Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniečių susitikimai

QUOTE(speranza @ 2008 12 12, 15:49)
<...>
o plia, tik dabar dašylo toks virusas pas mane namie buvo, reiks eit visur lietėsi man liestis ir rankų neplaut  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Nu ale pablūdod, mergiotės, visai g.gif Vakar late labai gerai išaiškino - laukiat ciklų teisingų - kol pilnatis bus jautyje, tada ir puolat daryti IVF'us, sekmė - 100%, Šiandiena kaip tik mėnulio pilnatis - http://www.day.lt/me...o_fazes/daugiau. unsure.gif

O jei ir taip nesigauna - atsipalaiduokit nail.gif
Papildyta:
QUOTE(etera @ 2008 12 12, 14:50)
labas rytas smile.gif buvo labai labai smagu susipažinti,persivalgyti ,pažvengti,pasėdėti šalia sveikos ir harmonu nepažeistos psichikos nėščiosios(na be visokiu man karšta,man šalta,man per kieta,ai ai kaip sujudejo,ai ai kaip sužagsejo).

Šiaip man sunku vakar buvo išsedėti vienoje vietoje, aš čia radau internete aprašymą tokiai savijautai - neramių kojų sindromas. Nors, jei gerai pagalvoji, perskaičius internetą galima susidaryti įspūdi, kad sergama visomis aprašytomis ligomis smile.gif

QUOTE(etera @ 2008 12 12, 14:50)
labai šilti ir jaukūs tavo namai,speranza.nevažiuok tu į tą kauną biggrin.gif kai grįžau namo užtinęs vyras bambėjo,tai jau taaip ten gerai buvo,kad iki dvieju siuvinėt reikejo bl..nupušai visai.na bet čia intonacijoj esmė biggrin.gif

Man Čpokas vakar apie 23 val. parašė es sė mes "Labanakt", o diedlis sakė laukė iki 0.30 val, bet po to nusibodo blush2.gif O aš grįžusi, įsiropščiau į lovą, sakau - apsikabinsiu, pabučiuosiu. Neeee... net ranką numetė, tarsi lįsčiau išprievartauti unsure.gif Sakė, sekantį kartą prisijungs į kompaniją. Palinkėjau mintyse sekmės ir reikšiu išankstines užuojautas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 12 gruodžio 2008 - 18:26
Sveikos,as pagaliau atsigavau,o galvojau ,kad kojas pakratysiu blink.gif Speranza,as irgi Nakvisos virusiuka gaudziau,net svarbiausioj vietoj pasedejau po jos nestuke.gif O tu nevalyk dulkiu namie,kad tas virusiukas nepabegtu.Nu jauciu pasiurpo panos nuo manes?
Odel susitikimo,as savo pazado neatsiimu,tai laukiu visu kita savaite,o del dienos reikia nusprest,kokia butu geriausia drinks_cheers.gif akedite,as tau i a.z permesiu,ka pazadejau biggrin.gif
Bet visdelto susitikimas -nerealus thumbup.gif
Atsakyti
akedite,tu paziurek,ar ka nors gavai i a.z,nelabai supratau issiunciau,o patvirtinimo jokio g.gif
Atsakyti
late 4u.gif
gavau gavau, visks tvarkoj, tik tu nemirk dar, ok? biggrin.gif
ir nesuk tu galvos, bent jau aš tai nepašiurpau visai,
o ir briedžių naktį nėjom medžiot... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 12 13, 14:38)
late 4u.gif
gavau gavau, visks tvarkoj, tik tu nemirk dar, ok? biggrin.gif
ir nesuk tu galvos, bent jau aš tai nepašiurpau visai,
o ir briedžių naktį nėjom medžiot... mirksiukas.gif

A,nejom g.gif ,reiskia kita kart butinai eisim bigsmile.gif
etera,rasyk ka nors,tau simtine surinkt reikia biggrin.gif
Atsakyti
oj kokia gėda... pažiūrėjau kiek klaidų pridariau doh.gif

na, po truputį po truputį jau kaip ir atsigauna tema, gerai būtų, kad ir nenumirtų vėlei....

tiesa, panos, juk šukes neša laimę? ane? prisiminiau, kad jus išleidus sudaužiau puodelį blush2.gif

o šianąkt tai koks košmaras buvo blink.gif žodžiu, vakare buvom svečiuose, žinoma vėl bokalai kilnojami hihihi.gif nuėjom miegoti, prabundu jaučiu, kad kažkaip man nepatogu, galvoju paprašysiu mb kad rankas patrauktų, atsisuku į jį ir.... o siaube, baltas snukis žiūri į mane blink.gif o ten šeimininkų šuo doh.gif nežinau kaip įsigudrino tarp mūsų atsigult, bet miegojo mane apsikabinęs... letenos man ant pečių, galva ant pagalvės....
fuij, kol susipratau kad nesapnuoju ir čia tikrai šuo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(late @ 2008 12 13, 13:02)
............ blink.gif Speranza,as irgi Nakvisos virusiuka gaudziau,net svarbiausioj vietoj pasedejau po jos nestuke.gif .........

