QUOTE(ruteliux25 @ 2008 11 26, 21:57)
sveikos

ir ne tik....
pasidariau testa, ir nzn dabar pasmeciau, antra juostele maciau na tikrai pakankamai poryskiai, panasai kaip va SM fonas ciut ryskiau

, bet blankaiu nei pirmaja juostele....tai kaip daba surprast, mezgas kas nors manyje ar ne

tiesiog nzn ka manyt, ar dziugnt saviski jau ar dar palaukt...mmm veluoja apie 5-6 dienas...pozymiu turiu tik tokiu, kad paskaudena karts nuo karto kairiji sona, kur kiauside (bent jau as taip isivaizduojukad ten kiauside)..toks sleikstuliukas laikosi daznokai viduj...darbe dazniau nei bet kada lekiu i tualeta....taciau anei krutines skauda, anei kazkoks potraukis didesnis maistui....

nzn ka galvot
SVEIKINIMAI!

tu
Papildyta:
QUOTE(siausalyte* @ 2008 11 26, 15:52)
labutis

esu labai susipainiojusi

pries kelias dienas dariausi Nt, parode II bet antroji nelabai ryski buvo, siandien mano mmm diena, pasidariau dar viena testuka ir tas parode antra labai jau neryskia juostele, kuri veliau dingo

man jau vos ne panika, buvau prisimascius kad jau

bet dabar nebezinau ka ir galvot

ir dar atsirado dar vienas "pozymis" vakar tyrinejau savo krutine ir paspaudus isbego keli lasai balto skyscio

kas tai? padekit
Man atrodo,kad galiu sveikinti ir tave

proga

Jei jau kelis NT pasidarei ir visi teigiami,tai tikrai esi

Man kai mm velavo pirma ryta,pasidariau NT ir irgi neperyskiausiai rode,bet tikrai ne vaiduokliuka

tiesiog ne tokia ryskia kaip pirmoji I

Dabar manau palauk pora dieneliu ir tada NT pakartok . Buvau pas daktaryte,man liepe ateit po dvieju savaiciu,tada darys visus kraujo tyrimus ir nuotraukytes ir t.t. , nes sake kad dar per mazai mm veluoja (velavo 3 dienas tik

) Sake kad mm turi veluoti bent 14 dienu, tai va. manau tu turi dar pora savaiteliu iki uzsirasymo pas daktaryte,kuri patvirtintu tavo

o iki to laiko niekur nepulk ir neskubek,nes jeigu jau yra

tai jis nedings,jei saugosi save aisku
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2008 11 26, 20:16)
Sveikos

stai ir as pagaliau galiu cia su jumis apie

paplepeti...
Nusprendem ir mes su vyru, kad mum jau namuose reikia tureti leliuka

tai taip pasisitengem, kad iskart nesulaukiau mmm

palaukiau 5 dienas po neatsiradimo mmm ir padariau ryte NT...rankos ir kojos drebejo

testas parode teigiama atsakyma

taip pasimeciau, bet giliai sirdeleje labai dziaugiausi

po keliu dienu vel padariau, kad butu ramiau..ir vel teigiamas
Tai dabar laukiu vizito pas gydytoja. Svarbiausia, kad tik butu viskas gerai
Visas

sveikinu!!!
sveikinu tapus