QUOTE(Spalvota diena @ 2010 11 02, 15:18)
Šį kartą jums nepavyko, nes būtent nuostabusis kvapas išduoda apie sėkmingą procesą, ir jau vien prikišus nosį prie kad ir atšalusio ghi, jaučiasi labai malonus kvapas. Gali būti, kad per trumpai virėt. Pakeiskite sviesto žaliavą.
Nenusiminkit, kitą kartą jums tikrai išeis

atšalęs man maloniai kvepia, bet tas kvapas lyg saldinto sviesto, skanus toks, bet skonis nekoks ir kepant kvapas lyg sviestuko, tik kad nesvyla. Man irgi tik viena priežastis į galvą lenda, kad per trumpai... nes pirmą kart bandžiau prieš pusmetį gal, tai sudeginau, o dabar tikrai viską teisingai dariau, bet turbūt iš tos baimės vėl sudegint, neišlaukiau to kvapo atsiradimo
Nu žodžiu, trečią kart tikrai pavyks

o sakykit man šitą savo gaminį ar galima nors kepimui sunaudot, nekenksmingas?
O dariau iš Rokiškio parduotuvinio 82 proc., bet skaičiau, kad gaunasi mamytėms iš jo... matyt nepavykimo priežastis nedavirimas...
QUOTE(Mililė @ 2010 11 02, 17:49)
Labai norėčiau paragauti ghi sviesto tokio kaip jis turėtų būti iš tikrųjų prieš pradedant pačiai gaminti kad žinočiau ar tikrai gavosi. Gal galite patarti.
Vat aš irgi vis pagalvoju, kad reik gal nusipirkt paragaut, kad žinot koks skonis, o tai sakau, pasigaminau ir nėr to garsiojo riešutų kvapo ir nesuprantu ką aš čia pasigaminau ghi ar ne ghi, valgyt - nevalgyt
Nežiūrim LNK ir Lietuvos Ryto neperkam