Mes planavome 6 menesius. Kas menesi buvo visokiu pozymiu ir vis galvodavau, kad jau gal gal pasiseke. Skaudedavo krutine, mausdavo pilva, netgi buvo implantacinis patepliojimas, bet kiekviena menesi vis ateidavo mm. O va sestaji menesi buvo kitaip siek tiek. Jau 3-cia diena po mm pamaciau veidrodyje, kad mano krutys kazkokios kitokios. Ratilai apie spenelius buvo pasikeite, lyg patamseje, lyg kitokie. Nuo tada zinojau kad pasiseke
veliau krutine vis daresi skausmingesne, jautresne, didesne. Dabar as 6 savaites
, bet pykinimu nera, silpna nebuna, valgyt gal siek tiek labiau norisi. Vienintelis pozymis yra jautri, skausminga krutine.
3 diena po mmm pastebejai jau?
sveikinimai ir lengvu 9 menesiu
QUOTE(patinka @ 2008 12 09, 11:42)
Turejau omeny 3-cia diena po OV
Vsveikute,
norejau savo patirtimi pasidalinti... Tai wa pries 6 men pajutau pirmuosiu "tariamo" nestumo pozymius (nors naudojau kontraceptikus): maude pilvo apacia, ziauriai pykino (bet ne vemiau), nuejau pasi gine, padare visus tyrimus ir pasake kad esu 100% nenescia, nuo tada nustojome saugotis. Kelis praejusius men budavo taip, kad vel pasijusdavau besilaukianti, laukdavau tu 10d nuo ovuliacijos ir begdavau i vaistine pirkti NT, bet visad budavo neigiamas ir mmm sulaukdavau. Taciau si men viskas kaip ir kitaip, kaip ir taip pat.... Vel jauciu tuos pozymius: nestipru maudima pilvo apacioje, sleikstuli, nuovargi ir krutines maudina, o spenialiu jautrumas pradeda mane varginti (ir taip jau savaite laiko), toks vaizdas kad PMS nes nervina viskas is eiles, nors mano mmm tik uz savaites....
Nenoriu vel tiketis kad as laukiuosi ir vel atejus laikui nusivilti....
norejau savo patirtimi pasidalinti... Tai wa pries 6 men pajutau pirmuosiu "tariamo" nestumo pozymius (nors naudojau kontraceptikus): maude pilvo apacia, ziauriai pykino (bet ne vemiau), nuejau pasi gine, padare visus tyrimus ir pasake kad esu 100% nenescia, nuo tada nustojome saugotis. Kelis praejusius men budavo taip, kad vel pasijusdavau besilaukianti, laukdavau tu 10d nuo ovuliacijos ir begdavau i vaistine pirkti NT, bet visad budavo neigiamas ir mmm sulaukdavau. Taciau si men viskas kaip ir kitaip, kaip ir taip pat.... Vel jauciu tuos pozymius: nestipru maudima pilvo apacioje, sleikstuli, nuovargi ir krutines maudina, o spenialiu jautrumas pradeda mane varginti (ir taip jau savaite laiko), toks vaizdas kad PMS nes nervina viskas is eiles, nors mano mmm tik uz savaites....
Nenoriu vel tiketis kad as laukiuosi ir vel atejus laikui nusivilti....
QUOTE(violiuke @ 2008 12 10, 16:13)
Oi man irgi tu pozymiu vis budavo ir budavo, ir buna ir buna..
Esamos ir busimos mamytes, nebezinau ka ir galvoti, ar daryti. jau pusantro menesio jauciu nestumo simtomus, t.y. pykinimas, sleikstulys, nuovargis, krutines neskauda. pries pora savaiciu lyg ir buvo tos mmm, bet nesiliauja tie pojuciai, kraujavimas buvo negausus, tai ir nezinau ar geleciau but
pilvo apacia kartais maudzia kaip pries mmm o kai buvau pas gine ji mane patikino, kad nescia negaleciau but, o ir testukus dariausi neviena, visi tik po I, gine sake ieskot kitur pykinimo priezascsiu, pvz: skrandzio uzdegimas ar kt.
kaip jus manot, ar tai galetu buti nestumas nors kad ir nerodo testukai?
dar norejau paklausti, ar jums buvo pakilusi temperatura (apie 37 ir kelias dalis) nestumo laikotarpiu?
Papildyta:
Daznas gastrito simptomas yra pykinimas
Papildyta:
QUOTE(DziNyna @ 2008 12 13, 17:10)
Esamos ir busimos mamytes, nebezinau ka ir galvoti, ar daryti. jau pusantro menesio jauciu nestumo simtomus, t.y. pykinimas, sleikstulys, nuovargis, krutines neskauda. pries pora savaiciu lyg ir buvo tos mmm, bet nesiliauja tie pojuciai, kraujavimas buvo negausus, tai ir nezinau ar geleciau but
pilvo apacia kartais maudzia kaip pries mmm o kai buvau pas gine ji mane patikino, kad nescia negaleciau but, o ir testukus dariausi neviena, visi tik po I, gine sake ieskot kitur pykinimo priezascsiu, pvz: skrandzio uzdegimas ar kt.
Daznas gastrito simptomas yra pykinimas
Sveikos
visai neseniai prie jusu prisijungiau ir dabar sakitydama sia tema pradejau abejoti, mms veluoja 2 savites dariau NT buvo 2 bruksniukai bet vienas toks neryskus, maudzia kartais pilvo apacia kairiam sone, kartais sudilgcioja, krutys pasidare labai jautrios, jautresnes nei pries mms.kaip manot ar tikrai laukiam gandru? nes antra testuka zadu daryt rytoj ryte, kyla labai daug abejoniu...
troskulys
gerimas diena nakti
tai prasidejo kokios 4 dienos po O ir baigesi kai jau turejo prasideti mmm ir daugiau nebetroskina
Sveikos. Siais metais netekom vaikiuko-nesivystantis.Puse metu bandem, bet vis neiseidavo..o siai dienai mes jau penktoj savaitej
Pirma karta nebuvo tokios savijautos kaip dabar...maudzia krutine, speneliai kaip ne mano..vyras nerizikuoja prisiliesti, nes
butu
.O jau piktumas mano, tai neapsakytas...
Anksciau rukiau, dabar net supykina vien tik pagalvojus. Pastovus nuovargis, mieguistumas, lova dabar man pati geriausia drauge
Ir kas man nepatinka, tai nemalonus maudimas pilvo apacioje, nes skauda.O kadangi baimes akys dideles tai jau prisigalvojau visko..Ar jums buvo pastovus pilvo maudimas?
QUOTE(bubuke @ 2008 12 14, 19:41)
Sveikos. Siais metais netekom vaikiuko-nesivystantis.Puse metu bandem, bet vis neiseidavo..o siai dienai mes jau penktoj savaitej
Pirma karta nebuvo tokios savijautos kaip dabar...maudzia krutine, speneliai kaip ne mano..vyras nerizikuoja prisiliesti, nes
butu
.O jau piktumas mano, tai neapsakytas...
Anksciau rukiau, dabar net supykina vien tik pagalvojus. Pastovus nuovargis, mieguistumas, lova dabar man pati geriausia drauge
Ir kas man nepatinka, tai nemalonus maudimas pilvo apacioje, nes skauda.O kadangi baimes akys dideles tai jau prisigalvojau visko..Ar jums buvo pastovus pilvo maudimas?
QUOTE(pelyte7 @ 2008 12 14, 22:32)
tikiuosi, kad viskas bus gerai, linkiu to is visos sirdies. Man tai pas gine 12-22