Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 8

QUOTE(settle @ 2008 12 22, 19:23)
Kokią naudoji emailo programą? (ar aš čia kažko nesuprantu)

outlook express.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2008 12 22, 20:43)
outlook express.

Naudotum Thunderbird, tai galėčiau padėt biggrin.gif

O šiaip atsidaryk tą savo outlook ir eik į nustatymus, ten turėtų būt kokia nos nuostata panaši į „laikyti pagrindine pašto programa“.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif atsirado bėda jau 2 savaites vis meto šia lentele doh.gif

user posted image
Atsakyti
Dabar kaip užklausiu, nesijuokit, ir man juokinga biggrin.gif
Pas tėvelius kompe vienas žaidimas kažkokiais stebuklingais būdais nusistatė atidaromas tik Adobe Reader programa unsure.gif Kaip sutvarkyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2008 12 23, 19:01)
Dabar kaip užklausiu, nesijuokit, ir man juokinga  biggrin.gif
Pas tėvelius kompe vienas žaidimas kažkokiais stebuklingais būdais nusistatė atidaromas tik Adobe Reader programa  unsure.gif Kaip sutvarkyti?  unsure.gif

windowsai gal nuo proto nušoko, tokiu atveju gali padėt registrų pravalymas
Atsakyti
Nu jo mistika kažkokia... (O gal ten koks žaidimo tutorialas :? kaip ji pereit ?)

Beje, kiek žinau pagal taisykles reklama draudžiama, bet vartotojo settle, paraše yra aiški jo puslapio reklama. pareklaminkime drauge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xor22h @ 2008 12 27, 20:09)
<...>

Beje, kiek žinau pagal taisykles reklama draudžiama, bet vartotojo settle, paraše yra aiški jo puslapio reklama. pareklaminkime drauge smile.gif

Jo, valdžia, baninkit mane lotuliukas.gif
Atsakyti
pirma beda- imetus diska, pati informacija neiisoka (pvz instaliuojant zaidima), paciai reikia eiti per my computer pasiimti, o tai nepatinka ir nepatogu
antra beda- pabego kazkur driveriai, todel pajungto tel nebemato (tiksliau neatpazista) doh.gif ar galima juos atkurti ar reiks ieskoti keleta metu nauju is kazkur doh.gif nebegaliu imesti nuotrauku is jo i kompa verysad.gif
buvo virusiuku, kuriu nerasdavo antivirusine, bet isnaikinau kitos programkes budu smile.gif speju jie paede tuos dalykus, bet norisi turet ka turejau rolleyes.gif
Aciu uz bet kokia info 4u.gif
Atsakyti
Driverių tai teks ieškotis manau smile.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Rose @ 2008 12 28, 02:00)
Driverių tai teks ieškotis manau smile.gif 4u.gif  biggrin.gif

driverAgent juos mato, tik tipo atnaujinti reikia "out of date" tai dar turiu vilciu ax.gif
Atsakyti
turbut reikes ieskoti, bet paziurek ar pe device maneger ar yra. My kompiuter - properties - device maneger.
Atsakyti
Gla kas zinot kodel upsas pypcioja? Jau pradejo erzinti,net nakti isijungia,pypcioja ivairiai,kartais kas 10sekundziu po 5-7kartus,kartais pavieniai supypimai.Kas jam yra??? g.gif Naudojuos tik apie 2sav. Ir dar ar butinai reikia ta upso kompakta instaliuoti? As dabar tik msujungiau i ji ir viskas.
Atsakyti