Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(pince @ 2008 12 15, 21:11)
Pas mane yra OPEN OFFICE.org writer, o pas kitus paprastas wordas ir atsiųsto mano dokumento žmogus negali atsidaryti.
Dabar išvis kažką prisidirbau, pati net neatidarau,bandžiau pasirinkti formatą ,kuriuo išsaugoti dokumentą,kažką prispaudinėjau doh.gif

O tai Open Office neduoda galimybės išsaugoti .doc formatu?

Kitas variantas yra docs.google.com
Jis berods ir Open ir Microsoft Office failus atidaro smile.gif

Čia dar google kažką rado
http://filext.com/in...read.php?p=8124
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 15 gruodžio 2008 - 20:41
QUOTE(settle @ 2008 12 15, 21:39)
O tai Open Office neduoda galimybės išsaugoti .doc formatu?

Kitas variantas yra docs.google.com
Jis berods ir Open ir Microsoft Office failus atidaro smile.gif

Čia dar google kažką rado
http://filext.com/in...read.php?p=8124

Pvz aš padarau dokumentą jį išsaugau ir galiu pasirinkti kokiu formatu saugoti,ką aš turiu rinktis ,kad galima būtų jį atidaryti,nes dabar prisidirbau net pat neatidarau doh.gif
Jezau padėkit, nekenčiu to Open Office ,kaip susigrąžint normalų wordą verysad.gif
Atsakyti
Pas mane laptopas Asus, prieš metus laiko (tiek jau vargstu su juo) mb kažką pridirbo ir nebeveikia nei skype, nei prie hanza banko ir gmail pašto prisijungt galiu..., iš pradžių rašė,kad ugniasienė trukdo, ją išjungiau... o po to visą laiką rašo,kad serveryje klaida, apie kokį kažin čia serverį kalba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pince @ 2008 12 16, 09:57)
Pvz aš padarau dokumentą jį išsaugau ir galiu pasirinkti kokiu formatu saugoti,ką aš turiu rinktis ,kad galima būtų jį atidaryti,nes dabar prisidirbau net pat neatidarau doh.gif
Jezau padėkit, nekenčiu to Open Office ,kaip susigrąžint normalų wordą verysad.gif

jums reiketu (jei tik galimybe yra) issaugoti *.doc formatu. tuomet galesit atidaryti per ms word programa. jei nera, tada *.doc formatu bylas galesite atidaryti tik su wordu. open office naudoja kita pletini.

jei norite kompe tureti ms office (su wordu exceliu t.t.) jums ji reik nusipirkt. tai padarysite bet kurioje komiuteriu parduotuveje.
arba
jei esate tikra lietuve ir piginu programoms neturite, galite parsisiusti is interneto nelegalia versija (pvz per torrentus).
Papildyta:
QUOTE(jukraa @ 2008 12 16, 14:28)
Pas mane laptopas Asus, prieš metus laiko (tiek jau vargstu su juo) mb kažką pridirbo ir nebeveikia nei skype, nei prie hanza banko ir gmail pašto prisijungt galiu..., iš pradžių rašė,kad ugniasienė trukdo, ją išjungiau... o po to visą laiką rašo,kad serveryje klaida, apie kokį kažin čia serverį kalba?  g.gif

prasom idekite screen shota su klaidu pranesimais..
kol kas nelabai aisku kas ten pas jus su tuo kompu nutiko.

bet pradzioje zinoma galima pabandyt padaryt system restore i ta diena kai viskas veike..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerwaz: 16 gruodžio 2008 - 16:01
QUOTE(gerwaz @ 2008 12 16, 16:04)
prasom idekite screen shota su klaidu pranesimais..
kol kas nelabai aisku kas ten pas jus su tuo kompu nutiko.

bet pradzioje zinoma galima pabandyt padaryt system restore i ta diena kai viskas veike..

Screen shotas tai tai ta lentele g.gif o kaip ja "nufotkinti"? g.gif

o kaip padaryti system restore? cia must kalba apie nustatyti gamyklinius parametrus? g.gif
Atsakyti
mamos prasau padekit dingo kompe garsas, tiesa pasakius MB pasistenge del to... perziurejau tame device manager kad tik bluetooth audio stereo yra ir Conexant High Definition Audio ir viskas... kaip ir ka daryt? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilev1: 16 gruodžio 2008 - 18:46
QUOTE(pince @ 2008 12 16, 08:57)

Blogiausiu atveju parsisiusk. O kuris ofisas domina?
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 12 16, 17:45)
Screen shotas tai  tai ta lentele  g.gif  o kaip ja "nufotkinti"? g.gif

o kaip padaryti system restore? cia must kalba apie nustatyti gamyklinius parametrus?  g.gif

kaip padaryti screenshot'a: http://www.supermama...showtopic=59510

system restore pagalba jus grazinsit visus sistemos nustatymus i ta diena kai viskas veike.
start>programs>accessories>systems tools>system restore
Papildyta:
QUOTE(dovilev1 @ 2008 12 16, 19:38)
mamos prasau padekit dingo kompe garsas, tiesa pasakius MB pasistenge del to... perziurejau tame device manager kad tik bluetooth audio stereo yra ir Conexant High Definition Audio ir viskas... kaip ir ka daryt?  blush2.gif doh.gif

bandykit per nauja perinstaliuoti garso plokstes draiverius.
tai paprasciausias ir lengviausias problemos sprendimas.
draiverius rasite viename is kompaktu kuriuos gavote kai nusipirkote pc
arba
internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerwaz: 16 gruodžio 2008 - 23:40
Labas visiems smile.gif pas mane kompiuteryje rodo tokia nuorodą, kad instaliuokit ActiveX, bes aš nenoriis, nelegalios programos instaliuotis ir pirkti nenoriu, taip pat nenoriu, kad man ta vis mestų nuorodą kiekviename internetiniame puslapyje blush2.gif gal galit pagelbėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2008 12 17, 12:55)
Labas visiems smile.gif pas mane kompiuteryje rodo tokia nuorodą, kad instaliuokit ActiveX, bes aš nenoriis, nelegalios programos instaliuotis ir pirkti nenoriu, taip pat nenoriu, kad man ta vis mestų nuorodą kiekviename internetiniame puslapyje  blush2.gif  gal galit pagelbėti  4u.gif

Nesinaudok tuo labai nesaugiu Internet Explorer'io ir nieko nereiks instaliuoti.
Atsakyti
gal as ne visai toj temoj...bet negaunu atsakymo niekur... ax.gif o cia matau yra stipriai ismananciu kompiuterija.. thumbup.gif
taigi..siunciuosi filmus is torrent.lt su utorrent programele,bet paskutiniu metu negaliu nei siustis,nei skleisti... raso,kad turiu atverti prievadus.. kaip tai padaryti???
Atsakyti
Gal ne taip supratote mane smile.gif pas mane kopiuteryje nėra instaliuota žiūrėti filmus ir pan, man net internetinių reklamų nerodo. o ten rašo: This site might reiquire the folowing ActiveX control: "Adobe Flash Player Instaler" from "Adobe System Incorporaten" click here to instal. Jis tokiame geltoname fone po adreso juosta iškyla. smile.gif
Atsakyti