Mano panelei jau virš trijų metukų...pietų miegelis pas mus būtinas, nes kitaip šakės mano nervams ir kantrybei..
..Vakare tada tokia ožkytė pasidaro, kad oi oi oi..Tai dėl šventos ramybės pietų miegelį miegam..
..aišku darželyje su pietų miegeliu bėdų nebūna..eina be kalbų..Savaitgaliais kartais tenka pakovoti, bet žino, kad niekas nenusileis jos pageidavimams ir vistiek teks eiti poguliuko...tai eina ir pamiega..Paskui ir ji smagesnė..ir mano antra dienos pusė nesugadinta nuo jos ožiukų..
Mum pietų miegalis-toks pats svarbus,kaip valgymas,žaidimas.Mažiukė tiesiog neištvertu nemiegojus ir nulūžtu žaisdama,valgydama.Jai būtinai reikia pailsėti...
maniskiui jau virs 6, bet jis darzely dar mielai pokaicio nusnusta. JAu namie net kokie
QUOTE(kaulai @ 2008 03 16, 22:37)
maniskiui jau virs 6, bet jis darzely dar mielai pokaicio nusnusta. JAu namie net kokie
Visiškai sutinku su tuo, kad vaikai kuo ilgiau (turiu omenyj kuo daugiau metų) miegotų popiečio miegelio
Dar pamenu, viena mamytė sakė"kam tu jį guldai miegot, svorio priauginsi ir t.t."
Svoris del miego
maziau mc donaldu ir kolos, o ne miego. man taip atrodo.
maziau mc donaldu ir kolos, o ne miego. man taip atrodo.
Manasis beveik 6m, dažniausiai dar pamiega pietukų,nes jei nemigęs būna,vakarop jau piktas ant viso pasaulio ir pats nežino ko
,bet būna dienų,kai nenori miegoti ir visai žvalus išbūna iki vakaro,miegelis dar priklauso ir nuo oro
QUOTE(kaulai @ 2008 03 17, 20:55)
Taigi vat, ir aš taip manau
QUOTE(lidukas @ 2008 03 18, 21:58)
Taigi vat, ir aš taip manau
miegas dar niekam nepakenkė
Vaikams jis būtinas, o ir mamoms neblogai būtų nusnūst "grožio miego" karts nuo karto
, tik kad laiko trūkumas 
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2008 03 19, 15:16)
Matyt, uztenka poilsio ir naktinio. Gi "ant vaiko" matosi, jei jam blogai ar nepailsejes
O mums 3,6m., tai su miegu jau karas, o jeigu nepamiega, tai vakare sunku susikalbeti. Man atrodo kad miegas tik i nauda
Pamiegot per pietus būtina net pradinukams, o ką jau kalbėt apie darželinukus. Maniškė irgi jei nepamiega, vakare labai pikta būna, suirzusi pati nežino ko. Per atostogas ar išeigines irgi liepiu prigult.Jei kartais ir neužmiega, ypač vasarą per karščius, tai bent ramiai paguli.Kieno ramiai neguli ir neužmiega, paskaitykit pasakaitę.
Gal šiektiek pamiršta,bet amžina tema...na,aš pasakyčiau,kad miegot vaikučiams yra būtina,bet juk negalim atmesti individualių vaiko savybių.Pamenu,savo praktikoj turejau 2m mergytę,kuri niekada pietų miego nemiegojo darzely ir jautėsi gerai...jei kalbėt apie mano 4m sūnų,tai jis savo noru aisku miegot nenori eit,bet apie miego poreikį tiesiog byloja jo akytės,elgesys...ir miega po 4h...
Aišku,laisvalaikio dienomis planai griūna,bet...
Mamytės rašė,kad jei nemiega dieną,vaikučiai vakare anksčiau gula...na pas mus taip būna,nebent išvažiuojam kur,tai užmiega...o jei vakarą leidžiam ne ant ratų,tai jokių miegų anksčiau...
Aišku,laisvalaikio dienomis planai griūna,bet...
Mamytės rašė,kad jei nemiega dieną,vaikučiai vakare anksčiau gula...na pas mus taip būna,nebent išvažiuojam kur,tai užmiega...o jei vakarą leidžiam ne ant ratų,tai jokių miegų anksčiau...