Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

koks pilnas pavadinimas ahc yra?
Atsakyti
AHC 20 sensitive,as sita naudojau,zinau kad dar yra AHC 30..
Atsakyti
Teko ir man Driclor naudot, is Anglijos atsiunte. Pirmais kartais idealiai. Paskui nebeveike schmoll.gif O dar tas grauzimas... Plius galimas vezys - man tai per didele kaina.
Atsakyti
AHC 20 sensitive koks brangus paliginus su driclor doh.gif
Atsakyti
Galima prisijungt? Turiu bėdą su kojų prakaitavimu... Kažkiek buvo padėjus kurį laiką ąžuolo žievė, bet nežymiai. Vasarą problema kaip ir nepastebima, na bet jau žiemą... valandą pabūni su batais, baisu nusiaut. Panašu, kad problemėlė paveldėta. Bet vis tiek žiauriai nemalonu... šlepetes apsiauni, pabūni, iš karto kvapas... nors atrodo, nesukaista, nieko, bet matomai prakaituoja ir susigeria. Nepriklauso nuo pluošto, nuo nieko. Vaikystėj dar smagiau - nusiplauni kojas po šiltu vandeniu, apsiauni vilnones kojines, kol nueini iki lovos, kojos ledinės ir šlapios - suprakaitavę.
Eisiu domėtis, ką ten rekomenduojat nuo tokių bėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 11 15, 21:01)
Galima prisijungt? Turiu bėdą su kojų prakaitavimu... Kažkiek buvo padėjus kurį laiką ąžuolo žievė, bet nežymiai. Vasarą problema kaip ir nepastebima, na bet jau žiemą... valandą pabūni su batais, baisu nusiaut. Panašu, kad problemėlė paveldėta. Bet vis tiek žiauriai nemalonu... šlepetes apsiauni, pabūni, iš karto kvapas... nors atrodo, nesukaista, nieko, bet matomai prakaituoja ir susigeria. Nepriklauso nuo pluošto, nuo nieko. Vaikystėj dar smagiau - nusiplauni kojas po šiltu vandeniu, apsiauni vilnones kojines, kol nueini iki lovos, kojos ledinės ir šlapios - suprakaitavę.
Eisiu domėtis, ką ten rekomenduojat nuo tokių bėdų smile.gif

esu dirdejus padeda kojas pamirkiti citramone i vandeni 10tab idejus galim biski druskos citrinos,ir palaikyti apie 1h siltam vandeni.tikrai padeda ir taip i sav 1-2kartus pameginkit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 11 15, 15:36)
AHC 20 sensitive koks brangus paliginus su driclor doh.gif

bet juo galima ne tik pazastis teptis..,ir beje cia gal viena is nedaugelio ji naudoju,tai apie ahc jokiu pasaliniu poveikiu negirdejau..,o va apie dricola........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteriuke*: 17 lapkričio 2008 - 09:39
QUOTE(*panteriuke* @ 2008 11 17, 09:37)
bet juo galima ne tik pazastis teptis..,ir beje cia gal viena is nedaugelio ji naudoju,tai apie ahc jokiu pasaliniu poveikiu negirdejau..,o va apie dricola........

O aš paskaičiau ankstesnę temą... tai abiejų panašūs poveikiai: paniežti, paberia ir pan, nes abiejų pagrindinė medžiaga ta pati.
O dėl citramono... jei į savaitę 1-2k reikia mirkyt, tai aš nusišausiu doh.gif man miegui laiko trūksta, o čia dar rasti valandą pamirkymui doh.gif ir taip kiekvieną savaitę doh.gif Plius klausimas ar padės... nuo ąžuolo žievės man tik šiek tiek sumažėjo, bet ne pranyko prakaitavimas, o kvapas taip ir nedingo. Miegodavau kiekvieną naktį su kojinėm pilnom ąžuolo žievės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 17 lapkričio 2008 - 19:53
4u.gif
QUOTE(Alinva @ 2008 11 17, 20:51)
O aš paskaičiau ankstesnę temą... tai abiejų panašūs poveikiai: paniežti, paberia ir pan, nes abiejų pagrindinė medžiaga ta pati.
O dėl citramono... jei į savaitę 1-2k reikia mirkyt, tai aš nusišausiu  doh.gif man miegui laiko trūksta, o čia dar rasti valandą pamirkymui  doh.gif ir taip kiekvieną savaitę  doh.gif Plius klausimas ar padės... nuo ąžuolo žievės man tik šiek tiek sumažėjo, bet ne pranyko prakaitavimas, o kvapas taip ir nedingo. Miegodavau kiekvieną naktį su kojinėm pilnom ąžuolo žievės.

Mama kazkada broliui pirkdavo toki tepaliuka,jis jam tikrai padedavo,juo tepdavosi,man regis,karta i diena,ant svariu kojyciu..,jis vadinasi TEIMURO tepalas,tokia zalia dezute,pats tepaliukas baltas,tepa kojinas..,nalabai pamenu ar jis gydomasis ar tik tam kartuj padeda..,galite isbandyti.... 4u.gif

tiesa dar "mokoseptinas" ar kazkaip panasiai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteriuke*: 17 lapkričio 2008 - 20:03
galiu isiterpti.prakaitavimas yra is vidaus kylanti problema,o ne isorine.pradeti reikia nuo organizmo valymo.kai issivalai organizma--dingsta visi blogi kvapai.rekomenduociau pasidometi HOLY TEA arbata
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2008 11 17, 22:49)
galiu isiterpti.prakaitavimas yra is vidaus kylanti problema,o ne isorine.pradeti reikia nuo organizmo valymo.kai issivalai organizma--dingsta visi blogi kvapai.rekomenduociau pasidometi HOLY TEA arbata

Taip taip, pageri kelis metus tokią arbatą ir įsitaisai alergiją... turiu gyvą pavyzdį. Negersi - blogai, gersi, dar blogiau. Tai geriau neprasidėsiu.
O šiaip, kvapą sukelia bakterijos, gyvenančios prakaito liaukose. Taip kad organizmą valyk nevalęs, čia ne organizmo problema kvapas, o bakterijų smile.gif
Atsakyti
O tai gausiai bėgantis nedvokiantis skystis yra gerai? g.gif
Atsakyti