QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 10:53)
aciu uz atsakyma
vadinasi gamyba tokia pat, kaip ir i pakaitinta piena dedant naturalu parduotuveje pirkta jogurta ir tada siltai apvyniojus laikyti?
aj, dar proporcijos idomu....

vadinasi gamyba tokia pat, kaip ir i pakaitinta piena dedant naturalu parduotuveje pirkta jogurta ir tada siltai apvyniojus laikyti?

aj, dar proporcijos idomu....
Na, kiek pamenu, reikia nedaug, jei bakterijos geros, litrui tikrai ant šaukšto galiuko.
Papildyta:
QUOTE(laumar @ 2010 11 19, 12:11)
Na, aš minkau, ir netrumpai. Gaunasi sunki tešla, tai vis pridedu miltų, ir minkau, minkau, paskui jau visus sudėjus dar paminkau, ir tada į skardą. Gaunasi sunkoka duona, bet man iškyla, nesukrenta (prieš tai duonos sukrisdavo).