QUOTE(hadulka @ 2008 10 15, 20:34)
Labukas visoms.Labai reikia pagalbos.Gal kuri turite printeri canon mp520?Man tokia bėdelė...Kai naujai pripildau rašalą, man vis rodo, jog jo nėra.O, tarkim, kai nusipirkau nauja visai buvo viskas ok.Daba vėl pripildžiau ir vėl rodo, jog nėra.Ten kažkaip reikia jį "nunulinti" ti va, man niekaip nesigauna.Gal kuri žinote?Ačiukas būtų
Kiek žinau tai tavo spausdintuvas nusinulina taip: (kal koki žingsnį galiu ir primiršęs būti) idedi i spausdintuvą pripildytas kasetes ir per kompiuterį užleidi ką spausdinti. Tada išmetama lentelė, kad blogos kasetės, nepanikuoti

ir paspausti popieriaus paėmimo mygtuką apie 10sek. tai padarius kompiuteri išmetama lentelė ar tikrai norite tęsti ir pan. spaudi ok ir berots dar viena lentelė ir vėl spausti ok. Tada visa tai atlikus spausdintuvas nebematuos kiek yra rašalo kasetėje. Viena problema tame kad jei nepastebėsi kada baigėsi rašalas ir spausdintuvas spausdins be jo galima sugadinti spausdintuvo purkštukus.
Va kiek info.
jei nenori vargti su tais "nuresetinimais" kur pildai kasete spaprašyk, kad pakeistu mikroschemas, bet tuo atvėju kaina kaskiek...
jei domina kur galima tai padaryt parašyk pm žinelę nenoriu čia spamint reklama