Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 03, 19:18)
Kodėl būtent lazerinį ? Pastarieji labiau tinkami kontoroms, kur nereikalingas spalvotas spausdinimas. Namie turiu Canon iP3000, o darbe Canon iP4500, jie yra rašaliniai, spalvoti spausdintuvai. Labai ekonomiški, greitaeigiai ir kokybiški. Su jais darau diplomus, lankstinukus, vizitines korteles, nuotraukas ir t.t. Tikrai geri aparatai, o ir kainavo truputį virš 200 Lt. Tik jokiu būdu nepatarčiau pirkti "all-in-one"(kopijuoklis, skeneris, faxas, spausdintuvas).

Bent as uz lazerini. Preiš tai turejau HP845c rašalini. Spalvotai gal tik kelis kartus tespausdinau. nauju rašaliniu spausdintuvu labai jau mažos rašalo kasetės g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 03, 19:59)
Pirmiausia kiek žadate juo spausdint?  Namuose jau antri metai turiu HP 1020. Nekilo jukiu problemu, nors spausdina nemažai.Nepatarčiau tik Minoltos, daug problemu sukelia vartotojui.

Kodėl ne Minolta? Mano nuomone, vienas geriausių lazerinukų gamintojų. Išbandytas asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 03, 19:18)
Kodėl būtent lazerinį ? Pastarieji labiau tinkami kontoroms, kur nereikalingas spalvotas spausdinimas. Namie turiu Canon iP3000, o darbe Canon iP4500, jie yra rašaliniai, spalvoti spausdintuvai. Labai ekonomiški, greitaeigiai ir kokybiški. Su jais darau diplomus, lankstinukus, vizitines korteles, nuotraukas ir t.t. Tikrai geri aparatai, o ir kainavo truputį virš 200 Lt. Tik jokiu būdu nepatarčiau pirkti "all-in-one"(kopijuoklis, skeneris, faxas, spausdintuvas).

Aš visada maniau, jog lazeriniai spausdintuvai ekonomiškesni, kad geriau spausdina, ar aš klydau? O kodėl nepatartumėt pirkti "all-in-one"?
Atsakyti
smile.gif+2007 03 03, 19:39-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 03, 19:39)
Kodėl ne Minolta? Mano nuomone, vienas geriausių lazerinukų gamintojų. Išbandytas asmeniškai.

Del ju darbo nieko blogo nepasakysiu, tačiau apie suderinamuma su programine iranga...
Pilni forumai su pagalbos prašymais.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 03, 20:27)
Bent as uz lazerini. Preiš tai turejau HP845c rašalini. Spalvotai gal tik kelis kartus tespausdinau. nauju rašaliniu spausdintuvu labai jau mažos rašalo kasetės g.gif .

Dėl kasečių gerb. Taktai labai klysti biggrin.gif . Canonuose jos tikrai pakankamo dydžio, o be to yra patogios tuo, kad kiekviena spalva yra atskiroje kasetėje, todėl kažkuriai pasibaigus užtenka pakeisti tuščią ir nespausdinti nekokybiškai, belaukiant kol ištuštės likusieji "skyreliai" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2007 03 03, 20:47)
Aš visada maniau, jog lazeriniai spausdintuvai ekonomiškesni, kad geriau spausdina, ar aš klydau? O kodėl nepatartumėt pirkti "all-in-one"?

Dabar rašaliniai ekonomiškumu gal netgi kiek ir lenkia lazerinius. Mano darbinis canonas tikrai turi nemažą apkrovimą, tačiau po paskutinio keitimo praėjo 4 mėn., o rašalo kasetėse yra koks trečdalis, kitame kabinete yra HP laser jet kuriuo spausdinama gan retokai, o kasetės yra keičiamos žymiai dažniau.
"all-in-one" aparatai dažnai genda(kas per daug tas ...), na o dėl vieno aparto gedimo į taisyklą tampyti visą "kombainą" kartu su likusiais veikiančiais ... O dar po kiek laiko paaiškėja, kad naudojamasi tik 1 įrenginiu - kiti visai nereikalingi.
P.S. Su rašaliniu prisispausdinu tikrai labai geros kokybės nuotraukų, kada paskutinį kartą buvau fotoatelje neprisimenu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 04 kovo 2007 - 01:04
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 04, 00:59)
Dabar rašaliniai ekonomiškumu gal netgi kiek ir lenkia lazerinius. Mano darbinis canonas tikrai turi nemažą apkrovimą, tačiau po paskutinio keitimo praėjo 4 mėn., o rašalo kasetėse yra koks trečdalis, kitame kabinete yra HP laser jet kuriuo spausdinama gan retokai, o kasetės yra keičiamos žymiai dažniau. 
"all-in-one" aparatai dažnai genda(kas per daug tas ...), na o dėl vieno aparto gedimo į taisyklą tampyti visą "kombainą" kartu su likusiais veikiančiais ...  O dar po kiek laiko paaiškėja, kad naudojamasi tik 1 įrenginiu - kiti visai nereikalingi.
P.S. Su rašaliniu prisispausdinu tikrai labai geros kokybės nuotraukų, kada paskutinį kartą buvau fotoatelje neprisimenu.  biggrin.gif

Mazos, turejau mintyse palyginima su senesniais spausdintuvais, kai rasalo kaseteje tilpdavo 40ml.
Palyginimas su lazeriniu nelabai vykes. Gerai, tegul rasalinis su pilna kasete gali atspausdinti 400 lapu, o lazerinio - start paketas apie 3000 lapu (duomenis priklauso nuo firmos ir modelio).
Jeigu nera reikalo spausdinti spalvotai, as rinkciausi tik lazerini.
Atsakyti
Dėkui už nuomones. Man reiks spausdinti ir spalvotai, taigi vis tik rinksiuosi rašalinį spausdintuvą.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 04, 10:16)
Jeigu nera reikalo spausdinti spalvotai, as rinkciausi tik lazerini.

Būtent, kontoroms jie tinka idealiai, tačiau namuose dažnai prireikia spalvų.
Papildyta:
QUOTE(Keiti @ 2007 03 04, 11:49)
Dėkui už nuomones. Man reiks spausdinti ir spalvotai, taigi vis tik rinksiuosi rašalinį spausdintuvą.

Geras sprendimas, rekomenduoju canon iP serijos, tikrai geri spausdintuvai.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 03, 20:18)
Tik jokiu būdu nepatarčiau pirkti "all-in-one"(kopijuoklis, skeneris, faxas, spausdintuvas).

Kodėl?
Atsakyti
smile.gif+2007 03 04, 16:40-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 04, 16:40)

Todėl kad mačiau kaip darbe per 1 metus sugebėjo "išeiti šaibom" 2 tokie "stebūklai", dabar įdėmiai stebiu per kiek laiko išeis 3-ias biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 04, 20:47)
Todėl kad mačiau kaip darbe per 1 metus sugebėjo "išeiti šaibom" 2 tokie "stebūklai", dabar įdėmiai stebiu per kiek laiko išeis 3-ias  biggrin.gif .

Žodis "Stebuklas" - rašosi su paprasta "U" biggrin.gif
Kokie modeliai? Kokie gedimų simptomai? Aš naudoju jau porą metų. Namuose du Canonai, darbe -- 9 ar 10. Visi veikia puikiai g.gif O ir į garantinį labai retai atvažiuoja Canonai ar HP. Dažnai -- Lexmarkai, Xoro ir kiti.
Atsakyti