Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Maniskiam jau3m. ir 9 men., bet miega pietu miego kaip angelelis, tiek namie, tiek darzelyje. Yra keleta kartu nemiegojes, tai vakaras buvo baisus, reke pervarges, nezinojo ko nori. o nepamiegojo tai tik del musu, buvom isvaziave, tai nepaguldem. Jam miegas yra dar butinas, net nepanasu, kad artimiausiu metu jo atsisakytu. Bet tai kiekvienam vaikui individualu, mano vaikas nuo kudikystes miegalius.
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2006 06 02, 20:49)
Maniskiam jau3m. ir 9 men., bet miega pietu miego kaip angelelis, tiek namie, tiek darzelyje. Yra keleta kartu nemiegojes, tai vakaras buvo baisus, reke pervarges, nezinojo ko nori. o nepamiegojo tai tik del musu, buvom isvaziave, tai nepaguldem. Jam miegas yra dar butinas, net nepanasu, kad artimiausiu metu jo atsisakytu. Bet tai kiekvienam vaikui individualu, mano vaikas nuo kudikystes miegalius.

mano taip pat,nors mano vyresneliui jau 14 metu,bet dar daznai savaitgaliais su seserim prigula pokaicio lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniskiui 3,8 metu,tai su pietu miegu labai sunkus atvejis.Darzelyje manes praso,kad as paprasyciau aukletojos jog jis nemiegos,bet tai neimanoma,siaip taip uzmiega ir pamiega,o namie nemiega savaitgaliais isvis,kategoriskai atsisako.na buna isismtis kai patiria daug ispudziu ar labai nusiduoda iki pietu,tada luzta pats kur pakliuvo.Taigi labai sunku maniski prikalbint pietu miegui...
Atsakyti
buna ir pas mus bedu, bet jei labai nenori miegoti tai prasau bent paguleti, vis kazkiek pailsi
Atsakyti
As uz vaiko pietu miegeli 4u.gif Tik mano berniukui kartais kitaip atrodo mirksiukas.gif Bet tokiu atveju as ji prisikalbinu, kad greiciau eitu miegoti, nes paskui ten ir ten vaziuosim arba kas nors i svecius atvaziuos.... Bet cia nebuna piktas melas. Mes tikrai visur visa laika "trankomes". Tai jau iprasta, kad vaikams pabudus, kur nors vaziuojame.
Atsakyti
Pritariu mamoms , kurios sako, kad jei vaikas žvalus, neirzlus, tai nėra reikalo migdyti, ypač prieš paties valią. drinks_cheers.gif Mano vyresnioji yra iš tokių vaikiukų ir nuo 3 m. nemiega pietų miegelio. O mažoji jau visai kitokia-jai nors pusvalandį reikia numigti. smile.gif
Atsakyti
Visiškai pritariu Pajai. 4u.gif
Atsakyti
O mes tau kariaujam su pietu miegeliu verysad.gif ji nenori eiti pamiegoti, bet buna pikta kaip sirse, o susitarti neimanoma schmoll.gif
Vakarais irgi sunku, labai siutina kai jau reikia eiti miegoti, o ji sau duodasi, sokineja dainuoja, laksto....galu gale uzmiega jau po didziausiu pykciu kokia 11 val ar net veliau, bet paskui i darzeli neatsikelia-tada jau bega asaros upeliais verysad.gif
Atsakyti
na o mano mazajai jau greit trys metukai, bet ji nemiega pietu miegelio gal nuo dvieju, isbuna visa diena, lotuliukas.gif ir velai miegoti eina as net stebiuosi kaip ji taip gali, as pati jau miegoti noriu o ji ne. g.gif g.gif
Atsakyti
na maniskis ir pietu nemiega..nusibodo kariauti doh.gif dabar gulam astunta vakare ir keliam astunta ryte,nuotaikos kuo geriausios..
Atsakyti
as tai uz pietu miega ,vaikui reikia pailseti ,juk jie sitiek juda ir tikrai pavarksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2006 07 02, 17:33)
as tai uz pietu miega ,vaikui reikia pailseti ,juk jie sitiek juda ir tikrai pavarksta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano tai butu tikras velniukas, jei diena nemiegotu....
Atsakyti