Įkraunama...
Įkraunama...

Spausdintuvas

QUOTE(linmauric @ 2008 11 03, 17:38)
man rašo taip:
The operating System on this computer is not supported The installation cannot continiu until this is resolvend

kokia tiksliai Win Vista pas tave? 32bit ar 64 bit?
kiek radau tau tinkantys drivers yra čia: tvarkyklės
Ten jau pasirink pagal savo operacinę sistemą.
Kokia pas tave sistema gali sužinoti taip: spaudi "start" su dešiniu pelės klavišu paspaudi ant "computer" ir pasirenki "properties" atsidariusiame lange jau pamatysi smile.gif
sekmės
Atsakyti
QUOTE(ZemaitisSKD @ 2008 11 04, 11:11)
kokia tiksliai Win Vista pas tave? 32bit ar 64 bit?
kiek radau tau tinkantys drivers yra čia: tvarkyklės
Ten jau pasirink pagal savo operacinę sistemą.
Kokia pas tave sistema gali sužinoti taip: spaudi "start" su dešiniu pelės klavišu paspaudi ant "computer" ir pasirenki "properties" atsidariusiame lange jau pamatysi smile.gif
sekmės

dekui bet gavom kompaktą iš pažystamų smile.gif
Atsakyti
prisipazinsiu is karto esu visiska dunduke ant kompiuteriu blush2.gif
tai va situacija tokia kad turiu spausdintuva canon , suinstaliuoti dar sugebu, bet va beda kitur...nesiojamam kompe spausdina ir atlieka kitas funkcija kuo puikiausiai, o paprastame kompiuteryje nespausdina teksto g.gif paruosia teksta bet jo nespausdina...paveikslelius spausdina, bet teksto tai nea doh.gif suprantu kad cia turbut kompas su spausdintuvu nesusisneka, nes jeigu neveiktu, tai ir nesiojamam kompe nespausdintu...na tikiuosi supratot kazka verysad.gif gal kas galit patarti?
Atsakyti
Pasiskaitinejau visa forumiuka na ne visa o nuo 2008 m.nes tokia tema ,kad viskas sensta ,keicias ,tobulėja ,ir aisku brangsta , tik va klausimas lieka tokspats kaip ir visu norinčiu isigyt spausdintuva ,bet nezino su kuo pasikonsultuot ,radau viena teksta ka reik daryt norint isigyt ir nesigailet tai radau parasyta ,kad dalyvaut forumuose ir rinkti informacija ,taigi brangieji kas man galit padet? man reik nebrangaus ,butinai spalvoto ,su pigiu islaikimu ,beto naudosiuos nekiekviena diena (bent dabar taip manau blush2.gif )
p.s vyras mano ne kompiuteriu maniakas ,as esu jo(kompo) valdytoja o jis tik sponcorius biggrin.gif ,pasiryzes maxi duot 200 lt. visa kita krenta ant mano peciu todel jei suges ar bus kas blogai kentesiu as ,todėl bus labai didelis ačiū už pagalbą mirksiukas.gif 4u.gif
laukiu atsakymu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 17 lapkričio 2008 - 19:16
QUOTE(ALLUREs @ 2008 11 17, 21:13)
Pasiskaitinejau visa forumiuka na ne visa o nuo 2008 m.nes tokia tema ,kad viskas sensta ,keicias ,tobulėja ,ir aisku brangsta , tik va klausimas lieka tokspats kaip ir visu norinčiu isigyt spausdintuva ,bet nezino su kuo pasikonsultuot ,radau viena teksta ka reik daryt norint isigyt ir nesigailet tai radau parasyta ,kad dalyvaut forumuose ir rinkti informacija ,taigi brangieji kas man galit padet? man reik nebrangaus ,butinai spalvoto ,su pigiu islaikimu ,beto naudosiuos nekiekviena diena (bent dabar taip manau  blush2.gif  )
p.s  vyras mano ne kompiuteriu maniakas ,as esu jo(kompo) valdytoja o jis tik sponcorius  biggrin.gif  ,pasiryzes maxi duot 200 lt. visa kita krenta ant mano peciu todel jei suges ar bus kas blogai kentesiu as ,todėl bus labai didelis ačiū už pagalbą mirksiukas.gif  4u.gif
laukiu atsakymu

na uzh tokia kaina nieko gero nenupirksi ir spalvotas kad butu ir pigus...

HP DESKJET F2280 AIO - 191,16 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Donix @ 2008 11 17, 22:12)
na uzh tokia kaina nieko gero nenupirksi ir spalvotas kad butu ir pigus...

