Įkraunama...
Įkraunama...

Ar būtinas popiečio miegelis?

Mano panelei jau virš trijų metukų...pietų miegelis pas mus būtinas, nes kitaip šakės mano nervams ir kantrybei.. biggrin.gif ..Vakare tada tokia ožkytė pasidaro, kad oi oi oi..Tai dėl šventos ramybės pietų miegelį miegam.. ax.gif ..aišku darželyje su pietų miegeliu bėdų nebūna..eina be kalbų..Savaitgaliais kartais tenka pakovoti, bet žino, kad niekas nenusileis jos pageidavimams ir vistiek teks eiti poguliuko...tai eina ir pamiega..Paskui ir ji smagesnė..ir mano antra dienos pusė nesugadinta nuo jos ožiukų.. blush2.gif
Atsakyti
Mum pietų miegalis-toks pats svarbus,kaip valgymas,žaidimas.Mažiukė tiesiog neištvertu nemiegojus ir nulūžtu žaisdama,valgydama.Jai būtinai reikia pailsėti... mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
maniskiui jau virs 6, bet jis darzely dar mielai pokaicio nusnusta. JAu namie net kokie biggrin.gif keli menesiai nera guldomas pokaicio, o iki tol - miego ir vargo nemate. DAbar neverciu, jei kur popiecio metu vaziuojam - pats masinoj nuluzta, dar pasisako: jau miegelis mane ima - uzsimerkiu ir pamiegosiu, pasapnuosiu apie pelyte Zita (is V.V. LAndsbergio pasakeles smile.gif ). O ir gult einam laiku, keliames tik tik i darzeli nueit.
Atsakyti
QUOTE(kaulai @ 2008 03 16, 22:37)
lotuliukas.gif
maniskiui jau virs 6, bet jis darzely dar mielai pokaicio nusnusta.  JAu namie net kokie  biggrin.gif keli menesiai nera guldomas pokaicio, o iki tol - miego ir vargo nemate.  DAbar neverciu, jei kur popiecio metu vaziuojam - pats masinoj nuluzta, dar pasisako: jau miegelis mane ima - uzsimerkiu ir pamiegosiu, pasapnuosiu apie pelyte Zita (is V.V. LAndsbergio pasakeles smile.gif ).  O ir gult einam laiku, keliames tik tik i darzeli nueit.

Visiškai sutinku su tuo, kad vaikai kuo ilgiau (turiu omenyj kuo daugiau metų) miegotų popiečio miegelio 4u.gif Mano vyresnėliui dabar 13 cool.gif , aišku bernas jau nemiega popiečio, bet iki pirmos klasės dar neatsisakydavo ax.gif Pamenu, ateina pirmokas iš mokyklos, užkanda ir eina pamiegot. Draugai ateina į lauką kviest, o jis pučia į ūsą tongue.gif bet užtat po to žvalus eina žaisti thumbup.gif
Dar pamenu, viena mamytė sakė"kam tu jį guldai miegot, svorio priauginsi ir t.t." g.gif Nieko panašaus, labai netgi atletiškas vaikinas užaugo thumbup.gif Ir mažasis stengsiuos, kad pamėgtų popiečio miegelį ir neatsisakytų jo kuo ilgiau 4u.gif
Atsakyti
Svoris del miego blink.gif
maziau mc donaldu ir kolos, o ne miego. man taip atrodo. g.gif
Atsakyti
Manasis beveik 6m, dažniausiai dar pamiega pietukų,nes jei nemigęs būna,vakarop jau piktas ant viso pasaulio ir pats nežino ko biggrin.gif ,bet būna dienų,kai nenori miegoti ir visai žvalus išbūna iki vakaro,miegelis dar priklauso ir nuo oro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaulai @ 2008 03 17, 20:55)
Svoris del miego  blink.gif
maziau mc donaldu ir kolos, o ne miego.  man taip atrodo.  g.gif

Taigi vat, ir aš taip manau thumbup.gif miegas dar niekam nepakenkė ax.gif Vaikams jis būtinas, o ir mamoms neblogai būtų nusnūst "grožio miego" karts nuo karto thumbup.gif , tik kad laiko trūkumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lidukas @ 2008 03 18, 21:58)
Taigi vat, ir aš taip manau thumbup.gif miegas dar niekam nepakenkė ax.gif Vaikams jis būtinas, o ir mamoms neblogai būtų nusnūst "grožio miego" karts nuo karto thumbup.gif , tik kad laiko trūkumas doh.gif

drinks_cheers.gif oi kaip pritariu....bet mano pupa nuo 3.5m nustojo miegot poguliuka doh.gif tiesiog praguledavo valanda....pagailo vaiko, tai ir nebeguldom, uztai ilgus ir ramius vakarus su MB turim, nes 20.30 jau buna "nuluzus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 19, 15:16)
drinks_cheers.gif oi kaip pritariu....bet mano pupa nuo 3.5m nustojo miegot poguliuka  doh.gif  tiesiog praguledavo valanda....pagailo vaiko, tai ir nebeguldom, uztai ilgus ir ramius vakarus su MB turim, nes 20.30 jau buna "nuluzus" biggrin.gif

Matyt, uztenka poilsio ir naktinio. Gi "ant vaiko" matosi, jei jam blogai ar nepailsejes
Atsakyti
O mums 3,6m., tai su miegu jau karas, o jeigu nepamiega, tai vakare sunku susikalbeti. Man atrodo kad miegas tik i nauda thumbup.gif
Atsakyti
Pamiegot per pietus būtina net pradinukams, o ką jau kalbėt apie darželinukus. Maniškė irgi jei nepamiega, vakare labai pikta būna, suirzusi pati nežino ko. Per atostogas ar išeigines irgi liepiu prigult.Jei kartais ir neužmiega, ypač vasarą per karščius, tai bent ramiai paguli.Kieno ramiai neguli ir neužmiega, paskaitykit pasakaitę. 4u.gif
Atsakyti
Gal šiektiek pamiršta,bet amžina tema...na,aš pasakyčiau,kad miegot vaikučiams yra būtina,bet juk negalim atmesti individualių vaiko savybių.Pamenu,savo praktikoj turejau 2m mergytę,kuri niekada pietų miego nemiegojo darzely ir jautėsi gerai...jei kalbėt apie mano 4m sūnų,tai jis savo noru aisku miegot nenori eit,bet apie miego poreikį tiesiog byloja jo akytės,elgesys...ir miega po 4h...
Aišku,laisvalaikio dienomis planai griūna,bet...
Mamytės rašė,kad jei nemiega dieną,vaikučiai vakare anksčiau gula...na pas mus taip būna,nebent išvažiuojam kur,tai užmiega...o jei vakarą leidžiam ne ant ratų,tai jokių miegų anksčiau... blink.gif
Atsakyti