Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji 2-4 sav. Nestumo Pozymiai

As mm laukiu sian arba ryt, nors iskaitant tai,kad as dar esu maitinanti mama,pridedu savaite,nes ciklas gali ir grybaut ax.gif vis begu tikrintis ar mm dar ner,nes retkarciais uzeina toks pojutis,kad jau doh.gif kol kas svaru,laukiam,testuotis dar nenoriu,pirma lauksiu kol mm neateis 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif esu labai susipainiojusi doh.gif pries kelias dienas dariausi Nt, parode II bet antroji nelabai ryski buvo, siandien mano mmm diena, pasidariau dar viena testuka ir tas parode antra labai jau neryskia juostele, kuri veliau dingo blink.gif man jau vos ne panika, buvau prisimascius kad jau nestuke.gif bet dabar nebezinau ka ir galvot doh.gif ir dar atsirado dar vienas "pozymis" vakar tyrinejau savo krutine ir paspaudus isbego keli lasai balto skyscio blink.gif kas tai? padekit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siausalyte*: 26 lapkričio 2008 - 14:57
LABUTIS, visoms mamytems ir norinčiomis jomis tapt mirksiukas.gif
aš taip pat prisijungiu prie jūsų..22 d.turėjau sulaukt mm,bet jos neatėjo thumbup.gif
planavom antrą,labai bijojau,kad nepavyks,nes prieš tai gydžiausi gimdos uždegimą blink.gif ..pasidariau keturis testus ir paskutinis buvo teigiamas nestuke.gif ,labai neryškus,bet vistiek!!!!
pirmieji požymiai buvo,valgymas vakarais,pilvo gurgėjimas,maudenimas..šonų tempimas,ir troškulys,ai dar tiesa..į toletą lakstymas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, aš esu iš tų, kurioms nebuvo jokių požymių, išskyrus tai, kad nepajutau PMS, o jis visada pasireikšdavo krūtinės ir spenelių jautrumu. Pasidariau net 6 ar 7 testus, yra antroji juostelė thumbup.gif Laimės pilnos kelnės wub.gif
Atsakyti
man po ivykusios "avarijos", nors tiesa pasakius tokios "avarijos" jau senai laukiau blush2.gif praejo trys savaites, jau savaite tai tikrai kaip pykintu istisai, visiskai nieko nesinori valgyti, o jei prisiverciu tai tik trupineli koki....speneliai ne jautrus, krutine nepadidejus...charakteris bjaurus(nors mane daznai ir seniau pikciurna vadindavo blush2.gif )patamsejes slapimas, atsirado bekvapiu isskyru...ka galiu valgyti tai kiek noriu mandarinu ir daug bananu bei daug daug saldumynu ax.gif tai dbr nezinau ar cia kokie simptomai, ar tik siaip sutapimai kokie.....gal cia del streso gali buti, nes pastaruoju metu patiriu sioki toki stresa darbe... laukiu jusu nuomoniu ax.gif
Papildyta:
pamirsau pasakyti, kad po tos "avarijos" praejus savaitei dariausi du NT, bet buvo neigiami....o po to laiku susirgau mm....bet jos buvo ne tokios skaudzios kaip visada, ir ilgesnes, bet ne tokios gausios kaip visada, o po ju ir prasidejo visi pries tai isvardyti pozymiai....tai dbr nzn ka cia reikstu...
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif stai ir as pagaliau galiu cia su jumis apie nestuke.gif paplepeti...
Nusprendem ir mes su vyru, kad mum jau namuose reikia tureti leliuka blush2.gif tai taip pasisitengem, kad iskart nesulaukiau mmm blush2.gif bigsmile.gif palaukiau 5 dienas po neatsiradimo mmm ir padariau ryte NT...rankos ir kojos drebejo doh.gif testas parode teigiama atsakyma thumbup.gif drinks_cheers.gif taip pasimeciau, bet giliai sirdeleje labai dziaugiausi wub.gif po keliu dienu vel padariau, kad butu ramiau..ir vel teigiamas ax.gif
Tai dabar laukiu vizito pas gydytoja. Svarbiausia, kad tik butu viskas gerai smile.gif
Visas nestuke.gif sveikinu!!!
Atsakyti
sveikos nestuke.gif ir ne tik....

