Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

Turim hp rasalini spausd.kai nusipirkom pries metustai viskas buvo gerai,dabar juodai spausdina letai, spalvotai gan normaliai. O svarbiausia, kad juodi dazai pradejo spausdinti zaliai, kas galetu, buti?
Atsakyti
smile.gif+2007 03 05, 01:00-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 05, 01:00)
Žodis "Stebuklas" - rašosi su paprasta "U"  biggrin.gif 

blink.gif - ar aš papuoliau į nacionalinio diktanto konkursą ? verysad.gif
QUOTE(coris @ 2007 03 05, 09:17)
Turim hp rasalini spausd.kai nusipirkom pries metustai viskas buvo gerai,dabar juodai spausdina letai, spalvotai gan normaliai. O svarbiausia, kad juodi dazai pradejo spausdinti zaliai, kas galetu, buti?

Va va - kas turit tokius printerius ? Pasakokit, pasakokit rolleyes.gif . Man įdomu, nes nesu su tokiais susidūręs blink.gif . Aš canonistas biggrin.gif O šiaip, kažkada buvo pas mane darbe APOLLO P-1200, tai jis baigiantis dažams taip darydavo. Canonai taip nedaro - išsunkia dažus iki paskutinio lašo nekaitaliodami spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 05 kovo 2007 - 10:28
QUOTE(coris @ 2007 03 05, 09:17)

Jeigu juoda=žalia -- labai tikėtina, kad uždžiuvo kažkuri rašalo kasetė. Gali būti netgi ir spalvota.
Atsakyti
smile.gif+2007 03 08, 14:00-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 08, 14:00)
Jeigu juoda=žalia -- labai tikėtina, kad uždžiuvo kažkuri rašalo kasetė. Gali būti netgi ir spalvota.

ne spalvoto ras.kasete tikrai neuzdziuvo,spausdina normaliai.Bandomaji psl.spausdina juodai normaliai, o kai ka nors is kompo-zaliai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 03 09, 13:21)
ne spalvoto ras.kasete tikrai neuzdziuvo,spausdina normaliai.Bandomaji psl.spausdina juodai normaliai, o kai ka nors is kompo-zaliai. g.gif

Aaa, tokiu atveju tikrinkite spausdintuvo nustatymus operacinėje sistemoje.
Atsakyti
Nu va: testo nugalėtojas Canon PIXMA iP4300(Computer bild Lietuva Nr. 2/2007) " ... Šis spausdintuvas spausdina kokybiškiausiai ir greičiausiai iš visų testuotų. Dar vienas spausdintuvo privalumas - galimybė spausdinti iškart ant abiejų lapo pusių, o taip pat ant CD ir DVD diskų specialiais paviršiais." , ten dar rašo, kad testą atliko Lenkijos laboratorijose, bandė Canon, Epson, HP ir Lexmark rašalinius spausdintuvus rolleyes.gif . Nu šakės, dabar man canon firma turės honorarą mokėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 09, 15:25)
Nu va: testo nugalėtojas Canon PIXMA iP4300(Computer bild Lietuva Nr. 2/2007) " ... Šis spausdintuvas spausdina kokybiškiausiai ir greičiausiai iš visų testuotų. Dar vienas spausdintuvo privalumas - galimybė spausdinti iškart ant abiejų lapo pusių, o taip pat ant CD ir DVD diskų specialiais paviršiais." , ten dar rašo, kad testą atliko Lenkijos laboratorijose, bandė Canon, Epson, HP ir Lexmark rašalinius spausdintuvus  rolleyes.gif . Nu šakės, dabar man canon firma turės honorarą mokėti  lotuliukas.gif

o kokia jo kaina?
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 03 09, 18:03)
o kokia jo kaina?

Konkrečiai šitas modelis Canon PIXMA iP4300 kainuoja apie 395 Lt, aš namie turiu PIXMA iP3000 kainavo truputį virš 200 Lt, o darbe PIXMA iP4200 kainavo apie 280 Lt. Galiu pridurti, kad visi tos serijos spausdintuvai atlieka tą patį ir taip pat(gerai) biggrin.gif .( Dabar tai tikrai canonas mokės - lotuliukas.gif .)
Atsakyti
virš metu turiu hp psc 1510 ,spausdintuvas,skeneris,kopijoklis viename thumbup.gif naudoju laaaabai daug ir dažnai,ir nuotraukas namie spausdinu ir viskas thumbup.gif nusiskundimu juokiu.na nebentkai pati nemokejau nauduotis "grybu"padarydavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 03 09, 20:15)
virš metu turiu hp psc 1510 ,spausdintuvas,skeneris,kopijoklis viename  thumbup.gif naudoju laaaabai daug ir dažnai,ir nuotraukas namie spausdinu ir viskas  thumbup.gif nusiskundimu juokiu.na nebentkai pati nemokejau nauduotis "grybu"padarydavau doh.gif

O kaip su kasetem? pildai perki?
Atsakyti
Noriu patarimo. Norėčiau pabandyti atsispausdinti nuotrauką su Canon iP1000. Ar verta rizikuoti? Ar gausis kokybiškos nuotraukos?Jei taip kokį foto popierių rekomenduotumėt? O gal šį darbą patikėti FOTO atelje?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 11, 19:40)
Noriu patarimo. Norėčiau pabandyti atsispausdinti nuotrauką su Canon iP1000. Ar verta rizikuoti? Ar gausis kokybiškos nuotraukos?Jei taip kokį foto popierių rekomenduotumėt? O gal šį darbą patikėti FOTO atelje?
Aš naudoju ACME Photo Paper Plus Glossy, geri ir kiti, bet šitas vienas iš pigesnių, o kokybe niekuo nenusileidžia brangesniems, žodiu geriau spausdinti ant glossy. Kiek spausdinau, tai labai patenkytas. Pabandyk. Tam reikalui turi turėti Canon Easy-PhotoPrint programikę, ten viskas paparstai. Kai kas galvoja, kad fotoatelje geriau - gal ir taip, bet čia pats procesas malonumą suteikia.
Atsakyti