Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(aisvyde @ 2008 12 11, 17:20)
O mano klausimas labai paprastas ir blondiniškas, noriu pasikeisti klaviatūrą, dabartinė prijungta laidu su tokiu violetiniu apvaliu galiuku biggrin.gif jei nusipirksiu klaviatūrą jungiamą per USB laidą ar ji pas mane veiks? Ačiū.

Veiks, o jeigu nori gali nusipirkti ir perėjimą.
Papildyta:
QUOTE(LEPUNDZIUKAS @ 2008 12 11, 09:08)
kas galite pasakyti kame cia problema.atsiranda vidury ekrano juosta ir pradeda drebeti,juosta keiciasi ivairiom spalvom,toliau neimanoma naudotis kompu.ar cia su monitorium problemos ar kokia vaizdo ploste durniuoja?

Kompas nešiojamas ar stacionarus? Greičiausia problema vaizdo plokštėje. Nor galimas ir monitoriaus gedimas. Pastarasis mažiau tikėtinas.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 11, 18:59)
Turėtų veikt, žiūrėk, kad atitiktų operacinės sistemos

Va tai tau, o aš maniau, kad tik laiduose esmė biggrin.gif Ačiū 4u.gif

Taktas, o tas perėjimas ar būtinas? Kuo geriau su perėjimu? Man USB šakotuvas būtų neprošal, tai turiu dar vieną iš koto verčiantį klausimą, o jis (šakotuvas) nelėtins darbo? Pačiai juokingi tokie klausimai, sorry ir ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisvyde: 12 gruodžio 2008 - 07:34
QUOTE(aisvyde @ 2008 12 12, 07:28)
Va tai tau, o aš maniau, kad tik laiduose esmė biggrin.gif Ačiū 4u.gif

Taktas, o tas perėjimas ar būtinas? Kuo geriau su perėjimu? Man USB šakotuvas būtų neprošal, tai turiu dar vieną iš koto verčiantį klausimą, o jis (šakotuvas) nelėtins darbo? Pačiai juokingi tokie klausimai, sorry ir ačiū 4u.gif

Darbo nelėtins. Va tik ar veiks per šakotuvą negaliu pasakyti.
Atsakyti
O mano bedos stai tokios. unsure.gif Gyvenu tame paciame bute jau 3metus ir elektra yra isvedziota is naujo,iki siol su elektra jokiu problemu nera buve,bet dabar mano kompas streikuoti pradejo.Ijungus kompa rodo juoda ekrana,bet jis isijungia ir veikia,tai as istraukiu is jo nugaros laida ir vel ikisu,tada man pradeda viska rodyti,bet va dabar jau ne tas nebepadeda,laukiu laukiu ir turiu isjungti lauk,nes negaliu juo naudotis. doh.gif Veziau taisyt,tai pasake kad viskas ok g.gif o pas mane neveikia,ir dar pasake kad turiu nusipirkti kazkoki upsa,tada veiks,pasak ju pas mane problemos su elektra.Bet tie upsai gan nepigiai kainuoja,o jei ne tame problema,ir kazi kaip jie veikia,negaliu niekaip suprast g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 12, 14:13)
O mano bedos stai tokios. unsure.gif  Gyvenu tame paciame bute jau 3metus ir elektra yra isvedziota is naujo,iki siol su elektra jokiu problemu nera buve,bet dabar mano kompas streikuoti pradejo.Ijungus kompa rodo juoda ekrana,bet jis isijungia ir veikia,tai as istraukiu is jo nugaros laida ir vel ikisu,tada man pradeda viska rodyti,bet va dabar jau ne tas nebepadeda,laukiu laukiu ir turiu isjungti lauk,nes negaliu juo naudotis. doh.gif Veziau taisyt,tai pasake kad viskas ok g.gif  o pas mane neveikia,ir dar pasake kad turiu nusipirkti kazkoki upsa,tada veiks,pasak ju pas mane problemos su elektra.Bet tie upsai gan nepigiai kainuoja,o jei ne tame problema,ir kazi kaip jie veikia,negaliu niekaip suprast g.gif

Matyt itampa pas tave svyruoja, ji nepriklauso nuo laidu naujumo. Upsas tokiu atveju tikrai butu gerai g.gif Tik negarantuoju ar cia tikrai nuo itampos. Jei forume atsakymo nesulauktm is geriau uz mane nusimananciu, gal megink su dar kokiu meistru pasikonsultuoti, jei ir kitas ta pati sakys, teks pirkti ups'a.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 12 12, 15:24)
Matyt itampa pas tave svyruoja, ji nepriklauso nuo laidu naujumo. Upsas tokiu atveju tikrai butu gerai g.gif Tik negarantuoju ar cia tikrai nuo itampos. Jei forume atsakymo nesulauktm is geriau uz mane nusimananciu, gal megink su dar kokiu meistru pasikonsultuoti, jei ir kitas ta pati sakys, teks pirkti ups'a.

