ir testo neperku specialiai, nervuoja mane kai viena bruksniuka pamatau,tai bandau kantrybe
man tai ne daug veluoja, turejo but vakar, bet man niekad taip neskaudedavo, galvoju arba cia su kiausidem kas nors darosi arba nezinau..as kita savaite namo dumiu ir jau esu uzsiregistravus pas gine.
ir testo neperku specialiai, nervuoja mane kai viena bruksniuka pamatau,tai bandau kantrybe
sveikos, galiu parasyt, kokie pas mane pozymiai buvo, pries suzinant, kad jau 4 savaites...
Dingo mm ir viskas. Nieko daugiau...Nei mane pykino, nei krutine jautresne pasidare, nei i wc dazniau begiojau - nieko. Tik pilvuka, kaip pries mm pamausdavo, tai nurasydavau PMS
, o pasirodo ne PMS
Zodziu, nebuvo jokiu standartiniu aprasytu pozymiu. O ir testa pasidariau vidury dienos, kai jau velavo apie 6 dienas - parode blysku blysku II bruksniuka, o vakare jau rode siek tiek ryskesni, bet irgi blysku...
Va taip va...
Dingo mm ir viskas. Nieko daugiau...Nei mane pykino, nei krutine jautresne pasidare, nei i wc dazniau begiojau - nieko. Tik pilvuka, kaip pries mm pamausdavo, tai nurasydavau PMS
Va taip va...
laukiant pirmo mažylio pirmi požymiai buvo standartiniai - silpnumas, pykinimas, skaudanti krūtinė...
dabar laukiuosi antro 8sav ir dar jokių požymių nejutau - jaučiuosi labai gerai
na buvo pradžioje veido oda pagedus, bet tuo metu ir kremą pakeičiau, tai nežinau, ar galiu nėštumą dėl to kaltint
dabar laukiuosi antro 8sav ir dar jokių požymių nejutau - jaučiuosi labai gerai
na buvo pradžioje veido oda pagedus, bet tuo metu ir kremą pakeičiau, tai nežinau, ar galiu nėštumą dėl to kaltint
Iki mmm laiko absokiučiai nieko nejaučiau
Atėjus tam laikui, pradėjo mausti krūtinę, bet taip, kaip prieš eilines mmm.Ir va, tik lygiai savaitę vėluoujant mmm pradėjo stipriau skaudėti ir padidėjo.O iki tol visiškai jokių požymių
na va o as vakar jau pradejau truputeli kraujuoti, bet jau taip truputeli kaip paskutine diena. niekada taip nera buve, kad veluotu dvi savaites ir po to tik taip teptu
esu is tikruju issigandusi ir jau prisigalvojau, kad kas nors cia yra blogai su manim, o ne nestumas kaltas
ir dar ka pastebejau, kad belaukdama dvi savaites tu mmm jau numeciau beveik 4kg
nors atrodo maitinuosi tikrai gerai.
Prisijungsiu ir as prie laukianciu ir besitikinciu greitu laiku tapti
MM turejo prasideti penktadieni, bet kadangi gali ir keliom dienom veluoti tai mazai tikejausi... nors mazyte viltis buvo, kad galbut pasiseke
Siandien pasiskaiciau jusu temoj apie pirmus pozymius, tai man tik kad krutine labai jau skaudanti, negaliu net pati prisiliest. Ir neiskentus nulekiau i vaistine ir nusipirkau 2 testukus. Ir viena ka tik pasidariau. Ir ka jus manot.... rodo 2 juosteles
pirmoji netokia ryski, bet tikrai yra 2.
Tai dabar labai laukiu ryto
Ar gali testas klaidingai rodyti kad esu nescia?
MM turejo prasideti penktadieni, bet kadangi gali ir keliom dienom veluoti tai mazai tikejausi... nors mazyte viltis buvo, kad galbut pasiseke
Siandien pasiskaiciau jusu temoj apie pirmus pozymius, tai man tik kad krutine labai jau skaudanti, negaliu net pati prisiliest. Ir neiskentus nulekiau i vaistine ir nusipirkau 2 testukus. Ir viena ka tik pasidariau. Ir ka jus manot.... rodo 2 juosteles
QUOTE(fortuneafilius @ 2008 12 08, 19:46)
Prisijungsiu ir as prie laukianciu ir besitikinciu greitu laiku tapti
pirmoji netokia ryski, bet tikrai yra 2.
man abu testai rode II neryskia, tai gydytoja komentavo, kad pradzioje nestumo kazkokiu hormonu nedaug, todel jie neryskus ir net nesudvejojo, kad testas gali meluot.
o man neaisku pasidare, kai krutys padidejo.. nors iki menesiniu buvo like kazkur dar apie 10 d... tada pasimatavau temperatura, ir rode ~37.1 .. taip ir supratau, kad laukiuosi, tik testai ilgai rode neigiama rezultata..
Sveikos, mergaitės
Pagaliau ir mes šįryt pamatėme II
Jau 7 mėn. stengėmės
kad būtumėm
Vienas iš keistų (pastebėjau ne man vienai) požymių - sapnavau ir aš, kad atėjo mmm.. ir prabudau su nerimu, maniau ir vėl nepasisekė
Nes visada susapnuodavau ir jau tą pačią dieną susirgdavau. Krūtų jautrumas buvo gan didelis, bet ir anksčiau buvau jautųsi tą patį, tik šįkart jos buvo dar ir sunkios tokios. Dar labai skauda pilvuką - lyg kaip ir prieš mmm, lyg ir ne, kartais skausmas labai didelis būna. Ir dar, užsiauginau pilvuką, nes labai norėjau valgyti ir valgydavau daug, o dabar visai nebenoriu.. ir visai nebegaliu miegoti ant pilvuko ir kairiojo šono - skauda
Bet šio ryto naujienos atpirko visus skausmelius ir negalavimus
Sėkmės Jums ir nepraraskite vilties
Pagaliau ir mes šįryt pamatėme II
Vienas iš keistų (pastebėjau ne man vienai) požymių - sapnavau ir aš, kad atėjo mmm.. ir prabudau su nerimu, maniau ir vėl nepasisekė
Bet šio ryto naujienos atpirko visus skausmelius ir negalavimus
Sėkmės Jums ir nepraraskite vilties
Kaip jums visoms pasiseke...
Sveikinimai didziausi...
Sveikinimai didziausi...
tikrai labai sveikinu jus visas