Iš aš pasėdėjau bigsmile.gif Jaučiu, Nakviša kaip priskleidė ten virusų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2008 12 13, 21:31)
Iš aš pasėdėjau  bigsmile.gif Jaučiu, Nakviša kaip priskleidė ten virusų  g.gif

Tai tu irgi ji pagavai, 100% duodu,kazkas minejo,kad as VANGA,PAMATYSI AS SIAIP NESNEKU,MANO ZODZIAI PILDOSI mirksiukas.gif nebandyk paleisti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(speranza @ 2008 12 13, 20:36)
oj kokia gėda... pažiūrėjau kiek klaidų pridariau  doh.gif

na, po truputį po truputį jau kaip ir atsigauna tema, gerai būtų, kad ir nenumirtų vėlei....

tiesa, panos, juk šukes neša laimę? ane? prisiminiau,  kad jus išleidus sudaužiau puodelį  blush2.gif 

o šianąkt tai koks košmaras buvo  blink.gif  žodžiu, vakare buvom svečiuose, žinoma vėl bokalai kilnojami  hihihi.gif  nuėjom miegoti, prabundu jaučiu, kad kažkaip man nepatogu, galvoju paprašysiu mb kad rankas patrauktų, atsisuku į jį ir.... o siaube, baltas snukis žiūri į mane  blink.gif o ten šeimininkų šuo  doh.gif  nežinau kaip įsigudrino tarp mūsų atsigult, bet miegojo mane apsikabinęs... letenos man ant pečių, galva ant pagalvės....
fuij, kol susipratau kad nesapnuoju ir čia tikrai šuo  lotuliukas.gif

Nesa laime ir labai greitu laiku ta LAIME ateis i jusu namus.O sunys myli gerus zmones irgi atnes LAIME thumbup.gif
Atsakyti
aš sėdėjau arčiausiai nakvišos,tai teoriškai turėčiau daugiausia šansų užsikrėsti nėštumu biggrin.gif ji net mano stiklinę lietė pildama sultis lotuliukas.gif skaitinėjau kitas temas,tai tokių durnumo radau,kad jokiu protu nesuvokiama kas ten jas užvedinėja,o tuo labiau atsakinėja doh.gif gurkšnoju vynelį dabar ir prisiminiau tokių linksmybių,na iš tos durnybių serijos.labai labai seniai,kai neturėjom interneto ir net nežinojau kas tai yra ,kai pirmą sykį išgirdau pasakymą ,kad man reikalingas ivf.neturėjau visiškai jokios informacijos ir net nenutuokiau kieno čia paklaust.taigi važiavom su vyreliu į kauno kliniką,o aš visą kelią bliaunu ir sapalioju jam apie klonavimą,kaip su manim darys kažkokius bandymus,kad tik kaune tai moka daryt ir ką tik atsirado ta klinika ir turbut mes patys pirmi busim.baubiu ir pasakoju,kad pasauly kažkur jau taip klonavo avytę doli.nuvažiavom,sedim kabinete,gydytoja naudoja kažkokius mistinius žodžius (dabar jie kasdienybė biggrin.gif )o aš bliaunu nenustodama.tada vyras sako,aha kaip ir viskas aisku...o tikrai gims žmogus.gydytoja šypsos ir atsakinėja,kad dažniausiai gimsta žmonės.tada maniškis:nes avino tai jau mes neauginsim.gydytoja jau nebesišypsojo ir toliau dėsto,kad apsigimimu tikimybė tokia pat,kaip natūraliam blink.gif ir jis man iki šiol teisinas,kad tada pajuokavo ir tikrai nepagalvojo,kad galiu pagimdyt avytę doli(ar kaip ten ji tiksliai.nežinau).taigi kelionė vilniun buvo linksmiausia kiek pamenu,negalėjau nustot žvengti(žodis juoktis čia netinka smile.gif )ir čia žmogus,mokyklą baigęs penketais biggrin.gif o dabar pati nervuojuos kai kas nors kvailai paklausia apie ivf doh.gif
Atsakyti
etera, nu tu duodi lotuliukas.gif o jei taip žiūrėt, tai Late ilgiausiai Nakvišos buvo lotuliukas.gif ji kartu atvažiavo, išvažiavo, tai galėjo kelionės metu čiupinėt nučiupinėt lotuliukas.gif
žinai, Pelargonija ruoškis... jei jau Late sako, kad būsi... o aš šiąnakt sapnavau, kad mudvi važiuojam, tu žinoma vairuoji, apsirėdžius tamsiai rudais kailiniais, visa tokia susimasčiusi, aš atsargiai paklausiu, gal dar kartą bandysi? o tu šypetlėjusi, aš jau nėščia rolleyes.gif
ir sapnavau kad dar kažkuri iš mūsų pasisedėjimo būrio patapo nestuke.gif tik neatsimenu kas blush2.gif
vienu žodžiu, praplovė čia mum smegenis kažkas gerai lotuliukas.gif

o aš galvoju, kad tas dužęs puodelis man laimės neatnešė.... ir dar ta pilnatis.... ax.gif
mano ta starto linija vis tolsta, kad ir kaip bebandyčiau kuo arčiau atsistoti, vis nutolsta... ir jaučiu, kad taip ir ateis pensija.... iš kurios žinoma nepragyvensiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speranza: 14 gruodžio 2008 - 12:04
spernaza,ar ta koja is lovos siandien islipai?kokios pencijos lauki?nu tu man siandien-netu mirksiukas.gif
Per pilnati,viskas pildosi.Busim mes visos nestuke.gif ,tik vienos anksciau ,kitos veliau.Nu zinai ir man nuotaika numusei,oi susitiksim,tai gausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Manau mum reikia dazniau smegenis praplaut thumbup.gif
Atsakyti
na jei tau taip būtų ir tau taip būtų lotuliukas.gif

pasakysiu ne eteryje.... ax.gif
Atsakyti