Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

dar dėl Kristinos - būtų dėkinga jei kas padėtų skalbimo milteliais, indų plovimo skysčiu...
Atsakyti
REIKIA PAGALBOS :

1. Dalia iš Ukmergės - reikia daržovių, mišinėlio...

2. "Maisto bankas" veikia pastoviai, nes kuo toliau tuo daugiau į "Gerovės" centrą ateina alkanų mamų su vaikais...Renka aliejų, kruopas, makaronus, koncervus...

3. Lina su Armandėliu - reikia 9-15 kg pampersų. Gal kas turi nebereikalingų.

4. Kristina - milteliai skalbimo, indų plovimo skystis.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 26, 09:51)
dar dėl Kristinos - būtų dėkinga jei kas padėtų skalbimo milteliais, indų plovimo skysčiu...

O.k.vešim savaitgaly mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2009 01 26, 23:48)
O.k.vešim savaitgaly mirksiukas.gif

ok, labai laukia ir dujinės mirksiukas.gif Dėl maisto jai surašiau į AŽ, kas labiausiareikalingiausia. Jei neišvažiuosiu - savaitgalyje Kristinai turiu bulvių tarkavimo mašiną, labai norėjo - radau, batus, vitaminų... mirksiukas.gif

Ačiū Vitalij@ 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saulute,zvejybos uoste uzsidaro "Norfa",tad siandien visom pramoninem prekem atrodo 60%,o maisto 50% nuolaidos.
Atsakyti
Sveiki,

Turiu Happy pampersu maza poka 8-18 kg, kosiu vaikisku kokius 5 pokus, pilna maisa Hipp vaikisku tyreliu su mesa, misinuko pora poku...
Saulyte, gal buni pietiniam rajone? perduociau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 01 27, 12:24)
Saulute,zvejybos uoste uzsidaro "Norfa",tad siandien visom pramoninem prekem atrodo 60%,o maisto 50% nuolaidos.

Oi super, "Maito bankui" dar galima nupirkti, nes "Norfa" pigiausia... Pirkau, tai makaronai po 1,09 Lt, koncervai po 1,49 Lt... Ohoho kiek išeina už 100 Lt mirksiukas.gif Nulėksiu būtinai. AČIŪ 4u.gif

QUOTE(Tunalia @ 2009 01 27, 12:48)
Sveiki,

Turiu Happy pampersu maza poka 8-18 kg, kosiu vaikisku kokius 5 pokus, pilna maisa Hipp vaikisku tyreliu su mesa, misinuko pora poku...
Saulyte, gal buni pietiniam rajone? perduociau. blush2.gif

Liuks - labai reikia - iki 18 kg Linai nuveščiau, o košes, tyreles perduočiau į Ukmergę Daliai - sunkiai jaunimas labai, o našlaičiai, gaila man jų...
Taip kad ryt planuoju iki Žardininkų, Naujakiemio dvi forumietes "aplankyti" - tai parašyk į AŽ savo adresą ir tel. - užlėksiu tuo pačiu ir pas tave. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 27, 18:26)
Taip kad ryt planuoju iki Žardininkų, Naujakiemio dvi forumietes "aplankyti" - tai parašyk į AŽ savo adresą ir tel. - užlėksiu tuo pačiu ir pas tave.  mirksiukas.gif

jau sudejus ir laukiu 4u.gif
Atsakyti
Na,va siandien kaip nuo proto nusokusi vazinejau po miesta su maisto atsargom doh.gif .vieniem maisiuka kietiem ax.gif .Galiausia paskambino Roma ir sutarusios nuveziau visa kita tai moterytei-Galinai.Faina moteriske su pilvuku hihihi.gif.
MB padejo nunesti jai viska ka nuvezem,tai didziausia ispudi jam padare kai kokiu 2-3 m.mergaiciuke,prislepsejo prie maisu ir pamacius obuolius eme juos viena po kito traukti ciauskedama,kad cia jai lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Dieve kaip baisu kai jaunos seimos taip galo nesuduriancios dar musu didziu galvu smukdomos!!!!!!!
Atsakyti
xxxSaulyte, ar ne tu esi nominuota Metu klaipedietei? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 28 sausio 2009 - 08:20
Sos!!! Mielosios,turiu klausimuka,gal kas turit nebereikalinga kieta ciuzini viengulei lovai.Labai reikia zmogeliukui(ne man ax.gif ) po sunkios stuburo traumos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 28 sausio 2009 - 08:31
QUOTE(merga @ 2009 01 27, 22:40)
Na,va siandien kaip nuo proto nusokusi vazinejau po miesta su maisto atsargom doh.gif .vieniem maisiuka kietiem ax.gif .Galiausia paskambino Roma ir sutarusios nuveziau visa kita tai moterytei-Galinai.Faina moteriske su pilvuku hihihi.gif.
MB padejo nunesti jai viska ka nuvezem,tai didziausia ispudi jam padare kai kokiu 2-3 m.mergaiciuke,prislepsejo prie maisu ir pamacius obuolius eme juos viena po kito traukti ciauskedama,kad cia jai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Dieve kaip baisu kai jaunos seimos taip galo nesuduriancios dar musu didziu galvu smukdomos!!!!!!!

Taip, "Gerovės" centro vyr.soc.darbuotoja Roma laaaabai siūlo šią šeimą globoti, nes labai normali šeima, vyras neteko darbo, buto nuomai beveik visi pinigai išleidžiami... Du vaikiukus turi ir trečio laukiasi. REIKIA jiems MAISTO !!!!! Gal kas nori, gali jų šeimą asmeniškai globoti???? g.gif

QUOTE(Eres @ 2009 01 28, 08:20)
xxxSaulyte, ar ne tu esi nominuota Metu klaipedietei? bigsmile.gif

blush2.gif aš apakusi buvau kai sužinojau, kad "Gerovės" cetras ir dar kiti mane pažystantys žmonės pasiūlė... Man nereikia jokių nominacijų, ne dėl to tai darau. Svarbu viduje jausti pasitenkinimą ir laimę matyti žmonių veidus, kuriems padedame - va tai yra jėga !!!
Atsakyti