QUOTE(Saulužė @ 2010 11 02, 18:15)

atšalęs man maloniai kvepia, bet tas kvapas lyg saldinto sviesto, skanus toks, bet skonis nekoks ir kepant kvapas lyg sviestuko, tik kad nesvyla. Man irgi tik viena priežastis į galvą lenda, kad per trumpai... nes pirmą kart bandžiau prieš pusmetį gal, tai sudeginau, o dabar tikrai viską teisingai dariau, bet turbūt iš tos baimės vėl sudegint, neišlaukiau to kvapo atsiradimo
Nu žodžiu, trečią kart tikrai pavyks

o sakykit man šitą savo gaminį ar galima nors kepimui sunaudot, nekenksmingas?
O dariau iš Rokiškio parduotuvinio 82 proc., bet skaičiau, kad gaunasi mamytėms iš jo... matyt nepavykimo priežastis nedavirimas...
Vat aš irgi vis pagalvoju, kad reik gal nusipirkt paragaut, kad žinot koks skonis, o tai sakau, pasigaminau ir nėr to garsiojo riešutų kvapo ir nesuprantu ką aš čia pasigaminau ghi ar ne ghi, valgyt - nevalgyt
Iš Rokiškio gerai gaunasi
Sauluže, jau kai tas kvapas atsiras verdant, tiiiikrai žinosit, "kad tai jis"

, nes palinkus virš puodo net akys į vieną tašką sueina nuo to malonaus kvapo.
O kai atšalusį laikau uždaram inde, tai atidarius visada kišu nosį, kad pagauti pirmą, koncentruotą to aromato šuorą

. Roooojus

.
Beje, savo tą išvirtą sviestuką galite naudoti kepimui laisvai.