Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(gerwaz @ 2008 12 21, 21:23)
kas jums taip sake?

del kompiuterio persikrovimu gali but daug kas kaltas..
ir procesorius prie paskutiniu vietu, nes jei jis neveikia tai niekas neveikia; nebuna kad pusiau veikia.

kompas gali persikraudinet del kompo daliu ir programines irangos.
gal maitblokis silpnas, gal motke jau silpsta.. gal ramai nesveiki..

Siaip ir as galvojau, kad veikia arba ne. Tai ir yra, kad procesoriu pakeite kai nieko daugiau nesugalvojo. Idejo laikinai savo, kol atsius garantini.
Atsakyti
Aš turiu skenerį canoscan lide 20,bet pamečiau diską setuo utility,kur prie jo buvo ir negali jis normaliai veikti.Kažkokią programą parsisiunčiau iš interneto,bet ji angliška,tai labai sunku suprasti ir skeneris dabar tik kopina,o nesiunčia nei į e-mailą ,nei į spausdintuvą.Gal kas turit tokį skenerį ir galit pasidalinti disku. g.gif...
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2008 12 21, 21:54)
Aš turiu skenerį canoscan lide 20,bet pamečiau diską setuo utility,kur prie jo buvo ir negali jis normaliai veikti.Kažkokią programą parsisiunčiau iš interneto,bet ji angliška,tai labai sunku suprasti ir skeneris dabar tik kopina,o nesiunčia nei į e-mailą ,nei į spausdintuvą.Gal kas turit tokį skenerį ir galit pasidalinti disku. g.gif...

jums reikia skenerio draiveriu; juos rasite per google; o skenuoti galite su kokia kita programa, pvz abby finereader.
siusti emailu ir printinti sknauotus dokumentus kitu programu nereikia.
Atsakyti
Sveiki,padekit kasnors: kazka matyt nuspaudziau,nes neina su desiniu peles klavisu atidaryt lenteles kurioje yra copy,paste ir kitos funkcijos doh.gif spaudinejant su desiniu klavisu nera jokios reakcijos doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 12 21, 22:04)
Sveiki,padekit kasnors: kazka matyt nuspaudziau,nes neina su desiniu peles klavisu atidaryt lenteles kurioje yra copy,paste ir kitos funkcijos  doh.gif spaudinejant su desiniu klavisu nera jokios reakcijos doh.gif  g.gif

bandykit pasitikrint nustatymus control panel>mouse.
Atsakyti
QUOTE(gerwaz @ 2008 12 21, 23:07)
bandykit pasitikrint nustatymus control panel>mouse.

kazkodel is viso neuzkrauna jokios iconos control panel g.gif du kartus paspaudud su kairiu nieko nevyksta doh.gif
neisivaizduoju kas cia atsitiko
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 12 21, 22:11)
kazkodel is viso neuzkrauna jokios iconos control panel g.gif du kartus paspaudud su kairiu nieko nevyksta doh.gif
neisivaizduoju kas cia atsitiko

kadangi neaisku ka jus ten padaret, o as ne ekstrasensas tai lengviausias sprendimas butu system restore
Atsakyti
Prieš system restore patartina pabandyt perkraut tiesiog kompiuterį. Gal to užteks biggrin.gif
Atsakyti
Atsivertus internetą ir paspaudus ant duoto emailo adreso,jis neatsidaro.Reikia jį būtinai nukopijuoti .Kaip padaryt,kad iškart atsiaDARYTŲ MANO EMAILE ŠIS ADRESAS? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2008 12 22, 17:15)
Atsivertus internetą ir paspaudus ant duoto emailo adreso,jis neatsidaro.Reikia jį būtinai nukopijuoti .Kaip padaryt,kad iškart atsiaDARYTŲ MANO EMAILE ŠIS ADRESAS? g.gif

Nustatymuose pasirink ką su kokia programa atidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 12 22, 18:09)
Nustatymuose pasirink ką su kokia programa atidaryti.

gal galima konkrečiau,kokiuose nustatymuose?
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2008 12 22, 20:00)
gal galima konkrečiau,kokiuose nustatymuose?

Kokią naudoji emailo programą? (ar aš čia kažko nesuprantu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 22 gruodžio 2008 - 19:23