Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 28, 11:37)
blush2.gif  aš apakusi buvau kai sužinojau, kad "Gerovės" cetras ir dar kiti mane pažystantys žmonės pasiūlė... Man nereikia jokių nominacijų, ne dėl to tai darau. Svarbu viduje jausti pasitenkinimą ir laimę matyti žmonių veidus, kuriems padedame - va tai yra jėga !!!

na geri darbai nelieka nepastebeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 23, 12:42)
Klaipėdietės - pora savaičių renkam kraitelį mažyliui Katerinos... Siūsim susikoperavę su Vilniumi ir Kaunu... Nagi, paieškokime, gal ką rasime.... Turiu vonelę, rezervuoti keli drabužėliai, buteliukai, turiu kojinyčių dar vakar atvežtų nuo Klaėdinės akcijos....

Istorija kuri tikrai sujaudino mane, daugiau info mano paraše...

sveiki, ar dar renkate kraiteli vaikuciui. as galiu prisideti. nors mano vaikas ir mergaite, bet galiu galiu ir tokiu berniukisku pririnkti. striukyte, siltas kelnytes (drabuzeliai gal net kitai ziemai), kepuryciu, dzinsiuku ir seip visokiu rubeliu, zaisliuku.
lauksiu atsakymo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinuhe: 29 sausio 2009 - 15:06
QUOTE(sinuhe @ 2009 01 29, 15:05)
sveiki, ar dar renkate kraiteli vaikuciui. as galiu prisideti. nors mano vaikas  ir mergaite, bet galiu galiu ir tokiu berniukisku pririnkti. striukyte, siltas kelnytes  (drabuzeliai gal net kitai ziemai), kepuryciu, dzinsiuku ir seip visokiu rubeliu, zaisliuku.
lauksiu atsakymo!

labukas, na tema buvo net užvesta "Parama Katerinai", bet kadangi ten taip viskas ne kaip išėjo - tai net nežinau, kažkiek dar padės, bet aš neberenku... verysad.gif

Jei bus noro - viską ką turi - drąsai gali nuvežti į "Gerovės" centrą arba rašyk - prilėksiu - visada visko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena kaip ir minejau saulyteixxx kad kadanors uzsuksiu pas jus su pagalba... ir mokysiuos gerumo is profesionaliu wub.gif taip ir padariau... skaiciau kad reikai dujines virykles, galeciau padovanori. Nera dujine nauja, prikta pris gerus 8 metus unsure.gif bet veikianti ir orkaite ir visos keturios skyles.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 27, 09:37)
ok, labai laukia ir dujinės  mirksiukas.gif  Dėl maisto jai surašiau į AŽ, kas labiausiareikalingiausia. Jei neišvažiuosiu - savaitgalyje Kristinai turiu bulvių tarkavimo mašiną, labai norėjo - radau, batus, vitaminų...  mirksiukas.gif

Ačiū Vitalij@  4u.gif  4u.gif

Saulyte,kad nieko negavau į AŽ g.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2009 01 29, 16:46)
Laba diena kaip ir minejau saulyteixxx kad kadanors uzsuksiu pas jus su pagalba...  ir mokysiuos gerumo is profesionaliu  wub.gif  taip ir padariau... skaiciau kad reikai dujines virykles, galeciau padovanori. Nera dujine nauja, prikta pris gerus 8 metus  unsure.gif  bet veikianti ir orkaite ir visos keturios skyles.

Dujinę jau kaip radom Palangoje, planuojamas nuvežimas.

QUOTE(vitalij@ @ 2009 01 29, 16:51)
Saulyte,kad nieko negavau  į AŽ g.gif

parašiau dar kartą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 29, 20:06)
Dujinę jau kaip radom Palangoje, planuojamas nuvežimas.
parašiau dar kartą.  mirksiukas.gif

supratau thumbup.gif saunuoles.
Atsakyti
vakar užvažiavau pas Liną - atidaviau pampersus - ačiū Tunalia 4u.gif Armandas jau 1 m 3 mėn. - sako sodina, pratina ant puoduko, bet su berniukais gal sunkiau...
Kalbėjau su Lina - tai situacija kritiška - brolis po atostogų be atostoginių, apgavo - sėdi abu be pinigų, be maisto... verysad.gif Lina 500 lt nebegauna, nes nebesimokina, nėra kur vcaiko palikti... Gauna TIK 97 Lt doh.gif Tai vakar dar padaviau 10 litų - tai būtųmėte matę jos laimę, nušvito tiesiog... Sukūdusi gerokai, nes per neštumą priaugtų 40 kg dar buvo gerokai likę... Na žodžiu - REIKIA MAISTO - tinka bulvės, morkos ... - gal kas kaimą turi, gali padėti, kiti produktai !!! Rašykite - duosiu kad Linos tel. galit pačios užvešti arba iki manęs... Labai reikia maisto !!!

