Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(Smalizius @ 2008 09 16, 02:15)
Parašyk kokie tavo Windous. Tiksliau nurodysiu draiverius.

Mikrosoft
Windows xp
Profesional Printeris,skaneris
Pixma MP150

Tik tiek ir parašyta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 16, 09:48)
Mikrosoft
            Windows xp
            Profesional          Printeris,skaneris
                                      Pixma  MP150

Šitas turėtų tikti. Spausk eilutę po "Software" ir kitame lange pažymėk "I accept" ir tada spaudi "Dounload software". Parsisiunti ir susiinstaliuoji.
Atsakyti
QUOTE(Smalizius @ 2008 09 16, 23:19)
Šitas turėtų tikti. Spausk eilutę po "Software" ir kitame lange pažymėk "I accept" ir tada spaudi "Dounload software". Parsisiunti ir susiinstaliuoji.

Instaliavau....!!!!!!!!! biggrin.gif
LAAAABAI AAAČIU TAU
SMALIZIUS !!!! thumbup.gif

/tik dab truputi kitaip.
na nieko, veliau atreguliosiu/
Atsakyti
QUOTE(Aleksaandra @ 2008 09 17, 15:38)
Instaliavau....!!!!!!!!! biggrin.gif
LAAAABAI AAAČIU TAU 
  SMALIZIUS !!!!  thumbup.gif

Prašom, kad tik mačytų. smile.gif
Atsakyti
sveiki, al galėsite padėti ax.gif turiu epson Stylus Photo R300,tik jis man kažko sukvailiojo, braukia linijas melsvas ir nežinau kaip jas panaikinti.reiks darbus spausdintis, o atrodo tai doh.gif su visom tom linijom.gal kas susidurėt su tokia problema,gal reik taisyti verysad.gif
Atsakyti
Labukas visoms.Labai reikia pagalbos.Gal kuri turite printeri canon mp520?Man tokia bėdelė...Kai naujai pripildau rašalą, man vis rodo, jog jo nėra.O, tarkim, kai nusipirkau nauja visai buvo viskas ok.Daba vėl pripildžiau ir vėl rodo, jog nėra.Ten kažkaip reikia jį "nunulinti" ti va, man niekaip nesigauna.Gal kuri žinote?Ačiukas būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hadulka @ 2008 10 15, 20:34)
Labukas visoms.Labai reikia pagalbos.Gal kuri turite printeri canon mp520?Man tokia bėdelė...Kai naujai pripildau rašalą, man vis rodo, jog jo nėra.O, tarkim, kai nusipirkau nauja visai buvo viskas ok.Daba vėl pripildžiau ir vėl rodo, jog nėra.Ten kažkaip reikia jį "nunulinti" ti va, man niekaip nesigauna.Gal kuri žinote?Ačiukas būtų 4u.gif

Labas, na neveltui taip rodo kad rasolo nera lotuliukas.gif juk gamintojui labiau apsimoka parduoti nauja rasol kasete nei kad leisti ta daryti noneimui biggrin.gif kazkada esu bandes rusu gamybos softa sitam reikalui ispresti, deje pavadinmo nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hadulka @ 2008 10 15, 20:34)

Kiek žinau tai tavo spausdintuvas nusinulina taip: (kal koki žingsnį galiu ir primiršęs būti) idedi i spausdintuvą pripildytas kasetes ir per kompiuterį užleidi ką spausdinti. Tada išmetama lentelė, kad blogos kasetės, nepanikuoti smile.gif ir paspausti popieriaus paėmimo mygtuką apie 10sek. tai padarius kompiuteri išmetama lentelė ar tikrai norite tęsti ir pan. spaudi ok ir berots dar viena lentelė ir vėl spausti ok. Tada visa tai atlikus spausdintuvas nebematuos kiek yra rašalo kasetėje. Viena problema tame kad jei nepastebėsi kada baigėsi rašalas ir spausdintuvas spausdins be jo galima sugadinti spausdintuvo purkštukus.
Va kiek info.
jei nenori vargti su tais "nuresetinimais" kur pildai kasete spaprašyk, kad pakeistu mikroschemas, bet tuo atvėju kaina kaskiek...
jei domina kur galima tai padaryt parašyk pm žinelę nenoriu čia spamint reklama
smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galit padėt suinstaliuoti spausdintuva bet neberandu kompakto verysad.gif
HP PSC 1315 all in one

Dėkui iškarto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linmauric @ 2008 11 03, 14:02)
Sveiki,

Gal galit padėt suinstaliuoti spausdintuva bet neberandu kompakto verysad.gif
HP PSC 1315 all in one

Dėkui iškarto 4u.gif

Nesuprantu, negi sunku pasinaudoti google. Netgi išmeta pačią pirmą nuorodą. Suprantu, kuomet būna specifiniai draiveriai, kurių taip paprastai internete nerasi. Arba būna mokami.
Antra. Klausimas nevisai tikslus. Skirtingoms os eina skirtingi draiveriai.

Pabaigai, nueini į šį Puslapi ir pagal savo os parsisiunti reikalingus draiverius. Jie svers api ėūmb.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2008 11 03, 15:26)
Nesuprantu, negi sunku pasinaudoti google. Netgi išmeta pačią pirmą nuorodą. Suprantu, kuomet būna specifiniai draiveriai, kurių taip paprastai internete nerasi. Arba būna mokami.
Antra. Klausimas nevisai tikslus. Skirtingoms os eina skirtingi draiveriai.

Pabaigai, nueini į šį  Puslapi ir pagal savo os parsisiunti reikalingus draiverius. Jie svers api ėūmb.

os pas mane vista, bandžiau parsisiūsti bet man kažko neleidžia iki pat galo suinstaliuoti ( nelabai suprantu angliškai todėl ir prašau pagalbos.)
verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linmauric: 03 lapkričio 2008 - 15:40
QUOTE(linmauric @ 2008 11 03, 15:40)
os pas mane vista, bandžiau parsisiūsti bet man kažko neleidžia iki pat galo suinstaliuoti ( nelabai suprantu angliškai todėl ir prašau pagalbos.)
verysad.gif

man rašo taip:
The operating System on this computer is not supported The installation cannot continiu until this is resolvend
Atsakyti