Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

QUOTE(speranza @ 2008 12 14, 13:04)
.................
žinai, Pelargonija ruoškis... jei jau Late sako, kad būsi... o aš šiąnakt sapnavau, kad mudvi važiuojam, tu žinoma vairuoji, apsirėdžius tamsiai rudais kailiniais, visa tokia susimasčiusi, aš atsargiai paklausiu, gal dar kartą bandysi? o tu šypetlėjusi, aš jau nėščia  rolleyes.gif
ir sapnavau kad dar kažkuri iš mūsų pasisedėjimo būrio patapo  nestuke.gif tik neatsimenu kas  blush2.gif
vienu žodžiu, praplovė čia mum smegenis kažkas gerai  lotuliukas.gif

o aš galvoju, kad tas dužęs puodelis man laimės neatnešė.... ir dar ta pilnatis....  ax.gif
........

Vajeee kiek gerų naujienų biggrin.gif Naujus kailinius turėsiu (nes mano melsvi)... ir anie patinka, bet nauji irgi pravers biggrin.gif Ir būsiu nestuke.gif lotuliukas.gif
Pamatysi, sudužęs puodelis per pilnatį ir Tau laimę atneš, tik dar nežinai 4u.gif
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 15 gruodžio 2008 - 11:30
Sveikutes,ko taip tylu schmoll.gif ,jokiu ziniu,o norinciu daug buvo,dalyvaujanciu nei vienos g.gif .Ar taip pilnatis veikia? wub.gif
Atsakyti
late, dienos metu kitos negali įlyst į SM. mirksiukas.gif

o tas mytas tai tikrai smegenų plovimas buvo. šiąnakt vėl sapnavau pažįstamą nėščia.. *****, visos tik nėštėja net sapnuos, išskyrus mane lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 15, 07:11)
akedite, kada pasiimsi tą fondiu bliūdą  ax.gif

sveikos sapnuotojos mirksiukas.gif
mieloji speranza, pirmiausiai tai ten ne bliūdas, o fondu puodas, jeigu ką.........
o antriausia, tai kadu darysim kitą - šokoladinį fondiu, nes kaip suprantu niekas nesusižavėjo tuo skystu sūriu...tadu ir prigriebsiu...gal... rolleyes.gif
aš žinokit taip užsikasus, kad vos spėju suktis ir bordiūrais varau...
bet į mytą tai noriu suspėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 12 16, 00:41)
mieloji speranza, pirmiausiai tai ten ne bliūdas, o fondu puodas, jeigu ką.........
o antriausia, tai kadu darysim kitą - šokoladinį fondiu, nes kaip suprantu niekas nesusižavėjo tuo skystu sūriu...tadu ir prigriebsiu...gal... rolleyes.gif
.........................

Atvirai pasakius, manęs tas marmalas kažkodėl irgi nesužavėjo... gal todėl, kad turėjom visą kalną skanėstų ir jau nebežinojau ko norėt g.gif Gal reikia labai tiksliai padaryti pagal kurį nors receptą, mūsų fantazija gal ką pagadino...
Žodžiu, reikia pakartoti biggrin.gif
Atsakyti
aš bandžiau tą likutį pašildytį paprastam puode. nuomonė nepakito. bent jau man trūko prieskonių ir česnako. blush2.gif

atrodo pragėriau inkstus.... lotuliukas.gif skauda nugarą ištisai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 12 16, 00:41)
aš žinokit taip užsikasus, kad vos spėju suktis ir bordiūrais varau...
bet į mytą tai noriu suspėti drinks_cheers.gif

akedite,spesi i meeta,bet deja, busim dviese,kazko mergytes nebenori meetu schmoll.gif
speranza.oi, daug reikia,kad pragertum inkstus...... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(speranza @ 2008 12 16, 13:30)
aš bandžiau tą likutį pašildytį paprastam puode. nuomonė nepakito. bent jau man trūko prieskonių ir česnako.  blush2.gif

atrodo pragėriau inkstus....  lotuliukas.gif  skauda nugarą ištisai  unsure.gif

o man,kaip tik astru ir toks aitrumo skonis,galvojau,kad pelesinis suris,bet jus saket,kad man nuo vyno,toks skonis,nu nezinau g.gif
Atsakyti
žodžiu, ne kokios kulinarės ir tiek... irnesakyk.gif