HP DESKJET F2280 AIO - 191,16 Lt.

ir viskas ,tai ,kad žiūrėjau internete bent jau rašaliniai tai pigus ,ir pasirinkimas nemažas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ALLUREs: 17 lapkričio 2008 - 20:46
QUOTE(ALLUREs @ 2008 11 17, 21:38)
ir viskas ,tai ,kad žiūrėjau internete bent jau rašaliniai tai pigus ,ir pasirinkimas nemažas

Na aišku pigūs Epson, Lexmark, bet kai ateis laikas pirkti rašalines kasetes jos kainuos beveik kaip pats spausdintuvas smile.gif

Gali pažiūrėti spausdintuvą HP DESKJET D2560 turėtų būti nebrangus su įkandama eksploatacija.
Tik nepirk canon spausdintuvo (pigesni modeliai) kurie naudoja rašalines kasetes PG-40 CL-41 PG-50 CL-51 nes nevisas jas užpildytas pripažins spausdintuvas.

Tavo vietoj pridėčiau dar 100lt ir nupirkčiau normalų spausdintuvą. Nes yra tokia tendencija kuo pigesnis spausdintuvas tuo brangesnė eksploatacija...
Atsakyti
QUOTE(ALLUREs @ 2008 11 17, 20:13)
...
p.s  vyras mano ne kompiuteriu maniakas ,as esu jo(kompo) valdytoja o jis tik sponcorius  biggrin.gif  ,pasiryzes maxi duot 200 lt. visa kita krenta ant mano peciu todel jei suges ar bus kas blogai kentesiu as ,todėl bus labai didelis ačiū už pagalbą mirksiukas.gif  4u.gif
laukiu atsakymu

Imk šitą, tikrai nesigailėsi.
Atsakyti
sveiki

skubiai reikia patarimo, reikia nespalvoto lazerinio spausdintuvo su skaneriu namie naudoti. kad butu pigiausias spausdintuvo ir jo eksplotavimo kainos santytkis. ir kiek mazdaug kainuos papildymas. Noreciau kad vieno lapo spausdinimo kaina butu mazesne nei 10 ct.
dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 11 18, 12:14)
Imk šitą, tikrai nesigailėsi.

Kokybės ir kainos santykiu šis canon ip3300 spausdintuvas labai labai geras bet gamintojas jau išėmė iš rinkos abejoju ar rasi kur nupirkt...
Atsakyti
QUOTE(indrute83 @ 2008 11 18, 13:39)
sveiki

skubiai reikia patarimo, reikia nespalvoto lazerinio spausdintuvo su skaneriu namie naudoti. kad butu pigiausias spausdintuvo ir jo eksplotavimo kainos santytkis. ir kiek mazdaug kainuos papildymas. Noreciau kad vieno lapo spausdinimo kaina butu mazesne nei 10 ct.
dekoju  4u.gif

Hmm čia tai sunkus var arba brangus spausdintuvas su pigiu pildymu arba pigus spausdintuvas su brangiu pildymu

nu va ka parinkau būtent laserinius multifunkcinius spausdintuvus

SAMSUNG MFP SCX-4200 3-IN-1 spausdintuvo kaina apie 454,00lt kasetė SCX-4200 3000spaudų pildymas apie 119lt (brangu nes pildant keičiama mikroschema) kopijos savikaina apie 0,0396lt + popieriaus kaina

HP LASERJET M1120 MFP spausdintuvo kaina apie 606,00lt kasetė CB436A 2000 spaudų pildymas apie 79,00lt (naujos kasetės dar ne visur kokybiškai pildomos) kopijos savikaina apie 0,0395 lt + popieriaus kaina

Šiaip namų reikmėms ar nebūtu geriau multifinkcinis rašalinis?

arba nusipirkti paprasta nemultifunkcini laserinį pvz HP LJ 1300 kaina apie 200lt kasetė Q2613A 2500 kopijų, pildymas apie 70,00 lt kopijos savikaina 0,03 lt arba kasetė Q2613X 4000 kopijų, pildymas apie 85,00 lt kopijos savikaina 0,02125 lt

nu va tiek info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZemaitisSKD @ 2008 11 18, 21:52)
Kokybės ir kainos santykiu šis canon ip3300 spausdintuvas labai labai geras bet gamintojas jau išėmė iš rinkos abejoju ar rasi kur nupirkt...

Nu tai jeigu fotofabrikas įsidėjęs į savo saito parduotuvę, tai reiškia, kad yra.
Atsakyti