Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 10, 13:38)
Galim susitikti kitą savaitę ir pasikalbėti...  mirksiukas.gif
Mano tel. 8 698 77631 Loreta  mirksiukas.gif

Labai aciu tau 4u.gif Butinai kita savaite tau paskambinsiu arba parasisiu sms thumbup.gif Darbas pas mane kiekviena diena nuo 8 iki 5, o penktadoieniais iki 4, savaitgaliais as laisva mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergaeites 4u.gif Kodel pas jus taip tylu? ax.gif xxxsaulyte praeita savaite susitarem, kad man penktadieni paskambinsi ir mes susitarsim del susitikimo, bet taip ir nepaskambinai verysad.gif Kaip Jums sekasi daryti gerus darbus?
Atsakyti
kol kas tylu.. metų pradžia - sunkus laikas.... mirksiukas.gif Šią savaitę niekaip irgi nesigaus susimatyti, turiu skubių darbų... Susiskambinsim, tel. turiu kasdien "po akim"...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 20 sausio 2009 - 20:32
Šiandien Laimai nuvežiau net šešias dėžes vilniečių atsiųstų drabužių Laimos vaikams - labai labai Laima dėkoja 4u.gif 4u.gif Buvo abi vyresnės mergaitės - tai klausia "ar ir joms ten yra" - sakau "nežinau, iš Vilniaus moterys surinko pagal Jūsų visų ūgius, amžių... gal..." Tai nešė bėgom namo žiūrėti lotuliukas.gif Jei kas netiks - sakė perduos soc.darbuotojai Rimantei iš "Gerovės" centro - išdalins kitoms šeimos. Taip kad vilnietės - Jūs šaunuolės !!!

Ryt važiuosiu iki "Gerovės" centro, perduosiu daiktų krūvą ir maisto banką papildysime nemažu kiekiu surinkto maisto. Ačiū kas prisidedate, ačiū kad nesate abejingi alkstantiems 4u.gif

Kalbėjau tel.su Dalia iš Ukmergės - sakė vyras turi kitą mėn.gauti tėvystės priežiūros atostogų pinigus, įsidarbino nelegaliai - tai kitą mėn. bus gal geriau. Ieškosi pigesnio buto nuomai, nes šis brangiai gaunasi - tai sako maistui liko 150 Lt visam mėnesiui. Sako nepatogu sakyti, bet gal kas padėtų mišinėliu Luknei. Pampersų dar turi iš Kalėdinio mūsų siuntinio. Daržovių reikėtų, nes viską perka, o mažylei jau tyreles trina, vis pigiau būtų... Taip kad jei kas galit - reikia daržovių, mišinėlio...

O "Maisto bankas" veikia pastoviai, nes kuo toliau tuo daugiau į "Gerovės" centrą ateina alkanų mamų su vaikais - vėluoja netgi mažytės išmokos, badas šeimose. Renka aliejų, kruopas, makaronus, koncervus...
Atsakyti
Noreciau paklausti o kur randasi kokiu adresu Maisto bankas ir Geroves centras? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 01 22, 19:34)
Noreciau paklausti o kur randasi kokiu adresu Maisto bankas ir Geroves centras? blush2.gif

"Šeimos ir vaiko "Gerovės" centras" - t.y. tas pats "Vaiko krizių centras", esantis Turgaus g. 24, šalia "Armija ir civiliai"... Iš jų ir turim info kad laaaabai reikalingas maistas, nes labai daug šeimų badauja, krizė, net pašalpos vėluoja... Tik taip vadiname "Maisto bankas" mirksiukas.gif Ten nuvežus - maisto klausimu užsiima vyr.soc.darbuotoja Roma 5 kab. mirksiukas.gif
Atsakyti
Klaipėdietės - pora savaičių renkam kraitelį mažyliui Katerinos... Siūsim susikoperavę su Vilniumi ir Kaunu... Nagi, paieškokime, gal ką rasime.... Turiu vonelę, rezervuoti keli drabužėliai, buteliukai, turiu kojinyčių dar vakar atvežtų nuo Klaėdinės akcijos....

