Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

vaikam reikia miegoti ir kuo daugiau tuo geriau nes vaikas miegodamas auga.va tep va
Atsakyti
Mano dukrai 3 metai ir 9 mėnesiai, dar miega pietų miego, nes nepamiegojusi būna irzli ax.gif Pamiega 1-1,5 val. 4u.gif
Atsakyti
mes nemiegam jau nuo 3 metuku blush2.gif ....zinau pati kad miegelis sveika ir ugiui ir protui,bet ka cia bepedarysi budavo paguldau prakaukia 2 val ir issikamaves uzmiega arba ne doh.gif vargdavom abu.....isigandau,kad su tuo priverstiniu miegu vaikui liga ivarysiu....taigi palikom ji ramybej....atsigulam vakare anksciau ir manau gana jam to miegelio.... ax.gif
Atsakyti
Mano vaikinas irgi panašiai nuo trejų metų neina miegot pietų nors tu ką doh.gif Net daržely dėl to kildavo problemų, nemiegaliukas ir tiek schmoll.gif . Na, nebent namie aš kartu su juo (žinoma ir mažoji sesė į kompaniją, bet ji ir taip kol kas be problemų užmiega pietų) atsigulu ir negana to - kartu miegu, tai dar pamiega kažkiek... Jei kartu nemiegu, tuoj pajunta ir prabunda unsure.gif .. Aplinkiniai akis išpučia, neva, oi kaip tai gali vaikas nemiegot pietų, labai blogai, per daug apkraunama nervų sistema ir t.t Suprantu, bet be to pietų miego jis ištempia maximum iki 21val, o keliasi apie 9 ryte, manau tikrai atsiima savo miegelio laiką rolleyes.gif . O jei pavyksta po ilgų derybų ir pykčių užspaust pietų, tai eina miegot 24val blink.gif...
Atsakyti
Mes tai dar miegam, kai darzeli tai nuo 12 iki 15 val, pratraukia, o namie tai nuo 13 iki 16 val. miegam. zodziu miegaliai.
Atsakyti
Sveikutes, maniskiui tuoj 5 clap.gif. Anksciau, jei ne darzas, eidavom visada pietu miego, o paskutinius menesius, jei miega pietu miega, tai vakare anksciau 12 neuzmiega, o ryte keliasi 6 ryto... zodziu, su saule smile.gif tai ar cia pavasaris taip veikia, ar isaugom is pietu miego? g.gif
Atsakyti

maniskis 4, miegot niekaip jei tai savaitgalis..bet darzeli miega tvarkingai ir dar keltis nenori, nes kai uzmiga tai kokiom 4 valandom doh.gif

jis toks miegaliukas, diena tai aisku mieliau miega kai mamyte salia, bet kai uzmiega as pasiplaunu ir jis toliau sau pucia i aki biggrin.gif:D:D

Atsakyti
as tik uz pietu miegeli. Vaikams tai butina, kitaip buna paciam vaikui labai sunku: irzlus, piktas... As isitikinau, kai maniskis vyresnelis na dar kai buvo mazesnis nepamiegojes pietu miego is nuovargio nesusisnekedavau,o nakti is nuovargio pradedavo lunatikuoti.Vaikui butinas miegas bent iki 7 ar 6 metu.
Atsakyti
mano vaikinas irgi nebemiega nenuvarysi niekai atsikelia astunta ir uzmiega 23vakaro
Atsakyti
maniškis nenoriai eina miegoti, bet jei nepamiega, vakare nesusišnekame:)
Atsakyti
Retai kada tokio amziaus vaikai dar miega,bet tikrai yra ir nemazai mirksiukas.gif
Atsakyti
manoji dar neturi 3 metų, bet jau senai aš jos nenuguldau pietų miego. su svetimais (aukle, darželyje) tai miega, bet aš turiu kankintis. tai kad ir jos nekankinti, ir savęs - nemigdau.
kartais pavakariais nulūžta pati ant sofos, kartais visą dieną išbūna nemiegojusi
Atsakyti