pasidariau testa, ir nzn dabar pasmeciau, antra juostele maciau na tikrai pakankamai poryskiai, panasai kaip va SM fonas ciut ryskiau tongue.gif , bet blankaiu nei pirmaja juostele....tai kaip daba surprast, mezgas kas nors manyje ar ne blush2.gif ax.gif tiesiog nzn ka manyt, ar dziugnt saviski jau ar dar palaukt...mmm veluoja apie 5-6 dienas...pozymiu turiu tik tokiu, kad paskaudena karts nuo karto kairiji sona, kur kiauside (bent jau as taip isivaizduojukad ten kiauside)..toks sleikstuliukas laikosi daznokai viduj...darbe dazniau nei bet kada lekiu i tualeta....taciau anei krutines skauda, anei kazkoks potraukis didesnis maistui.... blink.gif nzn ka galvot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux25: 26 lapkričio 2008 - 20:59
QUOTE(ruteliux25 @ 2008 11 26, 20:57)
sveikos  nestuke.gif  ir ne tik....

pasidariau testa, ir nzn dabar pasmeciau, antra juostele maciau na tikrai pakankamai poryskiai, panasai kaip va SM fonas  ciut ryskiau tongue.gif , bet blankaiu nei pirmaja juostele....tai kaip daba surprast, mezgas kas nors manyje ar ne blush2.gif  ax.gif  tiesiog nzn ka manyt, ar dziugnt saviski jau ar dar palaukt...mmm veluoja apie 5-6 dienas...pozymiu turiu tik tokiu, kad paskaudena karts nuo karto kairiji sona, kur kiauside (bent jau as taip isivaizduojukad ten kiauside)..toks sleikstuliukas laikosi daznokai viduj...darbe dazniau nei bet kada lekiu i tualeta....taciau anei krutines skauda, anei kazkoks potraukis didesnis maistui.... blink.gif  nzn ka galvot g.gif

sveikiname nestuke.gif !!!!!
tu nescia thumbup.gif ..o tiksliai pasakys daktariukas
Atsakyti
QUOTE(ewaldina @ 2008 11 26, 11:26)
Laba diena  4u.gif
Ir aš viena iš jūsų būrio, vakar turėjo prasidėt mmm bet nėra... pirmadieni du lašiukai rusvi buvo, vakar trys.... pilvą pamaudžia kaip prieš mmm, krūtinė nepakitus visiškai.. Tiesa, vakar taip silpna kažko buvo pasidare.. kelinta diena nuovargį jaučiu ir antra savaitė negaliu be silkės  lotuliukas.gif
vakar vakare neištvėrus pasidariau NT bet parodė I... Kitą antradienį einu pas ginę tai net nežinau, jei nebus mmm džiaugsiuos labai ir bus proga paprašyt padaryt kraujuką ir išsiaiškint ar tikrai  nestuke.gif  na o jei vistik prasidės, teks vizitą atidėt... Kantrybės 0, rodos dabar pat lėkčiau į vaistinę krūvos NT nusipirkt...

Sveika, vat ir man tas pats isskyrus silke biggrin.gif NT dariau vakar I, tai kaip ir siandien laukiau mmm, nes jauciau, kad jau turi prasidet ir dabar neaisku kas cia prasidejo siek tiek tepia rudai, nieko nesurantu g.gif palauksiu siek tiek ir ziuresiu, dar galvoju, kad labai susinervinau po vakariksties vienos I, gal del to kazkokie ir pokyciai unsure.gif ir vistiek viltis lieka, nors krutine skaudejo dabar nebe ir temperatura siek tiek nukrito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux25 @ 2008 11 26, 21:57)
sveikos  nestuke.gif  ir ne tik....