Istorija kuri tikrai sujaudino mane, daugiau info mano paraše...
Atsakyti
Rytoj savo bendrijoj turiu susirinkima,pakalbesiu apie maista,gal ka suorganizuosim. smile.gif
P.S televizoriai jau atiduiti kitom seimom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 23 sausio 2009 - 16:10
Sveikos,
linkėjimai nuo Kristinos, šiandien buvau pas ją. Nuvežiau maisto, pasiplepėjome. Taip gražiai virtuvę pabaigusai išsiklijuoti, tokia atsigavusi jau, tik vaikai sirguliuoja, vėjaraupiai, tokie išblyškę. Nepaklausiau, bet manau vitaminų jau nebeturi ką buvom atvežę rudenį... Tai gerai būtų jiems - gal kas ką turi nenaudojamų vitaminų - vaikams ir Kristinai? Dar labai reikia pačiai Kristinai batų - jos koja 39-40, jau peršlampa kur savo dukros buvau nuvežusi, reikia kitų.. Taip pat reikia kokių guminių batų ar kokių šiaip batų, nes net į kiemą išeiti neturi su kuo, malkų parsinešti, vandenio... Maisto kaip ir pakanka, ką atvežam pasidalina dalimis dienoms, dar nusiperka. Jos pajamos 405 litai. Andriukas į darželį jau nebeina Klaipėdos savaitinį, neišgali mokėti. Tai iki rudens bus su ja dienomis, rudenį į Kretingalės paruošiamąją grupę eis. Laukia labai vasaros, daržą sodinsis, gal šalia kur yra golfo laukai darbą ras - tai gyvena geromis mintimis ir svajonėmis. Buvo sakė iš Gargždų soc.skyriaus atvažiavę - tai pasidžiaugė kad taip gražiai ir tvarkingai sugeba gyventi tokiose sąlygose. Taip pat iš priešgaistrinės saugos buvo atvažiavę krosnių kaime tikrinti - tai jos krosnis sakė kritinės būklės - tai pažadėjo sutvarkyti nemokamai. Liuks. Tai va tokie jau nebe rūpesčiai iš Kristinos šeimos. Visada kalbant sako - "ką aš būčiau dariusi be jūsų paramos ir pagalbos, dabar aš turtinga ir laiminga..." Ačiū kas esate ir buvote šalia mirksiukas.gif 4u.gif

Dar turim prašymą - Lina su Armandėliu parašė prašymo laišką. Tai mamytė iš vaikų namų kur kartu su Valdu irgi iš vaikų namų "Rytas" susilaukė mažiuko pernai, jau Armandui 1 metai ir 3 mėn. Kadangi Valdas pabėgo pas gimines į Ispaniją jau nuo Kalėdų - tai Lina gyvena pas brolį jaunesnį, tam pačiam pirminiam bendrabučio kambarėlyje. Brolis dirba, maistu dalijasi, bet neužtenka pampersams - reikia 9-15 kg pampersų. Gal kas turi nebereikalingų. 28 dieną eina pas gydytoją, nes serga Armandas - tai bus aišku kokių vaistų reikia. Taip kad jai reikia padėti, "paslydo" Valdas... Alimentus pasiūliau tvarkytis - valstybė mokės, nors kas nors...

Tai va tiek naujienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 25 sausio 2009 - 22:18
vitaminu ir batus galiu padovanot Kristinai, batai tikrai geros bukles,tiesiog as ju nemegsto,tad tikiuosi Kristinai jie bus i nauda,o vitaminu ir turiu prisipirkus seimynai,bet negeriam,tai kad nepasibaigtu galiojimo laikas ir netektu ismesti. Taip pat tuo paciu galiu pridet siaip kokiu vaistuku nuo persalimu, juk ju prireikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siga* @ 2009 01 25, 23:06)
vitaminu ir batus galiu padovanot Kristinai, batai tikrai geros bukles,tiesiog as ju nemegsto,tad tikiuosi Kristinai jie bus i nauda,o vitaminu ir turiu prisipirkus seimynai,bet negeriam,tai kad nepasibaigtu galiojimo laikas ir netektu ismesti.  Taip pat tuo paciu galiu pridet siaip kokiu vaistuku nuo persalimu, juk ju prireikia smile.gif

Super, labai gerai. Kur randiesi? Gal važiuoji pro "Signalą"? Mano tel. 869877631 mirksiukas.gif Na jei ne, tada parašyk į AŽ - privažiuosiu.

Kitą savaitgalį važiuosiu pas juos - radau Kristinai bulvių tarkavimo mašiną, labai norėjo...Gerą, galės net cepelinus daryti. Tik kad bulvių užtektų...

Mamytės, žinau kad kaimuose daug kas turi perteklių daržovių - kas ką išgirsite - rašykite - visada atrasim valgytojus.. mirksiukas.gif Šiuo metu Kristinos ir Linos šeimos...
Papildyta:
Merginos - dėl "Maisto banko" - ryt vežu tris dėžes maisto - įvairaus. Ačiū kas prisidėjo, kas pervedė pinigais... Supirkdama pagalvojau ir įvertinau, kad pigiausia ir daugiausia galima nupirkti "Norfoje" - jei makaronai kainuoja 1.09 Lt, kruopos apie 1.30 Lt, koncervai po 1.50 Lt - tai žinot kiek galima šeimų pamaitinti thumbup.gif Kažkiek nudžiuginsime ryt šeimų, nes praeitą savaitę nespėjau nuvežti - AČIŪ prisidėjusioms kad ir pinigais, man nesunku perkant ir nuo savęs kartu nupirkti.. Taip kad "Maisto bankas" veikia pastoviai !!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
rasau i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siga*: 25 sausio 2009 - 23:55