Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Gera @ 2008 05 15, 20:46)
Sveiki! Ar galima su daugiafunkciniu irenginiu, (pavizdziui Canon Pixma MP520) padaryti geros kokybes nuotraukos?  g.gif

Pas mane Canon Pixma MP610, tai super nuotraukos thumbup.gif . Ziurejom ir MP520, bet charakteristikos MP610 geriasnes ir kainos skirtumas nedidelis buvo .....
Atsakyti
Perskaičiau visą temą,ir nesuprantu vis tiek nieko doh.gif blush2.gif Klausimas banalus,ką pasirinkti? biggrin.gif Reikia nespalvoto,retam spausdinimui ir kad jungtus prie laptopo 4u.gif Jokių nuotraukų nebus,jokių paveikslėlių,tik paprastas tekstas smile.gif AČIŪ 4u.gif Pinigėlių mažai galiu skirti,kokį porą šimtų ax.gif Pasiūlykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 05 30, 19:15)
Perskaičiau visą temą,ir nesuprantu vis tiek nieko doh.gif  blush2.gif Klausimas banalus,ką pasirinkti? biggrin.gif Reikia nespalvoto,retam spausdinimui ir kad jungtus prie laptopo 4u.gif Jokių nuotraukų nebus,jokių paveikslėlių,tik paprastas tekstas  smile.gif AČIŪ 4u.gif Pinigėlių mažai galiu skirti,kokį porą šimtų ax.gif Pasiūlykit 4u.gif

Lazerinis, dabar paprasčiausi apie pora šimtų kainuoja. O visi jungiasi per usb prie bet kokio kompo.
Atsakyti
labas,ar galetu man kas nors patart del kaseciu pildymo,ar verta ir kokia kokybe?
Atsakyti
Kažin kur galima būtų ieškoti spausdintuvų meistro? Stringa popierius, nervai nelaiko. Veiksmas Kaune
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2008 04 16, 13:29)
Reikia pagalbos. Pamečiau spausdintuvo instaliavimo diskelį ir negaliu instaliuoti jo į naują kompą. Spausdintuvas hp psc1215 all in one
Gal žinote iš kur parsisiųsti free tokią pačią programą? Ačiū

tu pabandyk pagooglinti turetum rasti arba eik i hp puslapi ten softu turetum rasti uz dyka
Papildyta:
QUOTE(marlen @ 2008 05 30, 19:15)
Perskaičiau visą temą,ir nesuprantu vis tiek nieko doh.gif  blush2.gif Klausimas banalus,ką pasirinkti? biggrin.gif Reikia nespalvoto,retam spausdinimui ir kad jungtus prie laptopo 4u.gif Jokių nuotraukų nebus,jokių paveikslėlių,tik paprastas tekstas  smile.gif AČIŪ 4u.gif Pinigėlių mažai galiu skirti,kokį porą šimtų ax.gif Pasiūlykit 4u.gif

Gali rasalini spausdintuva taip pat yra kaip HP arba epson canon ... canon yra nerangus ir ju kaseciu analogu pirkti, pigiau negu originalius pirkt ... canon yra tikrai neblogi jeigu tu mazai naudoji spausdinti manau tikrai tau ir rasalinio uzteks nu gali lazerini kaip tau patare, bet uz 200lt lazerinis hmm net nezinau kas cia be gali buti ...... senai as jau printeriais domejausi , nes seniau dirbau su printeriais, bet is lazeriniu tokiu nieko HP is paprastesniu 1020-1022, bet nemanau kad jis kainuoja 200lt .....
o jei is rasaliniu geriau pirk canon ar epson tikrai neblogi ir kaip sakiau yra analogisku kaseciu pirkti jie kainuoja apie 20lt tikrai tau uzteks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(artistė @ 2008 08 20, 01:39)
Kažin kur galima būtų ieškoti spausdintuvų meistro? Stringa popierius, nervai nelaiko. Veiksmas Kaune

paieskok kur pildo kasetes ten buna ... pabandyk novakopa ten seniau tvarke, paskui man rodos pildykpigiau irgi tvarko jei neklystu.....
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 02 24, 10:54)
Prašau pagalbos, protingieji kurmiai  ax.gif

Vienas fruktas, tvarkydamas kompą, prateriojo instaliacinį Canon Pixma MP150 CD (visi instaliacinai CD buvo viename maiše, kurį ir padavėm- nugi maža ko prireiks)  doh.gif

Dabar su aparatu nieko negalim daryt. Ar yra kokis šansas kaip nors susiinstaliuot viską, gal kur nors internete yra kas, ar jau psio, peržegnot reikalą?

Sveiki. Pas mane tokia pat problema ir skaneris tolks pat. Tik diska man gražino, is tusčias... blink.gif Nežinau, gal tyčia ištrynė... g.gif
Labai reikai instalioti, bet nesu specaliste. Gal kas gali padėti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 12, 15:02)
Sveiki. Pas mane tokia pat problema ir skaneris tolks pat. Tik diska man gražino,  is tusčias...  blink.gif  Nežinau, gal tyčia ištrynė... g.gif
Labai reikai instalioti, bet nesu specaliste. Gal kas gali padėti...  blush2.gif

Tu čia apie spausdintuvą ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 09 12, 16:47)
Tu čia apie spausdintuvą ?

TAAAIP.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 12, 21:05)
TAAAIP.... ax.gif

Šičia turetu tikti. Tik pasirink kokia kalba norėtum, ir parink savo operacinę (XP, 2000, Vista) ir spausk "submit".
Atsakyti
Radau....
Pasirinkau... ir paspaudžiau ''submit''
Nieko man nesigauna.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 15, 15:15)
Radau....
Pasirinkau... ir paspaudžiau ''submit'' 
Nieko man nesigauna.... verysad.gif

Parašyk kokie tavo Windous. Tiksliau nurodysiu draiverius.
Atsakyti