pasidariau testa, ir nzn dabar pasmeciau, antra juostele maciau na tikrai pakankamai poryskiai, panasai kaip va SM fonas  ciut ryskiau tongue.gif , bet blankaiu nei pirmaja juostele....tai kaip daba surprast, mezgas kas nors manyje ar ne blush2.gif  ax.gif  tiesiog nzn ka manyt, ar dziugnt saviski jau ar dar palaukt...mmm veluoja apie 5-6 dienas...pozymiu turiu tik tokiu, kad paskaudena karts nuo karto kairiji sona, kur kiauside (bent jau as taip isivaizduojukad ten kiauside)..toks sleikstuliukas laikosi daznokai viduj...darbe dazniau nei bet kada lekiu i tualeta....taciau anei krutines skauda, anei kazkoks potraukis didesnis maistui.... blink.gif  nzn ka galvot g.gif

SVEIKINIMAI! thumbup.gif tu nestuke.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(siausalyte* @ 2008 11 26, 15:52)
labutis 4u.gif  esu labai susipainiojusi doh.gif  pries kelias dienas dariausi Nt, parode II bet antroji nelabai ryski buvo, siandien mano mmm diena, pasidariau dar viena testuka ir tas parode antra labai jau neryskia juostele, kuri veliau dingo blink.gif  man jau vos ne panika, buvau prisimascius kad jau  nestuke.gif  bet dabar nebezinau ka ir galvot doh.gif ir dar atsirado dar vienas "pozymis" vakar tyrinejau savo krutine ir paspaudus isbego keli lasai balto skyscio blink.gif  kas tai? padekit 4u.gif

Man atrodo,kad galiu sveikinti ir tave nestuke.gif proga thumbup.gif Jei jau kelis NT pasidarei ir visi teigiami,tai tikrai esi nestuke.gif Man kai mm velavo pirma ryta,pasidariau NT ir irgi neperyskiausiai rode,bet tikrai ne vaiduokliuka doh.gif blush2.gif tiesiog ne tokia ryskia kaip pirmoji I cool.gif Dabar manau palauk pora dieneliu ir tada NT pakartok . Buvau pas daktaryte,man liepe ateit po dvieju savaiciu,tada darys visus kraujo tyrimus ir nuotraukytes ir t.t. , nes sake kad dar per mazai mm veluoja (velavo 3 dienas tik blush2.gif ) Sake kad mm turi veluoti bent 14 dienu, tai va. manau tu turi dar pora savaiteliu iki uzsirasymo pas daktaryte,kuri patvirtintu tavo nestuke.gif o iki to laiko niekur nepulk ir neskubek,nes jeigu jau yra nestuke.gif tai jis nedings,jei saugosi save aisku thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2008 11 26, 20:16)
Sveikos  nestuke.gif  stai ir as pagaliau galiu cia su jumis apie nestuke.gif  paplepeti...
Nusprendem ir mes su vyru, kad mum jau namuose reikia tureti leliuka blush2.gif  tai taip pasisitengem, kad iskart nesulaukiau mmm blush2.gif  bigsmile.gif  palaukiau 5 dienas po neatsiradimo mmm ir padariau ryte NT...rankos ir kojos drebejo doh.gif  testas parode teigiama atsakyma thumbup.gif  drinks_cheers.gif  taip pasimeciau, bet giliai sirdeleje labai dziaugiausi wub.gif  po keliu dienu vel padariau, kad butu ramiau..ir vel teigiamas ax.gif
Tai dabar laukiu vizito pas gydytoja. Svarbiausia, kad tik butu viskas gerai smile.gif
Visas  nestuke.gif  sveikinu!!!

sveikinu tapus nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai visoms nestuke.gif nestukems, kaip smagu kad jusu gretos dideja wub.gif.
O as labai nelaukiu mmm, bet toki bjauru sapna susapnavau, kad man jau prasidejo mmm,kad jau plaukiu... tai galvoju, kad tik taip nebutu unsure.gif
Atsakyti
O man pats pirmasis požymis buvo stiprus nuovargis.Net 9 val. vakaro susirangiau į lovą!Tada net nenumaniau,kad galiu būti nestuke.gif ,nes leliukas atėjo visai neplanuotai.Truputį padidėjo krūtinė,bet visai neskausminga.Pilvas kažkoks išpūstas atrodo.O su pirmąją pirmus 2mėn. išvis jokių požymių nejutau,kuriuos galima būtų priskirt prie nėštumo!
Sveikinu visas nestuke.gif sulaukus(planuoto ar neplanuoto,bet laukiamo!)!!!
Atsakyti