Sveikos,
linkėjimai nuo Kristinos, šiandien buvau pas ją. Nuvežiau maisto, pasiplepėjome. Taip gražiai virtuvę pabaigusai išsiklijuoti, tokia atsigavusi jau, tik vaikai sirguliuoja, vėjaraupiai, tokie išblyškę. Nepaklausiau, bet manau vitaminų jau nebeturi ką buvom atvežę rudenį... Tai gerai būtų jiems -
gal kas ką turi nenaudojamų vitaminų - vaikams ir Kristinai? Dar labai
reikia pačiai Kristinai batų - jos koja 39-40, jau peršlampa kur savo dukros buvau nuvežusi, reikia kitų.. Taip pat reikia kokių guminių batų ar kokių šiaip batų, nes net į kiemą išeiti neturi su kuo, malkų parsinešti, vandenio... Maisto kaip ir pakanka, ką atvežam pasidalina dalimis dienoms, dar nusiperka. Jos pajamos 405 litai. Andriukas į darželį jau nebeina Klaipėdos savaitinį, neišgali mokėti. Tai iki rudens bus su ja dienomis, rudenį į Kretingalės paruošiamąją grupę eis. Laukia labai vasaros, daržą sodinsis, gal šalia kur yra golfo laukai darbą ras - tai gyvena geromis mintimis ir svajonėmis. Buvo sakė iš Gargždų soc.skyriaus atvažiavę - tai pasidžiaugė kad taip gražiai ir tvarkingai sugeba gyventi tokiose sąlygose. Taip pat iš priešgaistrinės saugos buvo atvažiavę krosnių kaime tikrinti - tai jos krosnis sakė kritinės būklės - tai pažadėjo sutvarkyti nemokamai. Liuks. Tai va tokie jau nebe rūpesčiai iš Kristinos šeimos. Visada kalbant sako - "ką aš būčiau dariusi be jūsų paramos ir pagalbos, dabar aš turtinga ir laiminga..." Ačiū kas esate ir buvote šalia
Dar turim prašymą - Lina su Armandėliu parašė prašymo laišką. Tai mamytė iš vaikų namų kur kartu su Valdu irgi iš vaikų namų "Rytas" susilaukė mažiuko pernai, jau Armandui 1 metai ir 3 mėn. Kadangi Valdas pabėgo pas gimines į Ispaniją jau nuo Kalėdų - tai Lina gyvena pas brolį jaunesnį, tam pačiam pirminiam bendrabučio kambarėlyje. Brolis dirba, maistu dalijasi, bet neužtenka pampersams -
reikia 9-15 kg pampersų. Gal kas turi nebereikalingų. 28 dieną eina pas gydytoją, nes serga Armandas - tai bus aišku kokių vaistų reikia. Taip kad jai reikia padėti, "paslydo" Valdas... Alimentus pasiūliau tvarkytis - valstybė mokės, nors kas nors...
Tai va tiek naujienų.