Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

QUOTE(vilter @ 2008 11 27, 12:18)
Sveikinimai visoms  nestuke.gif  nestukems, kaip smagu kad jusu gretos dideja  wub.gif.
O as labai nelaukiu mmm, bet toki bjauru sapna susapnavau, kad man jau prasidejo mmm,kad jau plaukiu... tai galvoju, kad tik taip nebutu unsure.gif

nepatikesi,bet as irgi susapnavau pries diena kad mm atejo. o realybej nebera ju thumbup.gif
Atsakyti
jau antra testa pasidariau, dvi juostukes ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, man irgi neramu blush2.gif kreipiuosi i jus nes juk jus viska zinot thumbup.gif man menesines veluoja savaite, bet dabar jau trecia diena visiskai nezymiai teplioja unsure.gif nieko nebesuprantu doh.gif jauciuosi kaip per mm krutis skauda apsvaigus vaikstau doh.gif kaip ivyksta implantacija kiek laiko gali tepliot? blush2.gif
Atsakyti
sveikos nestuke.gif

o kada patartinapas gine uzsirasyt, kad nustatyti nestuma? g.gif

jau ir trecias parode ir vyrui parodziau dvi juostukes tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2008 11 27, 20:17)
sveikos nestuke.gif

o kada patartinapas gine uzsirasyt, kad nustatyti nestuma? g.gif

jau ir trecias parode ir vyrui parodziau dvi juostukes  tongue.gif  4u.gif

As pas gine ejau is kart po veluojanciu mm, tai man sake dar truputi per anksti ir liepe ateiti kai mm veluos 14 dienu. t.y. kai bus 8 nestuke.gif savaite. cool.gif Bet ziurejo per echo tai mate mano mazyyyyti taskiuka... wub.gif blush2.gif 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas, nieko nebesuprantu...
mmm vėluoja jau 4 diena, tą dieną kai turėjo būt buvo keli rusvi lašiukai, dariaus testą (ne su rytiniu šlapimu) rodė I... vakar buvo švelnus smileysex.gif ir po to kai prausiaus rusvai raudona kažkiek ištekėjo (kartu su vyro palikimu)
Širyt taip pykina kad negaliu...
Ko gero mmm turi prasidėt? Vis dar viliuosi kad ne..
Ką jūs manot?
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2008 11 28, 09:23)
Labas rytas, nieko nebesuprantu...
mmm vėluoja jau 4 diena, tą dieną kai turėjo būt buvo keli rusvi lašiukai, dariaus testą (ne su rytiniu šlapimu) rodė I... vakar buvo švelnus  smileysex.gif  ir po to kai prausiaus rusvai raudona kažkiek ištekėjo (kartu su vyro palikimu)
Širyt taip pykina kad negaliu...
Ko gero mmm turi prasidėt? Vis dar viliuosi kad ne..
Ką jūs manot?

pasidaryk ryte NT smile.gif ir bus aisku viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 11 28, 09:49)
pasidaryk ryte  NT smile.gif ir bus aisku viskas mirksiukas.gif

ryt ryte darysiu, nes jau stogas nuvažiuot baigia doh.gif
Atsakyti
va pas gine tik 12.10... doh.gif tai daba nezinioj sedesiu....jauciu kad turiu zirniuka po sirdim, bet taip norisi kad gine patvirtintu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nudurnėt baigiu... Susirgčiau tai susirgčiau, bandytumėm kitą mėn, o dabar....
Atsakyti
QUOTE(linafra @ 2008 11 25, 14:03)
SVeikos busimosios mamytes ir jau esancios,

as siame forume naujoke, nors daznai paskaitinedavau visas temas, kaip svetys, bet nutariau ir as prisiregistruoti, nes panasu i tai, kad irgi artimiausius devynis menesius galesiu pasidalinti su jumis visais savo dziaugsmais ir vargais ir paskaityti jusu.
Tai va, vakar sulaukem lauktos zinios NT parode II juosteles... Dziaugsmo pilnos kelnes tiek man tiek vyrui  lotuliukas.gif  Pradejom planuoti vaikeli ir beveik iskart uzkibo, realiai pastojau per menesi.
Pirmieji nestumo pozymiai, kuriais net nepalaikiau pozymiais, tai buvo ziauriai skaudi krutine, bet galvojau, kad greit jau mm turi prasideti tai del to taip. Antras pozymis, daznas slapinimasis, tikrai pastebejau, kad daug daugiau slapinuosi. Praejus ovuliacijai po kokiu 7 dienu, nestipriai viena diena pakraujavo, tai pamaniau, kad prasideda mm, bet tai truko tik viena diena, kita diena nieko jau nebebuvo. Tai irgi sukele itarimu. Na ir dar vienas pozymis, kad anksciau labai nemegau greipfurtu, o si savaitgali negalejau ju atsivalgyti. ...
Tai vat, NT parode teigiama ir vakar, dar ir siandien is ryto pasidariau viena, tai irgi teigiamas. Ketvirtadieni uzsiregistravau pas gydytoja tai manau, patvirtins, kad mes jau nestuke.gif

Sveikinu visas kurios tapo  nestuke.gif  ir nenusiminkit tos, kurioms dar nepasiseke, tikrai ateis tas laikas  4u.gif

Sveikos,
vakar buvau pas gydytoja, sake, kad mums jau 5 savaites smile.gif Bet problemeliu yra, antradieni pasirode keli lasai kraujo, treciadieni vel patepliojo, tai jau laukiau ketvirtadienio, kad kuo greiciau pas gydytoja. Israse vaistuku Duphaston pagerti. O po dvieju savaiciu vel turiu eiti pasirodyt, tada ir matys ar viskas gerai vystosi. Tai kartu ir didziulis dziagsmas, bet tuo paciu ir nerimas, kad viskas kuo geriau susiklostytu. wub.gif
Atsakyti
zinokit man praeita menesi panasiai, kaip cia daug kas apraso, buvo... velavo savaite - jau apsidziaugem abu, kad bus nestuke.gif ir ginekologe sake - yra geltonkunis (nors NT neigiamas buvo), tai arba arba. liepe matuotis temperatura - virs 37... jau kaip ir 90 % garantavo. bet nusiunte pasidaryti kraujo tyrima sekancia diena schmoll.gif atsikeliu... ir se tau unsure.gif bet uztat sekanti menesi pasistengem dar labiau - ir siandien jau II NT rodo 4u.gif ryt varau kraujo tyrimo darytis - labai tikiuos, kad patvirtins, nes abu labai jau laukiam antro angeliuko nestuke.gif
Papildyta:
pasipasakojau, bet apie simptomus nieko neuzsiminiau blush2.gif tai ka pastebejau iskart - kad su krutine kazkas vyksta - jau nuo b prei c iskart perejo... as tai aisku dziaugiuos lotuliukas.gif daznai i wc lakstau ir anksti miegelio einu... kazkaip simptomai sitie veliau gal turetu buti, nors su pirmu isvis jokiu simptomu nebuvo blush2.gif
Atsakyti