Mes sunaus irgi neverciam miegoti per pietus, bet jis kartais pats nutipena i miegamaji atsigula ir užmiega (kai būna labai pavarges). O jei nepavarges tai jo per pietus nei geruoju, nei bloguoju nepaguldysi

Jeigu mano mergina nepamiega pietu miegelio tai tokia pikta buna kan neimanoma su ja susikalbet
Pervargsta vaikas,jai dar butinas miegas

pietų miegas daug duoda augančio vaiko organizmui, jo nervų sistemai, bet mano dukra nemiega jau nuo trijų metų ir nieko negalėjau padaryti
o ir ki trijų metukų sunkiai užmigdavo, dvi - tris valandas migdydavau...

o ir ki trijų metukų sunkiai užmigdavo, dvi - tris valandas migdydavau...
paprastai miega, nors aišku, mieliau nemiegotų. bet kai norim vakare su vyru kur nors nusiraut, o sūnus būna pas auklę, tada pietų nemigdom.
Vaikai pamiega tik daržely. savaitgaliais retai kada migdom. Sūnus nuo kokių 3m nebemiega dieną. Dukrytė pernai per visą vasarą (buvo 2,3-2,4m) pietų temiegojo kelis kartus. Nėr laiko jiems miegot, dar praleis ką įdomaus
Artėja atostogos, jaučiu vėl istorija kartosis, nebemiegos vaikai, nebent kur kelionėj mašinoj nulūš.

mažasis popietuko miega visada - ir darželyje, ir namuose. Tiesa, namuose kol jį užmigdau, praeina nemažai laiko. būna, jog pati pirmiau užmiegu
. Užtat pamiegojęs jokių nervų nerodo

QUOTE(Valmiera @ 2008 04 10, 23:01)
Mes jau visi metai, kaip nemiegam pietų miegelio
. Būdavo didžiausias karas, ašaros ištisai liedavosi, kai reikdavo eiti pietų miego. Bet užtat vakare einame anksti miegoti, 20 val. jau visada miegame
.

Mes irgi jau porą savaičių taip darom. Nusprendėm per pietus nebekariaut (būdavo siaubas, kaimynai turbūt galvojo, kad mušam mes vaiką

as uz pietu miegeli iki tol kol vaikas sugeba visa diena istvert nepamiegojes ir be jokiu oziuku.mergaitei 3.5 menu. vis dar miegam

Dukrytei jau ketveri, bet ji dar labai noriai miega pietų miegelį
be ašarų ir kaprizų

Mano sūneliui 5,6 m. ir mes vis dar miegame pietų miegelio tiek darželyje, tiek namuose
Kartais pasitaiko, kad neužmiega, bet labai retai ir iš miega po 2-3 val.
O jei gaunasi taip, kad nepamiega dieną, tai vakare susikalbėti be šansų