QUOTE(Ajile @ 2009 01 29, 18:34)
As va irgi jogurta dariausi uzvakar-tai man gavosi gerai,neziurint i tai kad net nepasildziau

Pienuka pyliau Dobilo su zaliu dangteliu,o jogurta dejau kazkoki "importini"paskaiciau sudeti ir jo buvo geriausia-jokiu tirstikliu nei kt s...,tik pienas ir bakterijos.
Ir dar varskes desertini suri pasidariau,kai sustings idesiu nuotraukyte-gal ka sudomins
O ką kitaip nei įprastam sūriui darei, kai gaminai desertinį?
Papildyta:
Merginos,
gal bus ne į ekologiškumo/natūralumo temą, bet
GAL KURI BANDET PATI PASIGAIMINT ŠOKOLADO
ir galetute išduoti proporcijas kiek dėti kakavos, kiek cukraus, kiek kakavos sviesto?
Kiek nagrinėju karčiųjų šokoladų sudėtį - arba neaišku koks augalinis aliejus naudojamas, arba naturaliai identiska kvapioji medž. vanilinas, o visur be išimties - emulsiklis sojų lecitinas.
Apie kitų negrynų šokoladų sudėtį iš vsi patyliu.
pagalvojau, kad turint paprastus ingredientus, galima gabalą šokolado paprastai iššsivirt.
klausinėjau apie gamybą saldumynų temoje, bet niekas negamina.