Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(Giagute @ 2009 05 04, 19:17)
Sveikos, merginos  4u.gif

Labai užjaučiu visas turinčias šią bėdą ir sveikinu jau ją įveikusias  ax.gif Ir kadangi manau visos išbandėt viską  rolleyes.gif noriu ir pasiteirauti - koks antiperspirantas ar priemonė veikdavo jums geriausiai, kol neatradot dricol ir ahc?

Man pačiai nėra labai baisiai kol kas, tiesiog jaučiu kad stipriai prakaituoju kai karšta ir kai susijaudinu, ir rexona anei nivea to neįveikia..

Būčiau labai labai dėkinga už bet kokias rekomendacijas  4u.gif

panasu, kad jokia priemone neveikdavo, jei jau naudojam driclor ar ahc... cia dauguma yra su patologiniu prakaitavimu, kai jokios paprastos priemones nepadeda...
Atsakyti
as naudoju certain dri ir esu laaabai patenkinta
Atsakyti
Pas homeopate gydziausi du metus.. Nepadejo.. schmoll.gif
Atsakyti
O botulino toksiną ar bandėt?
http://www.lazerinec...botulinas-2.htm
Atsakyti
Na,isbandziau Diclor.Siandien tik pirma diena ax.gif ,bet sausa nuo ryto wub.gif .Tikiuosi,kad taip bus ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
Nuo prakaitavimo zinau tikrai efektinga injekcija yra Dysport, aisku kiek zinau jinai ne pigi taciau girdejau kad tikrai labai gerai veikia prakaitavimo atzvilgiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,as labai stipriai prakaituoju,nusipirkau Driclor ir man padejo,bet nusprendziau daugiau jo nenaudot,nenoriu savo organizmo "zaloti" 4u.gif ,tiesiog norejau pasakyti ,kad jis tikrai padeda,o mano prakaitavimas tai tiiiiiiiikrai gausus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu jo ta dysport injekcija kainuoja apie 1300 lt,as domejausi nes vyras baisiai prakaituoja, ten ji i pazastis reikia susvirksti, sako kad tikrai panaikina prakaitavimo problemas, jeigu tikrai veiksminga tai tada gal ir galima bandyti g.gif ,pinigai dideli, bet kai pagalvoju kiek antiperspirantam isleidziam ir dar kai kurie netinka tenka ismesti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 14, 14:33)
Nu jo ta dysport injekcija kainuoja apie 1300 lt,as domejausi nes vyras baisiai prakaituoja, ten ji i pazastis reikia susvirksti, sako kad tikrai panaikina prakaitavimo problemas, jeigu tikrai veiksminga tai tada gal ir galima bandyti g.gif ,pinigai dideli, bet kai pagalvoju kiek antiperspirantam isleidziam ir dar kai kurie netinka tenka ismesti sad.gif

tik įdomu ar ta injekcija yra vienkartinė, ar ją reikia laiks nuo laiko kartoti.Jei reikia kartoti, tai tada tikrai nepigu.
Atsakyti
Dabar yra injekcija botulino i pazastis ar i tas vietas kurios prakaituoja, sako tikrai veiksminga, mano vyras gausiai prakaituoja ,net ir nakti kartais pabundu o jis visas slapias,nezinau bet galvoju saviski nuvesti kad pasidarytu ta injekcija, sako brangoka, bet manau verta nes kiek isleidziam pinigu visokieks s... dezidorantams rolleyes.gif
Atsakyti
kiek manau butinai reikia išsivalyti organizma 2nevartoti druskos ir aštriu prieskoniu 3atsisakyti kavos su kof, reikėtu vartoti alijošiaus sultis čia dėl oganizmo valymo ir gerti jei nealėrgiškos bičiu žiedadulkes per puse metų turėtu padėti jei ne problėmos su skydliauke 4u.gif be to tai tikrai mažiau kainuos nei botulinas be to pati turėjau ta problemėle visada nešiojausi servetėles rankom valyti dabar kaip ir nieko bet jei piknaudžiauju aštriais dalikėliai tai vel pasirodo ir daugiausia šiltuoju sezonu mirksiukas.gif dar alijošiu pirkit kokibiška be žievės sekmės būti laimingom wub.gif
Atsakyti
Na jeigu tai istikruju problema, girdejau yra kazkokia injekcija botulino atrodo "dysport" vadinasi, bet jinai man atrodo tik suaugusiems skirta, bet sako kad tikrai isgydo prakaitavimo problema.
Atsakyti