susiduriau su tokia problema,kad niekur nerandu klaviaturos raidziu loptopui (reikia ne lietuvisku raidziu, bet pilno lotinisko raidyno, t.y. 26 raidziu), buvau bms, topocentre, bet i mane tik kvailiom akim paziurejo. Gal juz zinosite kur galima isigyti
Merginos, gal mano klausimas pasirodys ir kvailas, bet...
susiduriau su tokia problema,kad niekur nerandu klaviaturos raidziu loptopui (reikia ne lietuvisku raidziu, bet pilno lotinisko raidyno, t.y. 26 raidziu), buvau bms, topocentre, bet i mane tik kvailiom akim paziurejo. Gal juz zinosite kur galima isigyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 13, 23:37)
Merginos, gal mano klausimas pasirodys ir kvailas, bet...
O tai kokių raidžių pas tave trūksta? nelabai suprantu, kame čia šaknys.
Pas mane irgi laptopas, visos 26 raidės tvarkingai išsidėsčiusios
QUOTE(settle @ 2008 12 13, 23:56)
O tai kokių raidžių pas tave trūksta? nelabai suprantu, kame čia šaknys.
Pas mane irgi laptopas, visos 26 raidės tvarkingai išsidėsčiusios
kaikurios raides tiesiog nusitrine (pvz. A, S, N, I, E), reikia uzklijuoti naujus lipdukus, tik kad problema su ju gavimu
Jei nerasiu LT ju, teks siusti is Jav
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 14, 00:45)
kaikurios raides tiesiog nusitrine (pvz. A, S, N, I, E), reikia uzklijuoti naujus lipdukus, tik kad problema su ju gavimu
Su CD markeriu susirašyk ir problemos nebėra.
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2008 12 13, 23:45)
pilna jų lt, iki 3 lt kainuoja. čia
QUOTE(l'eau @ 2008 12 14, 10:19)
Deja, bet cia yra tik rusiska abecele arba lietuviski zenklai (nosines ir ilgosios raides), bet ne visa abecele.
kaip rasyti lietuviskom raidem?? laptopo klaviatura EN\RU ,vindowsai EN ..
QUOTE(Eddy @ 2008 12 15, 12:33)
kaip rasyti lietuviskom raidem?? laptopo klaviatura EN\RU ,vindowsai EN ..
http://rq.lt/numeric/
AČIŪ SETTLE
Suinstaliavau ofiso programas,ką ir kur reikia pažymėti ,kad mano dokumentą galima būtų atidaryti kompe kur paprastas wordas
Labai reikia,padėkit prašau
QUOTE(pince @ 2008 12 15, 20:22)
Suinstaliavau ofiso programas,ką ir kur reikia pažymėti ,kad mano dokumentą galima būtų atidaryti kompe kur paprastas wordas
Kas yra:
1) Ofiso programos
2) Paprastas wordas
QUOTE(settle @ 2008 12 15, 20:33)
Pas mane yra OPEN OFFICE.org writer, o pas kitus paprastas wordas ir atsiųsto mano dokumento žmogus negali atsidaryti.
Dabar išvis kažką prisidirbau, pati net neatidarau,bandžiau pasirinkti formatą ,kuriuo išsaugoti dokumentą,kažką prispaudinėjau