Dekui uz atsakyma,bet nepradziuginai,ot velnias teks pirkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 12, 14:13)
O mano bedos stai tokios. unsure.gif  Gyvenu tame paciame bute jau 3metus ir elektra yra isvedziota is naujo,iki siol su elektra jokiu problemu nera buve,bet dabar mano kompas streikuoti pradejo.Ijungus kompa rodo juoda ekrana,bet jis isijungia ir veikia,tai as istraukiu is jo nugaros laida ir vel ikisu,tada man pradeda viska rodyti,bet va dabar jau ne tas nebepadeda,laukiu laukiu ir turiu isjungti lauk,nes negaliu juo naudotis. doh.gif Veziau taisyt,tai pasake kad viskas ok g.gif  o pas mane neveikia,ir dar pasake kad turiu nusipirkti kazkoki upsa,tada veiks,pasak ju pas mane problemos su elektra.Bet tie upsai gan nepigiai kainuoja,o jei ne tame problema,ir kazi kaip jie veikia,negaliu niekaip suprast g.gif

Na truputi nesupratau. Kompas matyt stacionarus. O įjungus kompą jis pats veikia? Girdisi kaip dirba? Galimi du variantai. Greičiausiai kvailioja maitinimo blokas esantis kompiuteryje, arba jau vaizdo plokštės (kabelio)problema.
Nenorėčiau tikėti, kad sutvarkius elektrą atsirado problema. Nors vienas variantas galimas. Jeigu anksčiau instaliacija buvo be įžeminimo, o dabar su. Tai čia vęl veda prie kompo maitinimo bloko. Morint konkrečiai pasakyti reiktu pasižiūrėti kompą.
Atsakyti
Taip stacionarus,ijungus girdisi kad veikia ir isijungimo garsas yra.As taip nesakau kad sutvarkius elektra atsirado problemos.Kaip tik sakau kad 1.5metu prasinaudojau kompu,o tik dabar pradejo ciudintis.Elektra susitvarkem kai tik parejo cia gyvent.Siaip jau visus naujus laidus kompui pakeiciau,tik dar viena reikia pakeisti,nu ta kur i ekrano gala isikisa ir kitas galas i rozete.Tai ta as istraukiu,vel iskisu,o tada veikia ir kompas,bet jau nebe visada.O tai gal nereikia pirkti ta upsa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 12, 18:47)
Taip stacionarus,ijungus girdisi kad veikia ir isijungimo garsas yra.As taip nesakau kad sutvarkius elektra atsirado problemos.Kaip tik sakau kad 1.5metu prasinaudojau kompu,o tik dabar pradejo ciudintis.Elektra susitvarkem kai tik parejo cia gyvent.Siaip jau visus naujus laidus kompui pakeiciau,tik dar viena reikia pakeisti,nu ta kur i ekrano gala isikisa ir kitas galas i rozete.Tai ta as istraukiu,vel iskisu,o tada veikia ir kompas,bet jau nebe visada.O tai gal nereikia pirkti ta upsa? g.gif

Gerai. Išsiaiškiname iki galo. Monitorius pradeda veikti tuomet, kai maitinimo laidą ištrauki ir vėl įjungi? Jeigu taip, tuomet vbus vadinama "šalta" pajkė. Tai yra nera gero kontakto monitoriaus viduje. Sprendimas vienas, atidaryt monitorių ir prelituoti kontaktus prie fiškės kuri yra ilituota ė monitoriaus plokštę. Tiesa, koks monitorius? Skystu kristalų ar kineskopinis? O upsas čia tau nepadės.
Atsakyti
Kadangi antivirusiniu tema baigta paklausiu cia ...........
Ar Trojan Remover nesipjauna su Avira Antivir Personal? ta prasme jas galima abi laikyti kompe?
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2008 12 12, 21:47)
Kadangi antivirusiniu tema baigta paklausiu cia ...........
Ar Trojan Remover nesipjauna  su Avira Antivir Personal? ta prasme jas galima abi laikyti kompe?

Galima
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 12, 20:18)
Gerai. Išsiaiškiname iki galo. Monitorius pradeda veikti tuomet, kai maitinimo laidą ištrauki ir vėl įjungi? Jeigu taip, tuomet vbus vadinama "šalta" pajkė. Tai yra nera gero kontakto monitoriaus viduje. Sprendimas vienas, atidaryt monitorių ir prelituoti kontaktus prie fiškės kuri yra ilituota ė monitoriaus plokštę. Tiesa, koks monitorius? Skystu kristalų ar kineskopinis? O upsas čia tau nepadės.

Taip skystu kristalu. labai daug nesuprantamu zodziu doh.gif prelituoti,ilituota.Tai kaip supratau pati nieko nepadarysiu.Reik ieskot meisto kad atvyktu i namus g.gif Kazi ar brangiai kainuos tokiu dalyku sutvarkymas? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti