas lyg ir atsimenu... bet būtinai paklysčiau.
O gal dėl dalyvių stygiaus meetas neįvyks visai?...

late, parašyk man į až savo telefončiką... kuris namas ir aukštas lyg ir atsimenu... bet būtinai paklysčiau.
O gal dėl dalyvių stygiaus meetas neįvyks visai?...

QUOTE(akedite @ 2008 12 18, 20:28)
<...>

Ne (tfu tfu tfu ir tuk tuk tuk), bet sūnus vakarais nelieka vienas arba trumpam ir tai prisidegioja visur kur tik įmanoma šviesas. Tada, kai pirmą kartą plėšė namus, tai gi gerai gavo į dūdą, nes namuose likęs buvo vienas (mes varžybose buvom).
Pas mus draudimas nuo vagysčių, JAU atsipirko

Nelinksmi nuotykiai... vagystės dar pofig, bet susidurti su jais Tavo bachūrui trauma ilgam...

aš nedalyvausiu...
vakar tam sandėly rimtai sušalau
vakar grįžus namus, batus nusiauti buvo sunkoka. pakeli koją ir šoną diegia... tik kai pagulėjau šiltoj vonioj o po to tiesiai lovon, atleido....
tik galvoju ar gerai tos šiltos vonios?
neaiškinkit, kad turiu saugot save ir šiltai apsirengt, pati žinau...
bet darbe reikėjo eiti į visiškai nešildomą sandėly darbuotis, tai ten pabuvus gal porą valandų ir sušalau.... valdžiai pofig, juk dabar toks metas, nenori- atsiras norinčių ir neturinčių jokių sveikatos problemų....
vakar tam sandėly rimtai sušalau

vakar grįžus namus, batus nusiauti buvo sunkoka. pakeli koją ir šoną diegia... tik kai pagulėjau šiltoj vonioj o po to tiesiai lovon, atleido....
tik galvoju ar gerai tos šiltos vonios?

neaiškinkit, kad turiu saugot save ir šiltai apsirengt, pati žinau...
bet darbe reikėjo eiti į visiškai nešildomą sandėly darbuotis, tai ten pabuvus gal porą valandų ir sušalau.... valdžiai pofig, juk dabar toks metas, nenori- atsiras norinčių ir neturinčių jokių sveikatos problemų....
Nesusirk
Tau reiktų vaistukų iš vidaus... pradžiai 50 g

Tau reiktų vaistukų iš vidaus... pradžiai 50 g

QUOTE(Pelargonija @ 2008 12 19, 13:58)
vynas liejasi laisvai, Ikiukas dar dirba... zakuskes uztenka, ir siaip labai linksma :-) ieisim briedziu ieskot

Sorry
Paskutinę žinutę rašiau aš, iš late kompo
Ačiū šeimininkei už jaukius namus ir šiltą priėmimą, ciuckiui taip pat
Akeditei ačiū už parvežimą ačiū ačiū
Taksistas buvo labai neblogas

Akeditei ačiū už parvežimą ačiū ačiū

Taksistas buvo labai neblogas