Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(ERVInga @ 2008 12 21, 14:46)
Sveikučiai
Turiu problemą. Naudojuosi gmail`u elektroniniams laiškams ir jau kelios dienos neatidarau niekaip laiškų  - vis rašo ĮKELIAMA doh.gif ir pakimba  unsure.gif . Kai kada atsidaro po labai ilgo laiko, kai kada man trūksta kantrybė ir nesulaukiu...Gal yra kas man pagelbėtų 4u.gif

1. Naudoti Thunderbird programą (kaip aš smile.gif )
2. Naudoti HTML (kai kraunasi puslapio dešinėj apačioj paspausk)
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 21, 13:49)
1. Naudoti Thunderbird programą (kaip aš smile.gif )
2. Naudoti HTML (kai kraunasi puslapio dešinėj apačioj paspausk)

Išvis nereguoja, ne tik kad laiškų atidaryt negaliu, bet ir nieko tvarkyt, nei į NUSTATYMUS įeiti, nei HTML režimą pasidaryti.... Nu kažkokia nesąmonė... Tiek metų gerai buvo... O dabar blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2008 12 21, 15:03)
Išvis nereguoja, ne tik kad laiškų atidaryt negaliu, bet ir nieko tvarkyt, nei į NUSTATYMUS įeiti, nei HTML režimą pasidaryti.... Nu kažkokia nesąmonė... Tiek metų gerai buvo... O dabar blink.gif  doh.gif

1) Naršyklės nustatymuose išjunk Javascript
2) Laiškų tvarkymui naudok programą Thunderbird. Tikrai labai patogu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, patarėjai 4u.gif Gal ir man pagelbėtumėt? rolleyes.gif Problema tokia: nesugebu pasižiūrėti naujo ,originalaus DVD. Kitomis kalbomis arba normaliai rodo, arba ( kai kuriuos) kažkaip keistai sulėtintai- garsas normalus, vaizdas atsilieka. O lietuvių kalba apskritai nerodo. Naudoju BS player. Kame šaknys?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 21, 14:30)
1) Naršyklės nustatymuose išjunk Javascript
2) Laiškų tvarkymui naudok programą Thunderbird. Tikrai labai patogu smile.gif

Nu va pagaliau pavyko pasidaryt HTML režimą, tai dabar viskas gerai thumbup.gif . Tik reiks biški priprast smile.gif .Ačiūkas 4u.gif
O dėl Thunderbird kuom ji patogi? Suintrigavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2008 12 21, 18:42)
Nu va pagaliau pavyko pasidaryt  HTML režimą, tai dabar viskas gerai  thumbup.gif . Tik reiks biški priprast  smile.gif .Ačiūkas 4u.gif
O dėl Thunderbird kuom ji patogi? Suintrigavai biggrin.gif

Paleidi programą - atsiunčia tau visus naujus emailus, jei tokių yra. Taip pat gal ir išsiųst atsakymą.
Taip pat labai patogu tai, kad nereikia tikrint per naršyklę niekada emailo, viskas daroma per Thunderbird.

Ir nereikia tikrint emailų po vieną, viską iš karto programa tvarko smile.gif

Sunku pasakot, pabandyk ir suprasi wink.gif
Atsakyti
Na gal reiks pabandyt, nors man ir šiaip labai patogu, kaip dabar cool.gif . Ypač kai viskas susitvarkė biggrin.gif
Atsakyti
Gal specai pasakys, del ko gali sugesti procesorius g.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 12 21, 21:09)
Gal specai pasakys, del ko gali sugesti procesorius  g.gif

del perkaitimo, del trumpo jungimo
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 12 21, 22:09)
Gal specai pasakys, del ko gali sugesti procesorius  g.gif

1. Nuo žaibo iškrovos (arba šiaip iškepė) biggrin.gif
2. Atsibodo dirbt (visi daiktai nėra ilgaamžiai)
3. Gal koks nors brokuotas buvo
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 21, 21:14)
1. Nuo žaibo iškrovos (arba šiaip iškepė) biggrin.gif
2. Atsibodo dirbt (visi daiktai nėra ilgaamžiai)
3. Gal koks nors brokuotas buvo

Aciu ateiciai zinosiu. Nes gavosi labai idomiai. Uzeidavo, kad persikraudinedavo windausai, po ilgu taisymu apkaltino kieta diska, bet pakeitimas nieko gero nedave. Taigi kaltas procesorius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 12 21, 21:18)
Aciu ateiciai zinosiu. Nes gavosi labai idomiai. Uzeidavo, kad persikraudinedavo windausai, po ilgu taisymu apkaltino kieta diska, bet pakeitimas nieko gero nedave. Taigi kaltas procesorius.  doh.gif

kas jums taip sake?

del kompiuterio persikrovimu gali but daug kas kaltas..
ir procesorius prie paskutiniu vietu, nes jei jis neveikia tai niekas neveikia; nebuna kad pusiau veikia.

kompas gali persikraudinet del kompo daliu ir programines irangos.
gal maitblokis silpnas, gal motke jau silpsta.. gal ramai nesveiki..
Atsakyti