Įkraunama...
Įkraunama...

Gausus prakaitavimas

QUOTE(jolka1224 @ 2008 11 26, 14:40)
aš taip pat iš ebay pirkau, jau laukiu nesulaukiu kada čia man paštininkė atneš.nuriu sutinkti šventes sausomis pažastimis.

kiek mokejot? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 11 26, 10:03)
gavau r as pirmadieni ta vakare pasitepiau ir kagi jus galvojat antradieni sausa jokio prakaito thumbup.gif .tik norejau paklausti kas kiek dienu jus tepat?
[

Aš jau tik kokį kartą per savaitę pasitepu, o kai pamirštu, tai ir vieną kartą per dvi savaites... Kai pradėjau naudoti, tepdavau du kartus per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 11 26, 15:51)
kiek mokejot? ax.gif

15 eurų, plius 5 eurai siuntimas.
Atsakyti
ziuriu, kad musu gretos vis dideja biggrin.gif kai dabar salta, tai dricloru iki triju savaiciu galiu nesitepti. bet komfortas neispasakytas. drabuziai kardinaliai pasikeite. nuotaika pakilus. pas medikus tenka dabar pasilankyti, tai nebesigediju, kad pazastys slapios. vienu zodziu, gyvenimas grazus ir sviesus pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 11 27, 21:23)
ziuriu, kad musu gretos vis dideja biggrin.gif  kai dabar salta, tai dricloru iki triju savaiciu galiu nesitepti. bet komfortas neispasakytas. drabuziai kardinaliai pasikeite. nuotaika pakilus. pas medikus tenka dabar pasilankyti, tai nebesigediju, kad pazastys slapios. vienu zodziu, gyvenimas grazus ir sviesus pasidare biggrin.gif

as va jau du vakarus tepiausi, bet dar vistiek prakaituoju. nebetaip stipriai, bet dar vistiek slapia. viena pazasti daugiau g.gif
tepsiuos ir toliau ir labai tikiuosi kad pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2008 11 27, 23:16)
as va jau du vakarus tepiausi, bet dar vistiek prakaituoju. nebetaip stipriai, bet dar vistiek slapia.  viena pazasti daugiau g.gif
tepsiuos ir toliau ir labai tikiuosi kad pades  smile.gif

o man suveike gerai vakare pasitepiau ir kita diena sausos pazastis,kur taip budavo tik iseik is namu iki parduotuves ir viskas grizus megztuka tuoj keisti
Atsakyti
kiekvienos organizmas viska skirtingai priima. man pvz iskart sustabde prakaitavima, o panteriuke, kiek pamenu, tai ilgokai vargo, kol jai pradejo veikti. reikia tureti kantrybes. vienoms anksciau suveikia, kitoms veliau. svarbiausia, kad suveikia, o tada tai rojus. net nebeprisimeni, kaip jausdavaisi, kai slapios pazastys budavo.
ugNeliuke, pamatysi, viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(UgNeliuke @ 2008 11 27, 23:16)
as va jau du vakarus tepiausi, bet dar vistiek prakaituoju. nebetaip stipriai, bet dar vistiek slapia.  viena pazasti daugiau g.gif
tepsiuos ir toliau ir labai tikiuosi kad pades  smile.gif

Pades,pades nepergyvenk.., 4u.gif svarbiausiai tuo dalyku reikia tiketi..,vien pasiteplioti negana..,zinau ka sakau,savo kailiu isbandziau..
Atsakyti
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 15:34)
Man asmeniskai geras antiperspirantas purskiamas nuo stipraus parakaitavimo "HIDROFUGAL FORTE".  thumbup.gif

O man jis nepadėjo.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2008 12 02, 15:39)
O man jis nepadėjo..  schmoll.gif

O kas padejo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 12 02, 15:46)
O kas padejo ?  g.gif

Tik driclor...
Atsakyti