Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 19:10)
Aš naudoju ACME Photo Paper Plus Glossy, geri ir kiti, bet šitas vienas iš pigesnių, o kokybe niekuo nenusileidžia brangesniems, žodiu geriau spausdinti ant glossy. Kiek spausdinau, tai labai patenkytas. Pabandyk. Tam reikalui turi turėti Canon Easy-PhotoPrint programikę, ten viskas paparstai. Kai kas galvoja, kad fotoatelje geriau - gal ir taip, bet čia pats procesas malonumą suteikia.

Nežinau kaip pažiūrėti ar turiu tą programą, bet kai įjungi spausdintuvą leidžia pasirinkti popierių kokį nori ir yra tavo minėtas Photo Paper Plus Glossy, ar to užtenka norint spausdinti foto?
Ačiū už patarimus..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ERVInga: 11 kovo 2007 - 20:26
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 11, 21:26)
Nežinau kaip pažiūrėti ar turiu tą programą, bet kai įjungi spausdintuvą leidžia pasirinkti popierių kokį nori ir yra tavo minėtas Photo Paper Plus Glossy, ar to užtenka norint spausdinti foto?
Ačiū už patarimus..... ax.gif

Tai taip ir yra. Nusipirk popieriuko ir sėkmės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 21:00)
Tai taip ir yra. Nusipirk popieriuko ir sėkmės  biggrin.gif

Didelis dėkui už patarimus....
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 11, 22:05)
Didelis dėkui už patarimus....

Papasakok paskui kaip sekėsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 21:39)
Papasakok paskui kaip sekėsi  rolleyes.gif

Butinai
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 21:39)
Papasakok paskui kaip sekėsi  rolleyes.gif

Na va šiandien išbandžiau foto popierių, padariau keletą atvirukų ir kalendorių. Viskas labai puikiai pavyko thumbup.gif , tad dar kartą ačiū patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 13, 22:34)
Na va šiandien išbandžiau foto popierių, padariau keletą atvirukų ir kalendorių. Viskas labai puikiai pavyko thumbup.gif , tad dar kartą ačiū patarimus 4u.gif

clap.gif šaunuolė. Aišku būtų labai įdomu susipažinti su rezultatais rolleyes.gif . Bet smagu girdėti, kad finalas teigiamas. Na, o kaip pats procesas ? Argi nesmagu ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 14, 09:44)
clap.gif šaunuolė. Aišku būtų labai įdomu susipažinti su rezultatais  rolleyes.gif . Bet smagu girdėti, kad finalas teigiamas. Na, o kaip pats procesas ? Argi nesmagu ?  biggrin.gif

Labai patiko, visą vakarą svaigau ir šeimynai vis po nosį kaišiojau -kad pažiūrėtu kaip gavosi (nesvarbu kad kokį 77 kartą rodau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ). Žodžiu pats procesas - "veža"...Tik popierių gavau ne ACME, net nežinau kokį, nes man pardavė kelis lapus. O kiek tas kur tu siūlei maždaug kainuoja ir kiek jo ten būna?
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 14, 14:46)
Labai patiko, visą vakarą svaigau ir šeimynai vis po nosį kaišiojau -kad pažiūrėtu kaip gavosi (nesvarbu kad kokį 77 kartą rodau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ). Žodžiu pats procesas - "veža"

Taigi - ar nesakiau ? biggrin.gif
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 14, 14:46)
...Tik popierių gavau ne ACME, net nežinau kokį, nes man pardavė kelis lapus. O kiek tas kur tu siūlei maždaug kainuoja ir kiek jo ten būna?

Tai ACME aš čia kaip pavyzdį pateikiau, šiaip firma neturi didelės reikšmės, esmė "glossy". Aš perku kaip ir sakiau ACME, esu daręs ir ant KODAK'o(superinis bet brangus), įpakavimais po 20 A4 formato lapų, tai kaina apie 15 Lt(priklauso kur pirksi). Paskutinį kartą pirkau TOPOCENTRE, bet jeigu yra galimybė, tai reikia per visas parduotuves "prasinešti" ir optimaliausią variantą išsirinkti. Svarbiausia, kad pagavai "kampą", o visa kita tai problemų nesudaro, to popieriaus pilna visur ir visokio. Koks patiks tokį ir išsirinksi. Sėkmės . Tik painformuok vis apie tobulėjimo eigą - įdomu juk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 14, 14:05)

Tai ACME aš čia kaip pavyzdį pateikiau, šiaip firma neturi didelės reikšmės, esmė "glossy". Aš perku kaip ir sakiau ACME, esu daręs ir ant KODAK'o(superinis bet brangus), įpakavimais po 20 A4 formato lapų, tai kaina apie 15 Lt(priklauso kur pirksi). Paskutinį kartą pirkau TOPOCENTRE, bet jeigu yra galimybė, tai reikia per visas parduotuves "prasinešti" ir optimaliausią variantą išsirinkti. Svarbiausia, kad  pagavai "kampą", o visa kita tai problemų nesudaro, to popieriaus pilna visur ir visokio. Koks patiks tokį ir išsirinksi. Sėkmės . Tik painformuok vis apie tobulėjimo eigą - įdomu juk.  biggrin.gif

O man kur siūlė tai 25 lt, tai kaip ir per brangu pasirodė visą pakuotę pirkti...
Kai kils klausimų kreipsimės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 14, 15:12)
O man kur siūlė tai 25 lt, tai kaip ir per brangu pasirodė visą pakuotę pirkti...
Kai kils klausimų kreipsimės blush2.gif

Na, bet jeigu A4, tai praktiškai dalinasi į 4 dalis. Sukarpytas tai dar brangesnis. Kiekviena parduotuvė savo kainas turi, bet už 15 Lt gali gauti. g.gif
Atsakyti
O gal kas žinot kur Vilniuje butu galima nusipirkti atsikirai nuotrauku popieriaus (po viena lapa)?
Atsakyti