Tunalia duotus mišinėlius ir košytes - viską supakavau Daliai į Ukmergę, nes ten situacija kol kas labai prasta. Padalinau per pusę Kristinai su Dalia Siga* duotus kremus, kvepaliukus, lupdažiukus, ačiū 4u.gif Tai šiandien su siuntų tarnyba išsiųsiu - pirmadienį jau gaus, super thumbup.gif
Atsakyti
labukas saulyte 4u.gif na bet tu ir saunuole, visus speji aplekt....
Paziuresiuo kuo galiu padeti ir as toms seimynukems 4u.gif

sudesiu laukneseli, padarysiu apyrankiuka tau kitaj savaitei, tai tuo pat iduociau, man paciai kazkur nuvezt sudetinga, namu kurmis esu ax.gif

o gal zinai ar merginos turi ausytes isdurtas? Lina ir Dalia, Kristina, papuosciau dar auskariukais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 30 sausio 2009 - 10:53
QUOTE(Rudaakė @ 2009 01 30, 10:52)
labukas saulyte  4u.gif   na bet tu ir saunuole, visus speji aplekt....
Paziuresiuo kuo galiu padeti ir as toms seimynukems  4u.gif 

sudesiu laukneseli, padarysiu apyrankiuka tau kitaj savaitei, tai tuo pat iduociau, man paciai kazkur nuvezt sudetinga, namu kurmis esu   ax.gif

o gal zinai ar merginos turi ausytes isdurtas? Lina ir Dalia, Kristina, papuosciau dar auskariukais  ax.gif

spėju, visur ir visada spėju... mirksiukas.gif

Žinok atmintyje pragalvojau - na neturi jos nei viena skylučių ausyse... g.gif

Ok, kai padarysi man - parašyk, užlėksiu. O mano merginai? g.gif Ji nori tokio ilgio kaip mano oranžiniai... Susirašom AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 30 sausio 2009 - 11:05
QUOTE(xxxsaulyte @ 2009 01 30, 11:41)
vakar užvažiavau pas Liną - atidaviau pampersus - ačiū Tunalia  4u.gif Armandas jau 1 m 3 mėn. - sako sodina, pratina ant puoduko, bet su berniukais gal sunkiau...
Kalbėjau su Lina - tai situacija kritiška - brolis po atostogų be atostoginių, apgavo - sėdi abu be pinigų, be maisto...  verysad.gif  Lina 500 lt nebegauna, nes nebesimokina, nėra kur vcaiko palikti... Gauna TIK 97 Lt  doh.gif  Tai vakar dar padaviau 10 litų - tai būtųmėte matę jos laimę, nušvito tiesiog... Sukūdusi gerokai, nes per neštumą priaugtų 40 kg dar buvo gerokai likę... Na žodžiu - REIKIA MAISTO - tinka bulvės, morkos ... - gal kas kaimą turi, gali padėti, kiti produktai !!! Rašykite - duosiu kad Linos tel. galit pačios užvešti arba iki manęs... Labai reikia maisto !!!

Tunalia duotus mišinėlius ir košytes - viską supakavau Daliai į Ukmergę, nes ten situacija kol kas labai prasta. Padalinau per pusę Kristinai su Dalia Siga* duotus kremus, kvepaliukus, lupdažiukus, ačiū  4u.gif   Tai šiandien su siuntų tarnyba išsiųsiu - pirmadienį jau gaus, super  thumbup.gif

o jei turetu kur palikti mokytusi ?
klausiu todel kad gal galeciau kazka sugalvoti kur jai vaika palikti ax.gif bet su ta salyga gak mokytusi , ar jau per velu gristi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imr: 30 sausio 2009 - 15:56
QUOTE(imr @ 2009 01 30, 15:54)
o jei turetu kur palikti mokytusi ?
klausiu todel kad gal galeciau  kazka sugalvoti kur jai vaika palikti  ax.gif  bet su ta salyga gak mokytusi , ar jau per velu gristi ?

sakė kad nebaigtas mokslas, manau kad už nelankymą išbraukė... gal, aš taip galvoju... g.gif Ji jau užrašė rudeniui Armandą į darželį ir pasiruošusi eiti dirbti, bet kokį darbą... Ji gi iš vaikų namų, abu su broliu "Ryte" užaugę, nuo 13 metų žinau, dabar jau jei 20 m. Vaikų namuose užaugusiems vaikams, pakankamai sunku gyvenime, su įgūdžiais sunkiai...
Atsakyti