Late, aš gal ir sudalyvaučiau, bet... pati žinai... po Naujų bus proga susitikt palakt mirksiukas.gif

oi ir vėl kaimynai kala... vakar nuo 19.30 iki 21. kažkiek kalė... ausis užsikišau kimštukais ir užmigau.... bo negirdi, kad radiatorius barškinau mad.gif

Nakviša, koks sakei ten straipsnis yra? g.gif parašysiu skelbimą ir visą laiptinę išklijuosiu hihihi.gif

einu skaityt knygą ax.gif gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 16, 17:31)
Nakviša, koks sakei ten straipsnis yra?  g.gif  parašysiu skelbimą ir visą laiptinę išklijuosiu  hihihi.gif

ATPK 183 str. čia -> http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=331762 ir "Triukšmo prevencijos viešose vietose taisyklės" http://www.vilnius.l...ldytos_2007.doc

Papildyta:
QUOTE(late @ 2008 12 15, 15:31)
Sveikutes,ko taip tylu schmoll.gif ,jokiu ziniu,o norinciu daug buvo,dalyvaujanciu nei vienos g.gif .Ar taip pilnatis veikia? wub.gif

Aš kol kas savo dalyvavimo negaliu pagrįsti visu 100 proc. nes tuo momentu diedulis kaip tik parskrenda iš Helsinkio, Čpoką reikia perduoti kaip pereinamąjį prizą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 16, 18:31)
Nakviša, koks sakei ten straipsnis yra?  g.gif  parašysiu skelbimą ir visą laiptinę išklijuosiu  hihihi.gif

Man irgi to straipsnio reikia...na, gal ir opi pasidariau, bet kai iki pusės dviejų muzika kala kas trečią dieną, o nuo šešių ryto vėl pradeda...galiu ir visa susišiaušus išlėkt aiškintis, bet pilvūzo gaila, tai dantis sukandus guliu....šiąnakt kaimynas dar mėsą prisvilino taip, jog visi namai pavirto į smirdalynę...

Aš fondiu įranga irgi turiu, gavom dovanų vestuvių proga, bet taip ir guli neišbandyta blush2.gif
Papildyta:
Nakviša, labai ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(speranza @ 2008 12 16, 17:31)
<...>parašysiu skelbimą ir visą laiptinę išklijuosiu  hihihi.gif
<....

A kuom nusikalto laiptinė? Tu ne laiptinę, o kaimyno duris taisyklėmis ir straipsnių kopijomis apklijuok g.gif
Atsakyti
Nakviša, apklijuočiau to nedorėlio duris, bet kad neįmanoma suprast kur ten barška doh.gif rimtai. o išklijuočiau šalia tų plakatų, kur rašoma :" mūsų laiptinėje nerūkoma" biggrin.gif bet šiandien neklijuosiu, tiek to... nutilo.

dizzy, kentėk 4u.gif suprantu, kad pabodo lovoj gulėt, bet pagalvok neužilgo laikysi savo sparduką ant rankų ir pasimirš visos kančios mirksiukas.gif aišku, prasidės kiti rūpesčiai, bet....
o kaimyną patramdyt bandyk barškindama į radiatorių. kartais padeda. išbandyta. ax.gif o jei ir tas nepadės, kreipkis į mus. manau, dėl tokio švento reikalo, kaip būsimos mamytės ramybės drumstimas, panos, aišku myte "ant drąsos" paėmusios, tuoj atlėktų tvarkos daryt biggrin.gif laikyis wub.gif

Atsakyti